2013 senesine ait bir haber yeni değil tabii ki indeks bilgisayar ilgili 11 sene önce yapılmış bir işlem yani yeni bir haber yok , hayırlısı diyelim , ytd.
Printable View
Hacıbaba , hacıbaba ne zaman yukarı gideceğiz yazdın çizdin , sustun , yabancılar ne zaman uçuracak hissemizi, ytd.
Az kaldı bence...
Ytd
Hacıbaba, hacıbaba biraz hareketlendi ne olur iyi yerlere yükselebilecek mi bütün ky yı çok süründürdüler , ne düşünüyorsun bakalım , ytd.
Olumlu ve güzel duruyor.
Okullar açıldı bir çok özel okul tablet alma zorunluluğu getirmiş üniversiteler açılacak yazıcı kartuş bilgisayar tablet cep telefonu aksesuar vs vs artık yaz tatili bitti insanlar evde ofis de teknoloji iş vs talep artacak.
Ayrıca yurtdışı e ticarete ve kargo ücretine gelen resmi ücret zammı sonrası bütün teknolojik alışveriş iç piyasadan yapılıyor artık ciddi bir satış marjı oluştu oluşuyor.
Eskiden millet tablet bilgisayar cep telefonu oyun konsolu yazıcı vs vs her şeyi Amazon vs gibi yurtdışı e ticaret sitelerinden alıyordu artık iç piyasadan almaya başladılar ve ana tedarikçi dgate....
Anlayan anladı
Ytd...
Güzel çok olumlu yazmışsın ama hissenin hareketi aşağıya nedense artık kimsenin dayanacak gücü kalmadı tahta sahibi ve şirket sahibinin birşey umurunda değil ky düşmanı şirket sahibi olumca kar etmek çok zor oluyor, hacıbaba ne düşünüyorsun pek sık bir fikir yazmıyorsun 2 milyon lot mal aldı fonlar dedin zaten uzun zamandır fonlarda bu mal var ve yeni sağlam bir alış artık fonlardan da gelmiyor. ytd.
Hacıbaba, hacıbaba ne oldu düşünce hemen yok oldun ne düşünüyorsun neden bu kadar sert düşüyor, yok mu bir fikrim, yazıp kaçmak pek etik değil bence , ytd.
Ben kaçmıyorum arada yazarım net ve doğru gözlem ve tespitlerimi iletiyorum.
Tabi ki kesinlikle ytd.
Yaklaşık 1 milyon lot mal çekildi son 1 ayda bu net.
Fonların malı duruyor ve Oyak daki 3 küsür lot malın 2 milyon lotu bloke.
Piyasada lot kalmadı.
Satış kismi boş.
Bugun tüm alış lot miktarı 270k
Satış kısmı tavana kadar 47k idi.
50 bin lotla tavan olurdu.
Hisseler genelde böyle katlayarak gider.
Ben güçlü bir grubun hisseye girdiğine eminim ve tahta zaten bunu gösteriyor.
Serseri 100k civarı lot kaldı.
Zaten yakında hızlı ve hacimli pozitif hareketler görürüz muhtemelen.
Tarihi seviyeleri 58 idi zannedersem orayi geçerse hızlıca 3 lü rakamlara gider.
Beklenti çok ana pazar hissesi ve Patron sağlam ötesi...
Gitmemiş primsiz bir hisse...
Kesinlikle kendi kişisel görüşümdür ytd
Sayın safsata sizi göremiyoruz.
Serseri 100k da bugün itibaryle çekildi piyasadan...
Zaten ky yok tahtada...
Ne investing ne burda yorum yazan yok.
Küçük yatırımcı bu hissede yok bu olumlu bir durum.
Bugün ciddi mal çektiler hacım yüksek tavan oldu.
Ve alış kademelerinde yaklaşık 350 bin lot alıcı bekliyordu.
İstek çok talep çok.
