Bana kalırsan insülin kullanmıyorsan hakiki iki üç yıllık meşe küpünde demlenmiş alıç sirkesi süper olur.
Printable View
Palanın yerinde olsam vururum tabana satan satsın 5000 den 2 gün daha fazla mevduat için
Hiç haklı olmak istemiyorum. Dün gece yeğenimle konuştum. Hiç bir genç gezmesinden giyimden yemesinden fedakarlık yapmaz yapmak istemez dedi yeğenim. Gerekirse kredi çekerek ödemez hırsızlık yapar ama yinede bunu yapar dedi. Ha hanım ben iki enik tasarruf modundayız. Üçüncü enik laylaylom modunda o bile bütçeyi alt üst ediyor. Enik dediysem en ufağı 15 yaşında büyük 25. Büyüğün 4 ay sonra düğünü var kafa Paris modunda.
RTE ın 'Faiz Sebep, Enflasyon Netice' teorisi çöp olacak! Faizleri indirerek Enflasyonun düşmeyeceğini aksine Doların yükseleceğini bunun da Enflasyonu arttıracağını sonunda anlayarak kararı MŞ e bırakmış olmalı! Bu İktidar USD yi 1.12 den aldı buralara getirdi!
BofA, TCMB'nin politika faizini %25 seviyesine yükseltmesini bekliyor- bloomberght.com
BofA Securities Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 25'e yükseltmesini beklediğini, ancak aşağı yönlü bir sürpriz için de alan gördüklerini belirtti.
Aralarında Zümrüt İmamoğlu'nun da bulunduğu ekonomistlerin pazar yayımladığı raporda tahminlerinden daha düşük bir faizin, faiz koridoru ya da daha fazla faiz artışı sinyaliyle desteklenebileceği belirtildi.
https://www.bloomberght.com/bofa-dan...ahmini-2333324