Teklıf sunulan şirketler durumu kabul ederlerse ki...%51 dıye bakıyorum.. solugu 1 de alabılecek mi?
Printable View
Teklıf sunulan şirketler durumu kabul ederlerse ki...%51 dıye bakıyorum.. solugu 1 de alabılecek mi?
Eyer lotları milletten aldılarsa anlaşma sağlanır dediğin gibi soluğu 1 in üstüne atar.....
Şayet lotları toplamadıysa anlaşma sağlanamadı der yine satmamızı beklerler....
kesinlikle yatırım tavsiye değildir
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Darty ve elktraworld te bunlarındı onlarda mı kapandı bılen varmı...
herdefasında tavandan satayım yerine koyayım diyorum yapmıyorum bizdede var biraz sonra aglama faslı dediğimi herdefasında yapsam zarar cıktıydı 2 tavan sonra hoop aşşagı hep aynı yok şöyle yok böyle Arbulda battım inş bunda aynı olmaz 8 aydır bekliyorum
Bu haberle gitmediyse bundan sonra hiç bir haberle gitmez demekki yatırımcılar haber değil somut bir durum görürse götürecek haberler tarih oldu artık yada şöyle sorayım nasıl bir haber olsa giderdi bundan iyisi aklıma gelmiyor
Yarın 0.32 kapatsın da sorun yok o kadar kolay degil dısardaki malı toplamak
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne güzel sohbetler değil mi? Adamın milleti düşürdüğü duruma bak. Adam 4,5 TL. den beri satıyor. Artık sattıklarını geri alma fiyatı ve zamanı oluştu bence. Hoş zaten malın gerçek değeri de buralarmış da biz anlamamışız. O da işin ayrı boyutu. Ortalıkta dolaşan 114 küsür milyon lot ky’de olması bana göre pek mümkün değil. Onların sahibi kimse dümenin sahibi de odur. Nasıl türlü türlü hikayelerle buraya kadar geldiysek, farklı hikayelerle de yukarı gider..ytd.
Eşleşmeyi gören var mı
Sabah sabah yine sıraya girmişler 290 bin satmışlar aynı hareketler başladı
Alan enayiler kim acaba???
akgiray para yatırmadan bu plan işler mi? karşı taraf iyi niyet görmeden bu projeye neden girsin....
bu hıssenın sahıplerını allah nasıl bılıyorsa oyle yapsın ay sonu tum hısselerımı fıyat ne olursa olsun satıcam burda ruh hastası olmaktansa en azından kaln paramı gıder altın alırım dursun elımın altında ama ınsallah couluk cocuklarından cıkar bunu yapanların rhat olmesınler yıllarca acı cekerek olmeyı beklesınler tek duam bu ..... herkese bol şans benden bu kadar
Eşleşme 28-29 oldu yataya sardı
Satış baskısıyla mıllete satış algısı yaratmıs olabılırler...mi? hisseleri ucuzdan kapmak için 30 ve uzerı alanları dökmek sindırmek vs..olumlu tarafı.. olumsuz tarafı malum çokkk...herkes olumsuza odaklanmısken...
ben bu şirketin amk ikigünde kim alır satar bukadar malı cevap kimse bu hırsızlar neyin peşindeyse allah onları içinde boğsun
Eşleşme 28-29 da 29 kapatacak gibi
İlk zamanlar 10-20 kademe yukarı çıkarıp gömüyorlardı, artık 5 kademe... Yıdız pazarında iken yukarı aşağı sert hareketlerin ardından(ki haberler eşliğinde yaptılar) gözaltı pazarına düştü, burda ne olur düşünmek bile rahatsız edici..
evet önce toplar sonra haber gönderirdi çok doğru.
Bu fiyatlara GERÇEKTEN satan var mı? Onu sorgulamak lazim
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alanda yok.....
Kendi çalıp kendi oynuyor...
0,35 lerden kimse almadı nede sattı bunlarda fırsatçılık yapıp yine düşürdü..
Öyle algı yaptılarki kimsede yanaşmıyor....
Kesinlikle yatırım tavsiye değildir
Akgiray bu son hamlede pek çok yeni üye kaydı yaptı
50 defa dedik beklenti yapmayın merak ediyorum 35 ten satan oldumu
satalımda kactan satalım kardeşim maliyet 070 bu fiyata hiç yaklaşmıyorkı azbucuk yaklaşsa gözünün yaşına bakmam galiba akgiray bizi fena tokatladı
eşleşme nasıl
Eşleşme 28-29 ama 28 kapatması gerekiyor
Bugün bir haber gelse görüşmeye şirketler olumlu yanıt verdi tekrar faaliyete başlıyoruz diye pazartesi bı Adana bı Adana daha arkasından acılı bı Urfa Kemal Sunal filmi gibi mesela yani
Öyle bir haber gelse bir tavan daha yapar asılsız çıkan haber iki gün sonra piyasa tarafindan doğrulanarak başladığı yere geri gelir
Bundan sonra haberden ziyade gerçekler ise yarar haberler guvenirligini yitirmiş durumda
Dün alıcı olan ak bugün satmış. Dün satıcı olan marbas bugün almış. Dünün satıcısı bugünün alıcısı olmuş vay anasını marbas elinde mal tutmaz gunlukcudur pazsrtesi ilk satan marbas olacaktir.
Spik oynuyor [emoji3]