Enerji tasarruflu bulaşık makinası gibi,öne öyle AAA+++
Printable View
Pazar günü Reis hepsine gereken dersi verir...
Buffet Soros mobius alacağı zamanı bilir
Alır aldığını anlayamazsın
Teyyyy
Almadan önce WhatsApp dan sana bildirmez
Kamyona giren malların üzerine isim yazıyor mu
Yükle gitsin :kahkah:
Ha ama bak
Satacaklari zaman a aaaaaaa almışlar derler
O zaman büüüle gostere gostere alırlar
O adamlar alır seni beni dereye götürüp susuz getirir üstüne de acma kapama cezası ile faturasını yollar
Siz ne diyonuz :kahkah:
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gerçek faiz lobisi kimdir ??.. bunu artık halkın görmesi lazım.. bana göre en büyük faiz lobisi mevcut hukumet ve zihniyetidir.. bu ülkeyi aşırı borçlandırarak, gerekli önlemleri almayarak, toplanılan vergileri yıllardır yapısal reformlar yerine betona gömen zihniyettir..
Ya kardeşim aynı lafları 120 binden beri her düştükçe yazıyorsunuz. Bıkmadınız, usanmadınız, hep Türkiye hisselerini kapış kapış sinsi sinsi almaya çalışan birilerinin olduğuna inanıp duruyorsunuz ama hakikaten bıktırdınız ya! Kendinizi ve Türkiye'yi dünya yatırımcıları için ne kadar önemli görüp kim bilir bununla ne kadar mutlu oluyorsunuzdur.
Böyle bir sınıflama var mı gerçekten varsa çok spekülatife bir tık mı kalmış.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e85419ea59.jpg
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben 140 binden beri SHORT SHORT diye bas bas bagiriyorum
Long tuşunu soktum dedim
Daha yeni ha dün short tuşunu soktum
Teyyyy
Ben ekrandan ezber yapan muhabbet yavrusu muyum :kahkah:
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hatırladığım kadarıyla 24.100-200 usd arası Vobta 2006 ve 2017 desteği. Şu anda altında onun. Bunun altı 2008 çift dip bölgesi var 15-16 bin usd civarıydı hatırladığım kadarıyla yine.