Mesele satmaksa hisseyi satalim, ama satarsak is yatirimdaki kimse bu fiyatlardan hemen havada kapiyor, takaslara bakin yahu son 3 aya:)
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Mesele satmaksa hisseyi satalim, ama satarsak is yatirimdaki kimse bu fiyatlardan hemen havada kapiyor, takaslara bakin yahu son 3 aya:)
İs yatirimdaki kimse artik:) kritik donemlerde oldugumuz cok dogru :) iduz cok dogru soyluyor, kot dışı demek basit ...zor olan șu...neden kot dışı kalacak? Bankaya olan borcu hallettigi icin mi? Ozkaynaklari arttirmaya calistigi icin mi?
Fiyatın bir önemi yok. Daha evvel nasıl 50 lere yükseldiyse gene yükselir.
Asıl nokta arel bank anlaşması. Önemli nokta bu.
Ne yalan söyleyeyim burdan bakinca bir tek seni kandirabilirim diye düşündüm elindeki lotlarda gözüm var onlari almadan olumlu bir yorum yapmayacağım ve hissenin yukselmemesi icin elimdem geleni yapcam karar senin ya lotlarini bana kaptirirsin Hissenin onu açılır ya kaptirmazsin böyle surunmeye devam
Neden böyle düşünüyorsun bu mazlum iyi niyetli yatırımcılarınin hakikini hukukunu her zaman koruyan kollayan hakkini veren bu güzel sayilgan ailesi için bu zeynep hanim için bu sene en iyi iş kadini ödülünü almasini isteyen canı gönülden isteyen arkadaşlar vardi diger koyde bende senin gibi düşünüyordum bana hep bir ağızdan denmedik edilmedik hakaret kalmadi daha dune kadar senin gibi düşünüyordum şimdi senden bu sayilgan ailesi için ettiğin beddua lari geri almani ve Özür dilemeni istiyorum
Zeynep abla ne yaptı acaba Banka ile olan görüşmeyi.. Çağrı gibi yaparsa işimiz zor anasını satim :D
Haberin linki: http://www.sabah.com.tr/yazarlar/dil...ay-kurtulur-mu
Meşhur Kervansaray Otelleri'ni bilmeyeniniz yoktur. Bursa'da, Antalya'da veya Bodrum'da illa ki görenleriniz olmuştur. Bir dönem tekstilin önemli sanayicisi Sayılgan ailesinin sahip olduğu oteller Selim Sayılgan tarafından yönetiliyordu.
O da tabir yerindeyse basiretsiz yönetimiyle şirketi tam bir borç batağına soktu. Bir süredir şirket davalar, icralar, borçlar hatta tefecilerle gündeme geliyor.
Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) Semih Sayılgan'a kestiği cezaları veya suç duyurularını saymıyorum bile...
Seni ne ilgilendiriyor diyebilirsiniz.
Şirket benim ilgimi FETÖ'cüler icradaki otelleri ele geçirme operasyonu başlattığında çekmişti. Hatırlayın, Kervansaray'ın Bodrum oteli icradan yarı fiyatına FETÖ'nün arkasında olduğu söylenen varlık yönetim şirketine satıldı, SPK devreye girdi de satış iptal oldu.
Bu olaylardan sonra şirketin borsadaki küçük yatırımcılarından sayısız telefon ve mail aldım. Hele ki, şirket ortaklarından Zeynep Tümer'in hisselerinin dondurulmasına ilişkin mahkeme kararı durdurulunca...
Küçük yatırımcılar Tümer başkanlığında oluşacak yeni yönetim yapılanmasıyla borsada kaybettikleri parayı geri alıp almayacaklarının derdindeler.
Borsa çevrelerinde soruşturdum.
Edindiğim bilgiler bana mail atan Kervansaray Yatırım Holding mağduru küçük yatırımcıları tatmin eder mi bilmem.
Ama şirket kısa sürede bir genel kurul yapacakmış. Yönetimi profesyonel bir icra kuruluna devretmeye çalışıyormuş.
