Yeni mevzuattan bahsediyorum.
Printable View
Ağustosa kadar mutlaka yürürlüğe girecek . Telekonferansta bile adamlar kesin konuşamıyor, yürürlüğe gireceğini düşündükleri için.
Ben kesin gözüyle baktığım için ifadem de kesin oldu . Kusura bakmayın henüz yürürlüğe girmedi. Pardon .
Adamlar bunları hesaplayarak adım atıyorlar. Eğer bu haberi Pazartesi ayın27 sinde açıklamış olsalardı. Soda nasıl bir tepki verirdi . Ama şimdi ilk seansta bu haberin bir anlamı olmayacak. Ayrıca birleşmede sonra soda diye bir firma olmayacak acaba yeni şişenin karlılığı bu kadar iyi olacak mı onu da zaman gösterecek. Olan bize oldu......Belirsizlik en kötü olan ....SPK en kısa sürede inceleyip bir değerlendirme yapsa o zaman iyi ve kötü yolumuzu görmüş oluruz........
Taş gibi bilanço, şu şirketi ŞİŞE'nin içine yamayıp yazık edecekler...
Ayrılma hakkına sahip hissesi olanlar kesinlikle satmamalı.. Ve fiyat 6,39'un altında kalırsa GK da şerh düşüp ayrılabilir. Çok fazla ayrılan olursa İŞ GRUBU bunu karşılamayıp birleşmeyi iptal edecektir.
Şahsen 6,39 üstüne fiyat çıkarsa da satmıcam, SPK dan fiyatların düzeltilmesi çok büyük olasılık.
ŞİRKETİN EDERİ 12,04 TL.. bu değer PWC'nin İNA hesabında da teyit edilmiş.
Bedavaya malınızı kaptırmayın.