Anlam veremiyorum yapmak istediği nedir 1225 den 64 lot eşleşiyor 2317 lot satısta bekliyor var bir şey ama ney acaba kağıtta bi halt olacağı yok mağdur olunmasın diyemi satısa yazılıyor boşa alınmasın diye bi türlü çözemedim
Printable View
Anlam veremiyorum yapmak istediği nedir 1225 den 64 lot eşleşiyor 2317 lot satısta bekliyor var bir şey ama ney acaba kağıtta bi halt olacağı yok mağdur olunmasın diyemi satısa yazılıyor boşa alınmasın diye bi türlü çözemedim
İlk beş kurumda 60 bin lot hisse toparlanmış. geriye 18 bin kalıyor. Bunların bir çoğuda sabit bekleyen lotlar. Ortada üç beş binle iş çeviriyorlar. Buna daha ağalar ne kadar müsaade eder, işin içindelerse ne kadar daha böyle uyutma ve korkutma işini sürdürürler bilmiyorum. Bildiğim tek şey var o da bu fiyatlarla bu hisse de kimse büyük zararlar yazmadan çıkamaz. Maksat mal çıkmak değil hisseyi unutturmak. YTD değildir.
Kendi çalıp kendi oynuyor benim için sıkıntı değil, sabah 1274,5 eşleşmeden ne olacak diye ufak bir şey satışa koydum dengeleme fiyatını aşağı çekti, senin değil benim istediğim fiyat olur demeye getiriyor sanırım. Buyursun gelsin beni silkeleyecekse kendi sattığına tabandan alıcıyım, tavandan satıcıyım ortasında yokum, yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Mallar nerede
Hisse 1200 lere geldi hâla hissenin ne kadar değerli olduğu anlaşılmıyor üzerindeki bedelsiz farkedilse neler olur bakalım.Ytd
Dün isbir den iki adet yatak aldım hissenini daha almadım
Borsada fiyat yoktur , trend vardır.Trend varsa fiyat önemsizdir.
Kant'den utandı anlaşılan. Böyle gurur yap. Sadece zaman kaybettiriyor.