Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Bugun bunu bir arkadasim dedi Neye para vermiyorsunki Hepsinden on adet sec biner lira at unut belkide bir ay sonra 27 bin kati olur dedi Aynen öyle düşünüyorum. Tabi rastgele seçerek değil de en gelecek vaadeden 10-15 cinsi seçip, az miktar alıp kenara atacaksınız.
Ben girmicem ustadim Haram😀
Alıntı: Originally Posted by myfinans Para hesabınıza girmişse kullanmanız lazım Niçin bloke koymuşlar paraya Yasal bir dayanağı yok bence. Blokenin herhangi bir sebebi yok. Valör 31/03 diyor. Bende çek 30/03 tarihli dedim. Bakalim yarin ne diyecekler.
Alıntı: Originally Posted by harunlu siz çeki takasa koydunuz bu yüzden bir gün sonra hesaba geçer eğer takasa koyduğunuz çek aynı bankanın ise o gün hesaba geçer Çek ziraat bankasinin, ben denizbanka 1 ay önce tahsilata verdim. Ama onlar takasami aldi bilmiyorum.
Alıntı: Originally Posted by Tasarrufcu Bu pandemide hangi ülkedesiniz hocam? Gurcistandaydim.2 nisanda dönüyorum
Alıntı: Originally Posted by Webster Ben girmicem ustadim Haram�� Olmadı şimdi bu Hatta yeni başlığı bile hazırlamıştım. Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine, Hisselere ve Kripto Paralara W Bakışı-4 :)
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim Çek ziraat bankasinin, ben denizbanka 1 ay önce tahsilata verdim. Ama onlar takasami aldi bilmiyorum. Tahsile verilen çekler bankalararası takasa girer zaten ve bir gün sonra hesaba geçer.
Bu ISMEN ne kadar sürede toparlar düşüş sonrası?