Avukatlara verilen sayısız vekalet geri istenmiş. Alman Aareal Bank AG başta olmak üzere şirketin 100 milyon euroya yakın borçlarının yapılandırılması için bir çalışma yürütülüyormuş. Şirketin elindeki mal varlıklarının değer tespiti yapılıyormuş.
Bankalara borcun çok üzerinde gayrimenkul, arsa, fabrika binaları olduğu iddia ediliyor. Çıkış planları kamu kuruluşlarıyla da paylaşılmış.
Yeniden yapılanma şirketin borsada yine eski günlere dönmesini sağlar mı?
Bakalım onu zaman gösterecek.
Güzel bir yazı olmuş. Bu şirketin mal varlığının, borcunun çok üstünde olduğu hep söylenen bir gerçek zaten.
Şirket gayrimenkul zengini. Tek anlamadığım kısım yeniden gk mı olacak. Şirketin düzlüğe çıkması için çalışıldığını bilmek de güzel. Yeni yönetim bir şeyler yapmak istiyor. Bekleyelim görelim.
Şirketin an itibariyle bulunduğu fiyat çok düşük. Özellikle mevcut beklentiler ve ortaya konulan girişimler göz önüne alındığında bu fiyatların çok geride kalacağını düşünüyorum.
Dilek Hanım' a teşekkür ederim böyle bir yazdığı yazdığı için. Bu yazı bir çok yatırımcının dikkatini kervansaraya çekecektir . Ülke fetöcülerden temizlendi kervansaraydaki çıkmazın nedeni de fetöcülerdi demekki.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR) tarafından yapılan açıklamada, Rusların yılın son çeyreğinde tatil tercihini yine Türkiye’den yana kullanmayı planladığı belirtildi.
Açıklamada, Rus turistlerin özellikle Antalya’ya yönelik ilgisinin devam ettiği vurgulanarak iklim ve yaz dönemine kıyasla düşen fiyatların, Rus turistlerin tercihinde etkili olduğuna işaret edildi.
Bu yılın ocak-ağustos döneminde Türkiye’ye en çok turist gönderen ülke 3 milyon 333 bin 476 kişiyle Rusya olmuştu.
kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/rus-turis...rkiye-40608884
Sabah gazetesi yazarı Dilek Güngör sormuş “Kervansaray kurtulur mu?â€
Evet, Devletin ekonomisini-borsasını yönetenler bir an önce ortaklık lehine icraatlar yapacak bir “kayyum†attarsa kervansaray kısa sürede kurtulur.
Kayyum heyeti şirketin varlıklarını en doğru değerlendirerek finansal borçları eksiltip özsermayeyi yükseltilerek kısa sürede şirketi toparlayabillr, ve buna ek olarak daha önceki yönetimin (spk nında tespit ettiği) şirkete ettirdiği zararlara karşı etkin bir hukuk mücadelesi başlatarak, şirketten götürülen varlıkları (dile kolay, yaklaşık 300 milyon) tekrar yerine koymaya çalışarak şirketi kısa sürede yüksektebilir.
Bu güne kadar kervansarayın en büyük problemi yönetimin niyeti idi!!
Zaten, Bu kadar dönme dolap işlere rağmen, devletin ilgili kurumlarının şirketin yönetimine el konmaması şaşırılacak durum.
Kayyum işi nerden çıktı. Kayyum falan yok. Benim anladığım şirkete CEO atanacak. Bu işten anlayan biri olmalı.
Yani koç holding falan nasıl yönetiliyorsa öyle. Patron yani zeynep hanım selim gibi işlere karışmayacak. Sene sonunda ( bu sene değil tabi) kar açıklarsa hissesi oranında kar dağıtımından payını alacak.
Yönetim bunlarda kaldığı sürece hukuksal olarak “zorunlu hisse geri alımına sıkışmadıkları sürece diğer hissedarları dökmek için yatırımcılarka her kulvarda oynamaya devam ederler. Sadece zaman zaman “sahne dekorasyonunu ve oyuncuları” değiştirirler yeni stratejilere göre.
