Zamanından çok önce gelen vergi beyanı. Fiyat 10 geldikçe basan yapıkredi gedik in kim olduğu belli etti.
aklımızla alay edin bakalım
Printable View
Zamanından çok önce gelen vergi beyanı. Fiyat 10 geldikçe basan yapıkredi gedik in kim olduğu belli etti.
aklımızla alay edin bakalım
Domates hariç diğer gıda dahil
:) 421 milyon faaliyet karı var 50 amortisman ekle 470 milyon favök yıllıklandır yapar 1.1 milyar 10 favök 11 milyar şirket değeri 1.5 milyar finansal borç düş 9.5 milyar eder yani 40 tl :) ki bu kurlarla sene sonu favök 1.5 milyar Çıkması kuvvetle muhtemel eder olur 60 tl :) güya kötü bak kağıtta bundan baskı var diyor arkadaşlar yani temel sebebi ile 1 Yıldır 10 tl geçemiyormuşuz :) ufrs bekliyordum yetiştirememişler vuk ile idare edicez bu günde 9.90 san bu sebeple saldı bak zarar açıklamamış :)
kısa vadeli finansal gider ne öyle karı götürmüş hiç böyle gider yazdığını görmemiştim. çok korktuk :p insaf 575m finansal gider mi yazılır..
Kambiyo kar çok düşük. gider gelir birbirine eşit gelmiş knsolidede ciddi gelir artışı olacağını düşünüyorum. Tarım tarafı alacaklar tl bazlı dövi endeksli
Domates üretimi ayri bir şirket olan Smyrna Seracilik şirketi çatısı altında yapiliyor. O sebeple vergi dairesi beyannamesine dahil değil. Birde araç muayene istasyonları sirketi var o da dahil degil.
Diger tüm faliyetler Menderes tekstil çatısı altında yürütülüyor.
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi