3.dalga 100 lük füze bir süre sürer bu iþ
Printable View
3.dalga 100 lük füze bir süre sürer bu iþ
Dusurmusler Dusurmusler
Hem de 2 ucak.
Buyuk bir zafer.
Ahanda link
https://www.sondakika.com/politika/h...urdu-18742946/
Guya trampet barýþçýlmýþ,onun barýþçýlýðýný yesinler,adam tam bir despot,zaten kökü belli,iran son hamlelerini yapýyor,yahudi çok kurnazca hareket ediyor ve baþarýyor,200 uçak gidip programlý hedefleri vurup geri geliyor,burada kürecik dikkat çekici,hadi onu geçtik adamlar iranda üs bile kurmuþ haberleri yok,90 milyona karþý 9 milyon :whistling:
Gözü dönen acýsý çok olan her deliliði yapar,balistik füzelerin peþinden temennim nükleer füzelere sýra gelmesin,nükleer demek yok olma demek,ortada ne israil kalýr nede o bölge,aynen lüt gölü misali olur oralar,imha etmeye kalksan baþa bela,havada patlatýlsa bile radyasyon yaðmuru tüm bölgeyi kaplar ülkemizin güney bölgeleride etkilenir...
Trump savas istemiyor ama mecbur kaldi
Amerikanin tarihindeki en cok savas istemeyen baskani
Onun derdi para ve bu Turkiye icin daha kotu.
Bu arada Iranda Tebriz gibi bazi sehirler var insanlarin cogunun Turk oldugu. Tek uzuldugum nokta onlara bir sey olmasi
Kimbilir bu savas buyurse Irandan Turkiyeye goc baslar. Kimbilir...
Ne buyuk tesaduf. Turkiye, Iran sinirindaki mayinlari temizlemisti. Tesaduf iste :kahkah:
Tesaduf yahu hemen komplo teorisi kurmayin. :kahkah:
Bayiliyorum sokak pazarlarina
Amerika'da bu teknoloji yok
https://www.facebook.com/share/r/16cXjV9Jbv/
hayatimda boyle sacma olay duymadim
----------------------------------------
ev hanýmýyým, mutfakta kendime güveniyorum. dedim ki "neden youtube hesabý açmayayým? tariflerimi paylaþayým, belki bir gelir kapýsý olur." uðraþtým, video çektim, düzenledim, paylaþtým. ay sonunda bir baktým, 1000 tl kazanmýþým.
sonra deniyor ki, bu gelir için vergi mükellefi olman gerekiyor. tamam dedik, %15 kesinti yapýlýyor, ona da tamam. ama asýl mesele orada baþlýyor: vergi mükellefi olunca sistem otomatik olarak bað-kur kaydý açýyor.
ve buradan sonra iþler deðiþiyor. çünkü bað-kur’a geçtiðin anda her ay 9.500 tl prim borcu çýkmaya baþlýyor. evet, yanlýþ duymadýnýz. ister 1000 tl kazan, ister 200 tl… gelir elde ettin diye her ay düzenli olarak bu rakamý ödemen bekleniyor.
yani hobi olarak baþladýðýn bir iþ, sýrf azýcýk gelir getirdi diye ciddi bir mali yük haline geliyor. emek veriyorsun, paylaþým yapýyorsun, ama sistem seni ciddi bir sigorta borcuyla karþýlýyor. destek beklerken yüksek prim borçlarýyla yüzleþiyorsun.
Pakistan irana füze takviyesi yapmýþ. 👏