Dur yaww ruhumuzu karartma.
Ağız tadıyla bir seçimlere girelim.
Hayırlısı neyse o olsun.
Printable View
1)ben size tradingin temel doğasından bahsediyorum...
2) teknik analiz konusunda bilginiz olsa dema nın da bir statik gösterge olduğunu bilirdiniz... bir zaman fiyat skalalı grafiğin üzerine indikatör atınca dinamik bir görüntü elde etmiyorsunuz yani ...
2.5) teknikçi olmak falan bunlar içi bomboş anlamsız kavramlar profesyonel bir trader için....
3) katlanılacak zarar mutlaka stop noktası belirlenerek de konmaz. yani bir stop noktası olmadan da trade yapılır ( para yönetimi başka şey bir pozisyona stop koymak başka şey , ikisini birbirine karıştırmayın ).... yani bir pozisyona girerken stop noktanı da belirle kavramı her zaman uygulanması gereken bir kural değildir. birinci maddede ne yazdım dönüp onu okuyun sonra tekrar , deminki yazdığımı okuyun , bir pozisyondan stop noktası belirlemeden hangi koşullarda nasıl çıkılır belki çözebilirsiniz... yazılarınız bu işin henüz abc sinde olduğunuzu belli ediyor... ve spekülasyona başlarken grafiklerle teknik analizle başlanırsa sonradan kişilerin trade alışkanlıklarını düzeltip doğru yola sokmak zorlaşıyor ne yazık ki ...
1- kusura bakma ama anlamıyorsun bu işlerden.Dinamik olan fiyatlardır indikatörler değil.fiyatlar indikatörlere yön çizer.Çoğu zamanda hacimle beraber.Yani demanın statik yada dinamik olması bir anlam ifade etmez.Hesapla metodundaki farklılık tır statik olan.Hareketleri fiyata göre dinamiktir.
2-Tradingin doğası diye birşey yoktur.Başarılı trading vardır yada başarısız.
3-Stop noktası kabullenebilecek zarar noktasıdır.Yani aşağısında daha da artacak bir zararı önemleme amaçlıdır.Öyle
olsa 200 EMA yada 200 DEMA da kimse stop yapmaz dünyada.Robotlar bile stopla çalışırken senin inkar etmen çok acemice olmuş.
OTUR SIFIR :)
Bu tartışma karakolda biter... Admin şimdiden önlem alsın...
TA-1024 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neyse acemilerle uğraşmamaya söz vermiştim kendime.Uzatmayayım bari.Şimdi güneysu üstat sopasıyle gelir valla :) yoksa yazacak çok şey varda değmez.Anlamazlar çünkü.
TC kanunlarına göre oynanması yasak olmayan , gerçek para ile oyun seçeneği kesinlikle olmayan , gerçek para transferi ile sanal para da kesinlikle almayacağınız , facebook android ios marketlerde olan blackjack oyununu , sanal paranızı bitirmeden , iflas etmeden en az üç ay günde bir saatten az olmamak üzere ( yorgunluk konsantrasyonunuzu ne kadar bozacak bakalım ) oynayın isterseniz , sonucu bildirin...