Bazılarının överek bitiremediği Muhteşem yeni yönetimin daha önceki yönetimin götürdüklerini yerine koymak için sorumlulara karşı hukuksal mücadele düreci başlatması mümkün mü? Sanki Şuan yönetimde olanlar daha önce 4 yıl boyunca şirkette neler olup bittiğini bilmiyorlar mıydı? Sadece suç duyurularından sonra Kurumlara ve hukuğa karşı zor duruma düşünce oyuncuların pızisyonunu ve kıyafetleri değiştirmek zorunda kalındı
Kervansaray daki sıkıntıları sabah gazetesi köşe yazısında dile getiren dilek Güngör hanıma teşekkür etmek isteyen olursa
kendisinin
Twitter kullanıcı adı : @dilekgunn bilginize arkadaşlar...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...dc40754a64.png
Kervansaray daki sıkıntıları sabah gazetesi köşe yazısında dile getiren Dilek Güngör hanıma teşekkür etmek isteyen olursa
kendisinin
Twitter kullanıcı adı : @dilekgunn bilginize arkadaşlar...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0f6296668c.png
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/QUOTE]
Alman Aareal Bank AG başta olmak üzere şirketin 100 milyon euroya yakın borçlarının yapılandırılması için bir çalışma yürütülüyormuş. Şirketin elindeki mal varlıklarının değer tespiti yapılıyormuş.
Bankalara borcun çok üzerinde gayrimenkul, arsa, fabrika binaları olduğu iddia ediliyor. Çıkış planları kamu kuruluşlarıyla da paylaşılmış.
Haberi yapan yazar belli ki haberden önce ZT ile görüşmüş ve yazısında geçen bu cümleler çok önemli. Çünkü ZT.nin geçtğimiz hafta SPK'ya gittiği ve önemli görüşmeler gerçekleştirdiği konuşuluyordu. Bu görüşmenin gerçek olduğu ve olumlu geçtiği bu yazı ile teyit edilmiş oldu. Ben SPK nın bu saatten sonra yatırımcının da lehine olacak olan konularda şirketin önünü açacağını ve yardımcı olacağını düşünmekteyim. Çünkü kervan yatırımcılarının bu güne değin yaşamış olduğu mağduriyette kötü niyetli şirket yönetimi kadar SPK nın hatalı kararlarının da payı var ve artık bunu telafi etmeleri gerekiyor. Bu görüşmenin meyvelerini gelecek KAP haberleri ile kısa zamanda göreceğimizi umut ediyorum.
Yazıda geçen genel kurul meselesini de daha yeni genel kurul yapıldığı için kimse anlamamış görünüyor. Ama yeni yönetim kendi aldığı kararları bir an önce yürürlüğe sokmak ve yasadan doğan zorunluluk nedeniyle 2017 dördüncü ayına kadar ilk genel kurulunu yapmak isteyecektir.
Ve yeniden değerleme konusu. Yatırımcılar da bugüne kadar şirket taşınmazlarının değerinin çok düşük kaldığı ve yapılacak yeniden değerleme ile şirket özsermayesinin yükselerek şirketin mali yapısının düzeleceği tavsiyesinde bulunmuşlar ancak önceki yönetim buna hiç yanaşmamıştı. Yeniden değerleme konusunun ilk defa şirketin en tepesindeki kişinin ağzından konuşulması bu konuda da hazırlıklar yapıldığını göstermekte. Özetle ben yeni yönetim ve yönetim kurulu başkanı ZT. nin önceki yönetimin aksine şirketi ayağa kaldırmak için elinden gelen gayreti gösterdiğine ve bunun sonuçlarının kısa sürede alınmaya başlanacağına inanıyorum.
Cok degerli gayrimenkulleri olan kervanin degerleme sonrasi gercek degeri ortaya cikacaktir...
7 otel (sadece bodrum muammali), fabrika arsalari (1 tanesi 60 milyondan fazla degere satildi) bu degerden az olmayacak 3 adet daha var), bunun disinda siteler, dukkanlar, tekstil makinalari, istanbul'da icra dairesinin belirledigi 30 milyonluk villa vb bir suru daire dukkan ve arsa...
Daha onceki yonetimin art niyetli davranislari neticesinde sirket direkten donmustu. Su ana kadar takip ettigimiz kadariyla yeni yonetim birseyler yapmaya calisiyor. Yonetimin iyi seyler yapmasi hem kendileri hem de bizim icin olumlu olacaktir.
Oteller isliyor, borc yapilandirilmaya calisiliyor ki aareal bank ile resmi gorusmeler basladi bu borcun halledilmesi yeterli olacaktir.(80 milyon euro) sirket digerlerini odeyecek gucte...
Atil fabrika binalari satisa sunuldu 1 tanesi 60 milyona satildi. Digerleri de satilabilir...
Goruldugu uzere bir fabrika arsasi ve binasi dahi borsadaki onlarca sirketin sermayesinden buyuk...
Onun icindir ki onumuzdeki gunler cok seye gebe... En azindan yy calisiyor gosteriyor. Ve uzerlerinde bulunan olumsuz gorusleri silmek icin de basin vb yayin organlarini kullanacaklari anlasiliyor...
Bist, spk gibi kurumlarla gorusmeleri olumlu en azindan kurallara uyacaklardir. Cunku artik bistte spk da bence bunlara son sansini vermistir. Iyi degerlendireceklerdir...
Hayirlisi diyelim... Bekleyip gorecegiz...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen sayın freecell,
İnşallah güzel günler göreceğiz bakalım. Bir an evvel görmek dileğiyle.. İnşallah sizler gibi ve burada emeği geçmiş 3-4, 5 yıl beklemiş arkadaşlarla sonucunu da beraber görme dileklerimle.. 3 yılı bitirdik. 4 yılda bitmek üzere.. Ytd
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen öyle hocam , ciddi anlamda çok değerli gayrimenkulleri var şirketin, bunun net görülebilmesi için Yeni değerleme yapılması lazım...
2012 yılında ( 5 yıl öncenin değerleme raporlarından görünen bazı gayrimenkuller şöyle ) tabi bunların bir kaçı satıldı diye biliyoruz...
1- Akayteks boya fabrikası
( 39,550 milyon TL )
2- Akayteks dokuma fabrikası
( 18,020 milyon TL )
3- Akayteks Didim 4 ad arsa
( 42,500 TL )
4- Akayteks İsmetiye arsa
( 48,585 milyon TL )
5- Akayteks Üsküdar daire
( 100,000 TL )
6- Bahar döşeme Kayseri Tarla
( 110,000 TL )
7- Ceylan Yenibosna fabrika bina / 6000 m2 arsa üzerine
Topkapı boya örme kiracı
( 14,585 milyon TL )
8- kervansaray sis tekstil 2 fabrikası
( 19,986 milyon TL )
9-kervansaray sis tekstil 4 fabrikası
( 23,905 Milyon TL )
10- Melis yapı 3 ad apt dairesi
( 600,000 TL )
11- Melis yapı 4 ad apt dairesi
( 850,000 TL )
12- Melis yapı Bahçeli ev
( 5 milyon TL )
13- Melis yapı medikal park
( 60,000 TL )
14- mintay dış tic fabrika
( 11 milyon TL )
15- kervansaray Bursa termal otel
( 63,590 Milyon TL )
16- kervansaray Bursa fomora otel
( 14,740 milyon TL )
17- kervansaray Uludağ otel
( 33,225 milyon TL )
18- kervansaray kundu otel
( 57,435 Milyon TL )
19- kervansaray Lara otel
( 215,530 milyon TL )
Sadece lara daki bu otelimiz icra dan satılacak diye ; 2017 Ocak değerlemesi yapıldı ve ( 365 milyon TL )
20- kervansaray Bodrum otel
(85,510 milyon TL )
Bu otel sözde mega varlığa satıldı ( borçları temizlediler ) ama işletmesi bizde...