Take over ile güzel rakamlara gidebilir zaten primsiz ana pazar hissesi.
Bütün hisseler 1 e 10 gitti bu geri kalmıştı.
Önü açıldı bence.
Vergi dairesi o zarar.
Ve seans içi saat 15.03 de geldi.
Bu bilanço asıl bilanço değil rahat olun.
Saat 15.03 de geldi ama tavan kapattı.
Kötü algı yapma be safsata
Mal yok sende belli
Eski yazılarınız da hep gitmesi için ısrarlı yazılarınız vardı şimdi olumlu yazıları bile kabullenmekte tavan olduğu günde bile bilanço zarar diye negatif algı yapıyorsunuz.
Açık net niyet belli oluyor Sayın Safsata...
Sizde alım yapın gemiye tekrar binin çok geç değil henüz yolun başındayız...
Anlayan anladı anlar...
Ytd
Hacıbaba öncelikle tavan hayırlı olsun benim elimde ındeks var maliyet 8.70 bu kağıt hakkında bilginiz varmı bunada despec datagate deki olumlu hareketler yansırmı çok düştü be abi bilançosuda olumlu neyapmaya çalışıyor bu kağıt anlamadım tşk
İndeksi bütün ciddi aracı kurumlar 13 tl hedef fiyat ile gündeme aldılar.
Çok ciddi büyük bir firma.
O da buralarda durmaz inanılmaz rakamlara gidebilir .
Bekleyin bence.
Bu yıl içinde 13 lü rakamlara gider 2025 de ben 50 li rakamlara gideceğini düşünüyorum.
Tabi indeks de lot çok fazlalaştı çok ciddi bedelsiz verdi ve inanılmaz arttı lot sayısı ve ağırlaştı hisse.
Sığ hisse sayısı az dgate ve despec te pozisyon almanız bence daha mantıklı hele de dgate de...
Çünkü despec in yüzde 49.1 i dgate in...
Ytd
Hacıbaba, hacıbaba ne yapar data bugün çok hareketli açtı, var mı bir fikrin bugün hisse satış baskılı ama belli olmaz, bu tip sığ hisselerde aniden sert alım ve satımlar olabiliyor, ytd.
Tahtada hacim arttı , umarım çok daha iyi yerlere gider , kylara bol kazançlar dilerim , ytd.
Hacıbaba, hacıbaba dün bakıyordun sesin çıkmadı 48 üzeri ikinci tavandan malı çaktılar gibi , yazık oldu gene hisseye al topla biraz sür boşalt malı , ytd.
Kimseyi zan altında bırakmak istemem ama 48.08 den 42.32 indirmek yani resmen ky ya mal çaktılar, ne oldu hacıbaba sesin kesildi vazifeni yapıp toz oldun gibi , umarım düşündüğüm gibi değildir , ytd.
Kimseye mal yikmadilar yine Deniz Vakıf yapı kredi ciddi mal aldı
Bu doğum sancısı yavaş yavaş yukari yapacak yine benim görüşüm
Mal çakma benim işim değil
Herkes gibi bir yatırımcıyim.
Maliyetim 43.72
Kar görünce biraz vermem normal
Ama mal duruyor bekleyeceğim
Ytd
Kendi kişisel görüşümdür
Hacıbaba,hacıbaba neden böyle düşüyor halen, emin misin mal çıkmadıklarına ,48 den iki günde nereye geldi , ytd.
Safsata safsata harbiden safsata laflar ediyorsun.
Artı 6 yaptı sustun niye sustun bir şeyler zoruna mı gitti safsata safsata
Maalesef iki ileri bir geri dün biraz topladı bugün gene eksi bir sağlam yükseliş ivmesi kazanamıyor amma yordular milleti , ytd.
Nispeten düzelen 6 aylık bilanço ile yukarı denemeler yapmaya başladı, hayırlısı bütün kylra bol kazançlar olsun , ytd.
