PRTAS ÇBS*PRİNTAŞ* E ESKİ 18.984.712,44 24.880.928,00 76,30% 28.03.2019
Arşivden şimdiki oranlarda aynı olmalı
Printable View
24.880.928-18.984.712 =5.896.216
Prtas çbs*printaş* e eski 18.984.712,43 24.880.928,00 76,30% 01.04.2020
24.880.928,00
6.220.232,00
8.632.338,50
Hazirun cetvelinde gösterilen ortaklık ve sermaye yapısı şirket pay defterine ve kayıtlarına uygundur
Şirketin Sermayesi ve Payların Toplam Itabari değeri
Asgari Toplantı Nisabı Mevcut Toplantı Nisabı
Bakanlık Temsilcisi
Yaş bakımından sizlerden büyük olduğum için (yaş 61) sevgili kardeşlerim diye hitap edeceğim umarım uygun görürsünüz..:) öncelikle kıymetli kardeşim 2Onur2 ,azimli ,inançlı,yılmayan ,hakkın olanı sonuna kadar savunup almak isteyen vb duruşundan dolayı kutluyor ,tebrik ediyorum..Haklı mücadeleniz bizede umut oluyor ve cesaret veriyor..Kardeşim,bu gasp edilen helal emeklerimizi tekrar elde etme yolunda bizi ümitlendirdiğin için sağolasın..Dilerim 10 cumhuriyet liracıklarım sana nasip olur.. Printaş'ımız borsaya dönüyor müjdenizle yaşayacağımız bayramın ikramiyesi olarak helali hoş olsun kardeşime derim.:) İnşha Allah diyelim..Gerçek beklenti ve umut yolculuğumuzda daima yanınızda olacağım...akant2017,evet,belkide bu konuda haklısın kardeşim:) değer kaybediyor diye beğenmemiş olabilir..Selam ve dua ile hakkımızda dilerim en hayırlıı olur..........
Reis düşüncelerin için sağol printaşa gönül vermiş ortaklar olarak hakkımız olanı arayacağız Rabbim hayırlısını versin herkes gönlündekince mutlu olsun dilerim yıllardır nerde yanlış yaptığımı düşünerek tozlu raflarda duran rabakları santralleri gördükçe üzülüyorum alın terimiz emeğimiz neden kayıt altına alınmıyor aldıramıyorum bağlı ortakları yoluna devam ediyor olmasına karşı bir türlü eksiğimiz nerde ulaştığımız makamlar neden suskun sorularımız çok cevap veren makamı bulamıyoruz herkes başından savmanın derdinde battı iflas etti çok borcu var diye geçiştiriyorlar asıl yardımcı olması gereken makamlar çok uzaktalar kar payı yok ayrılma hakkı yok birleşmeden dolayı ayrılma veya pay alma hakkımız yok kanun kitaplarda yazılanlar açık birleşmeye konu olan bir şirketin mal varlığı olmasa birleşmeye zaten konu olamaz kesin olarak ya finansal yada duran varlığı vardır.