21- kervansaray Marmaris otel
( 25,165 milyon TL )
22- Şişli bina
( 15,835 milyon TL )
Buda satıldı diye biliyorum
23- Bursa Osmangazi arsa
( 11,890 milyon TL )
24- Milas 4 ad arsa
( 1,550 milyon TL )
25- Yenişehir 4 ad arsa
( 115,000 TL )
26- Bayrampaşa daire
( 60,0000 TL )
27- Nilüfer 3 ad daire
( 445,000 TL )
28- Akatlar 2 ad daire
( 6,510 milyon TL )
29- İstinye villa
( 6,745 milyon TL )
30- Uluca pasajı 2 ad işyeri
( 200,000 TL )
31- Mudanya villa
( 180,000 TL )
32- Mudanya 2 ad daire
( 160,000 TL )
33- Mudanya 25 adet daire ve işyeri
( 3,130 Milyon TL )
34- Ege pasajı
( 2,525 milyon TL )
Tüm gayrimenkullere Yeni değerleme yapılsa bence en az
1 / 1,5 milyar TL toplam değer çıkar
Buda yaklaşık 350/400 milyon usd yapar )
Borsada cuma kapanışa göre 0,39 kuruş dan işlem görüyoruz
( yani sadece 63 milyon usd )
Zaman herşeyin ilacıdır , atalarımız ne demiş ; altın çamura düşmekle değerinden birşey kaybetmez...
Buradaki yatırımcılar çok çekti , 4/5 yıldır görmediğimiz çile kalmadı inşallah sabrımızın mükafatını alırız...
Y.T.D
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c8a4aafaf6.pnghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9ed507f8aa.pnghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5cf536e6b3.pnghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a12c172a9d.pnghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6f9ee97ce1.pnghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1372c02f70.pnghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...289a728c92.png
Sayın b-y liste için teşekkürler. Burada görüldüğü gibi bir apartman dairesi 150 bin ila 200 bin tl arasında görülüyor.
Gerçekten komik rakamlar. Yeniden değerleme sonucu şirketin gerçek değeri ortaya çıkacaktır.
Bugün bi kıpırtılar vardı kademelerde bir şeyler olacak ama dur bakalım.
Kapın sitesinde kervansaray logosu yoktu sanırım daha önce. şimdi dikkat ettim yeni mi eklenmiş hatırlayan varmı
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...im-holding-a-s
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/635687
Otel doluluk oranları artmış
Kundudaki otelin fiyati 400 milyon tl otel mudurleri otelden icin muhtesem diyor sadece biraz icine tamir okadar.ama maalesef sahiplerin fukri zikri oetada.ytd
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.haberturk.com/kervansaray...672719-ekonomi
şirket yönetiminin yapılandırması bitmek üzere. bakalım ceo kim olacak.
Güzel haber yoğunluğu artmaya başladı. Sevindirici bir durum
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
KERVANSARAY LARA, KERVANSARAY KUNDU, KERVANSARAY BODRUM VE
KERVANSARAY MARMARIS YAZ OTELLERININ 31 AGUSTOS 2017 TARIHI ITIBARI ILE BIR
ONCEKI YILIN AYNI DONEMIYLE KARSILASTIRMALI GERCEKLESEN DOLULUK ORANLARI ILE
GELIR TOPLAMLARININ TURK LIRASI VE EURO KARSILIGINI GOSTEREN TABLO EKTE VERILMEKTEDIR.
MEVCUT DURUMDA 2018 YILININ GELEN VERILERE GORE COK DAHA IYI GECECEGI ON GORULMEKTEDIR.
EKI: YAZ OTELLERININ GERCEKLESEN DOLULUK ORANLARI VE GELIR TOPLAMLARINI GOSTEREN TABLO
SAYIN, PAY SAHIPLERIMIZIN BILGISINE SUNULUR.
HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/635687
17.10.2017
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...06873a9885.png
Kervansaray LARA
2016 doluluk oranı : % 56.90
2017 doluluk oranı : % 66.35
2016 Gelirler Toplamı TL : 20.419,311
2017 Gelirler Toplamı TL : 28.099,680
Kervansaray KUNDU
2016 doluluk oranı : % 47.72
2017 doluluk oranı : % 82.71
2016 Gelirler Toplamı TL : 5.547,425
2017 Gelirler Toplamı TL : 17.381,508
Kervansaray BODRUM
2016 doluluk oranı : % 54.34
2017 doluluk oranı : % 59.53
2016 Gelirler Toplamı TL : 8.850,771
2017 Gelirler Toplamı TL : 10.801,313
Kervansaray MARMARİS
2016 doluluk oranı : % 58.42
2017 doluluk oranı : % 80.61
2016 Gelirler Toplamı TL : 3.324,925
2017 Gelirler Toplamı TL : 4.658,987
4 otelin toplam farklarına bakalım
2016 ( 4 Otelin ) toplam
doluluk oranı : % 54.34
2017 ( 4 Otelin ) toplam
doluluk oranı : % 72.3
Fark : % 17,96 ( bir önceki yıla göre daha fazla doluluk oranı sağlanmıştır )
2016 ( 4 Otelin )
Toplam Gelirleri :
TL : 38.142,432
2017 ( 4 Otelin )
Toplam Gelirleri :
TL : 60.941,488
Fark : 22.799,056 TL ( Milyon )
( bir önceki yıla göre daha fazla gelir sağlanmıştır )
Ve kap açıklamasında aynen şöyle söylenmiştir : MEVCUT DURUMDA 2018 YILININ GELEN VERILERE GÖRE COK DAHA IYI GECECEGI ÖN GÖRULMEKTEDIR.
Güzel haberler bunlar. Ancak bu tarz haberler düzlüğe çıktıktan sonra olumlu yansır. Bize şimdi daha büyük ve önemli haberler lazım. Bakalım inşallah onlarda gelir..
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim için burası çok önemli 4 otelinde gelirleri %50 artmış yani 38 miyon kardan 60 milyon kara çıkması güzel üstelik seneye daha iyi durumlar bekleniyor.
"4 otelin toplam farklarına bakalım
2016 ( 4 Otelin ) toplam
doluluk oranı : % 54.34
2017 ( 4 Otelin ) toplam
doluluk oranı : % 72.3
Fark : % 17,96 ( bir önceki yıla göre daha fazla doluluk oranı sağlanmıştır )
2016 ( 4 Otelin )
Toplam Gelirleri :
TL : 38.142,432
2017 ( 4 Otelin )
Toplam Gelirleri :
TL : 60.941,488
Fark : 22.799,056 TL ( Milyon )
( bir önceki yıla göre daha fazla gelir sağlanmıştır )"
KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG PROFESYONEL YÖNETİMLE BÜYÜMESİNİ SÜRDÜRECEK
Türk turizm sektörünün en köklü markaları arasında yer alan Kervansaray Oteller Zinciri’ni de bünyesinde barındıran Kervansaray Yatırım Holding ile ilgili basında çıkan haberler üzerine kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı doğmuştur.
Kervansaray Yatırım Holding’e ilişkin tüm yetkinin ana hissedar Zeynep Tümer’e verilmesinin ardından, şirket yönetimindeki yeniden yapılanma çalışmaları son aşamaya gelmiştir.
Uzun süredir yapılamayan Genel Kurulumuzu yakın zamanda gerçekleştirmiştik. Şimdiki en büyük önceliğimiz ise tamamı profesyonel isimlerden oluşturulacak yeni ekibimiz ile birlikte, şirketimizin gelecek dönemde de faaliyetlerine en güçlü biçimde devam etmesini sağlamaktır.
Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.a
Şirketimizin kreditör
bankalarından Aareal Bank AG'nin Almanya'daki merkezinde Yönetim Kurulu
Başkanımız Zeynep Tümer tarafından söz konusu bankanın direktörlerinden Bettina
Graef - Parker ve Wilhelm Schneider ile mevcut finansal
borçlarımızın yapılandırılması amacıyla görüşmeler sağlanmış olup bu
konuda gelişmeler oldukça yatırımcılarımız ile paylaşılmaya devam
edilecektir.
Sayın, Pay sahiplerimizin bilgisine sunulur.
Bu iş bitecek başka yolu yok. Bankanın aklı varsa yanaşır sulh olurlar. Biz de rahat ederiz onlar da :)
Yatırım tavsiyesi değildir.
Eşleşme 42. Tavana doğru koş kervan