İncitmeden devam et dostum; nakit gelecek onu bekliyoruz😁 bizdr alalım
Printable View
Arkadaşlar şuanda rüçhan iskontolu mu?
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9 kuruş lot başına iskontolu an itibarıyla
Şu an 11 kuruş iskontolu
bir miktar topladilar en azindan forumda sizlanmalar sona erdi [emoji846]
Hisse yükselince Forum sakinleşti
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sorma arkadaş yaptiklari vicdansizlar hiç.koklatmadilar.neyse yarın fırsat verir umarirm
epey sakin bir ortam olustu ! bugunku hareket kas gevsetici bir etki yaratti [emoji846]
heeee bana özelden yazmış
arkadaş bir hisse yi iki kişi bekler
birisi düşsün alayım diye
birisi yükselsin satayım diye
ne var bunda kızacak
işime gelirse alırım işime gelirse satarım
tıpkı senin gibi
nasılki hissenin yükselmesini istiyorsak
yeni hisse ye gireceklerde düşsün alalım diye bekler.
kısmet kimden yana ise onun olur.
Aynen öyle iki beklentiye de açık olmak lazım. Size de bol kazançlar, mevcut konjonktürde insanların akın akın birsaya hücum ettiği ortamda sürekli pazar payını artıran iyi bilancolar getirmeye başlayan kredili işlemlerini artırmak için bedelli yapan çok başarılı bir aracı kurumun düşmesini değil, alt pazardan çıkmasını ve getirecegi iyi bilancolarla piyasa tarafından fark edilmesini bekliyorum. Ama ben bunu beklememe rağmen dün düşürdüler biz de gereğini yaptık, sonrasında tavan olmasa da bana göre doğru karar dogru aksiyon buydu...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bedelli sürecide şimdilik gayet güzel gidiyor ben katılıcam ...infonun önumuzdeki bilançolarda da bana göre önü açık sabredip beklemek lazım...
Rüçhan tahtası baya zevkli he :whistling:
Bazi R tahtalarında çok anormal hareketler yaşamıştım ama burada R ilk acilis yaptigi bir kac saat haric gayet sakin ilerliyor. 6, 20 civari almisim ilk gün baya iyi fiyatmis.Dun ana hisse tavan yapinca R sov yapar diye bekledim ama olmadi. Ana hisseye göre fiyatı daha düşük tutuluyor, tahtaya yeni girecekleri R' ye yönlendirmek için mi acaba..
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar yukarıda bahsettiğim olay gerçekleşmiş. Sibel GÖKALP 18 milyon tl alacağına karşılık 18 milyon lot hisse almış.
Elindeki 10.606.000 lot ile bedelliye katıldı desek 31.372.000 lot olması gerekmez miydi?
http://https://i.hizliresim.com/FtxT03.png
Bu nasıl oluyor çok saçma değil mi. Madem böyle oluyor bizde aynı şartlarda hisse alalım.
Biz elimizde ki rüçhanları verip hisse alıyoruz. Patron ise direkt 18 milyon karşılığı 18 milyon lot alıyor. Fark burada. 18 milyona aldığı 18 milyon lotun ederi an itibariyle 88.2 milyon tl. Yani kafadan 70 milyon karı var. Bizim böyle bir karımız olmuyor rüçhanları hisseye dönüştürünce.
Dediğiniz gibi olursa iyi. Göreceğiz bakalım.
Dikkat edersen şirket yüzde payı artmış gmzüküyor ama şirket sermaye 55 m gözüküyor. Şirket sermsye 100 alorsan ters orantıdan orraklok yüzdesi gene31.38 ediyor
Ortaklar, çocuğun okul taksidinden tut da beğendikleri son model arabaya kadar bin türlü şey için hisse satarlar.
ama tek bir şey nedeniyle hisse alırlar!
30 kuruşluk imkan sunuyor, nakiti olupta değerlendirmek isteyenlere...
Bayrağı bugün mü dikersin pzt sabah mı...
Hisse pek aşağı salamıyor, alttan usulca topluyorlar heralde, takas analizinden hiç anlamam bu arada.
çalı dibinden selamlar 4 aydır gizlendiğim yerden çıktım sonunda işler bitti her şey yolunda :) bol kazançlar.
stabil bir gundu
bu formatta 3 asagi 5 yukari artik su bedelli konusu kapansinda isimize bakalim
su burgandan islem yapan kardes epey dikkatimi cekiyor bu arada
bu burgandan islem yapan arkadas, kupon aliyor kuponlari hisseye cevirip satiyor. her gun ayni cok guzel arbitraj geliri sagliyor
ekibin adami degilse kendisini tebrik ediyorum
Takası tekniği boşverin; sermaye piyasalarının büyümeye devam edeceğini düşünüyorsanız; arkanıza yaslanın bırakın şirket size para kazansın. Günlük hacim ortada; bu kadar yakın takip edilen şirket bulmak zor.
Saygılar sevgiler.
Sn monarozanın tabiki burak beyden de bakıyoruz twitterda, hacimler evet süper. 9 kasımdan beri 3.5 milyar hacim sabit oldu hedefimiz umarım 5 milyar bist hacmi 2.5 milyar viop, onbinde 1.1 viop komisyon devam etmesi , bist komisyon ort si 1.45 e çıkması. Böylece günlük 1 m komisyon gelirlerine ulaşacağız. Biraz finansal gelir ve diğer kalem gelirleri ile 1m komisyon gelirlerinin şirkete kalması temennimizdir. Bakalım zaman ne gösterecek.