Hacıbaba bana laf atıyordun , nerelerdesin satıp kaçtın herhalde , sesin kesildi , ytd.
İki aydır yazan olmamış, zaten pek yazan da olmuyordu. Aracı kurum dağılımı verebilecek var mı ?
Son bir haftadır hareketli gibi , hayırlısı zirvelerini yeniden test eder mi , umutlandırmaya başladı , yazan kimsede yok ,ky satmış gibi çok boş forumda , sabırla takibe devam , ytd.
Az bir yukarı kafasını kaldırdı ama hisseye rahat vermeyen bir grup var artık çok belli, ya istedikleri malı alamadılar yada keyifleri yükseltmek istemiyor, aslında yukarı kopsa dikkat çekecek ve 58.5 tarihi zirvesini katlasa bile çok şaşırtıcı olmayacak bugünlerde tavan serisi başlatırsa beni hiç şaşırtmayacak , sabırla takibe devam kanımca toplu bir kağıt iyi bir bilanço , yüksek montanlı bir iş anlaması ile roketleme ihtimali var kylara bol kazançlar , ytd.
Yok be başkan Erol Bilecik kağıdına gurup murup giremez yanından bile geçemez adama papucunu ters giydirir kağıda hareketi birtek o verir hangi kağıdının zamanı geldiyse onu yükseltir şimdi bu aralar düşük kalan ındeks oynuyor sonrasında dgate mi olur despec mi olur birtek kendi bilir bu devran böyle gelir gider
Vakıf ve bofa bugün alım yaptı , bakalım alıma devam mı yoksa yukardan verecekler mi, birden bugün hareketlendi , ytd.
Tahtacısı çok nazlı gideyim mi gitmeyeyim mi diye çırpınıyor satıcı da yok kimse ucuz mal vermek istemiyor, hadi yap bir yukarı aksiyon olsun hissede artık, ytd.
Bugün kardeşi despecte bu çocuk ta hareketli bugün vakıfın alışları da devam ediyor, bakalım haber mi gelecek bir yerde kopacak gibi duruyor , ytd.
10 gün birşey yazmadım benden başka ilgilenen yok herhalde, cuma 52.4 güzel bir kapanış yaptı 58.4 tarihi tl zirvesine doğru hareketi var herkese bol kazançlar, daha detaylı yazacaktım ama ilgilenen kimse yok , ytd.
Artık bu ara her gün ufak ufak yukarıları hedefliyor gibi bugün de 53.30 denemesi yaptı , bakalım bir yerde sert bir alımla koparacaktır, bütün kylara bol kazançlar dilerim , sabırla takibe devam , ytd.
55.40 kapattı bakalım tl tarihi zirvesini deneyecek mi 58.75 ye doğru atak yapacak mı ,ufak ufak yukarı alıyor hisseyi , bilanço hemen gelmez , bakalım bilançoya kadar ne yapacak, bütün küçük yatırımcılara bol kazançlar , ytd.
Sonunda son dakika atağı ile 58.95 tl tarihi zirvesi ile bir kapanış yaptı ve tl çanağı tamamladı buralardan yukarı devam mı, soluklanacak mı , sabırla takibe devam , ytd.
Dünkü tarihi tl zirvesinden sonra bugün Bofanın hacimli sert satışı ile geri çekiliyor, bakalım buralarda konsolide olup yukarı devam mı yoksa kuvvetli bir el gelip alana kadar bekletecek mi, sabırla takibe devam , ytd.
Dün bofa topladığı lotlardan 250 bin lotu tek günde satarak hissenin önünü kesti, bakalım bugün dengelenebilecek mi tekrar yükselmesi için kuvvetli bir alış gelmesi lazım, bekleyip göreceğiz artık, ytd.
Bofa sattığı 250 bin lotun 85.750 tanesini alttan bugün yerine koydu, yukardan sat alttan al güzel ticaret, yarın alıma devam edecek mi , ytd.