öZETLE 1 LOT AFYON =1 dolar(şu anda 4.50) diyeceğimiz saatler yakınlaştı (!)
Printable View
öZETLE 1 LOT AFYON =1 dolar(şu anda 4.50) diyeceğimiz saatler yakınlaştı (!)
iner misin? çıkar mısın? dolar burda durur mu? toplantıdan pozitif bir şey çıkar mı? inandırıcı değil. ytd
Ne güzel bir dünya endeks düşerken 2, 3 katı düş. Ama yükselişte hiç oralı olma. Adalet bunun neresinde.
iranla yapılacak yerel para birimi ile yapıyacak ticaretin sonuçları kim bilir nezaman ortaya çıkar. o zamana kadar ne çoraplar örmeye çalışacaklar. ytd
afyon sadece ekmegimizin peşindeyiz , ekmek yok size burda diyorsan çıkar gideriz zarar yüzde 30 40 olmuş farketmez git diyorsan gidecegim buralardan arkamada bakmadan yordun harbi bizi
hepsi hikaye , tıraşş bi halt yedikleri yok , doların düşmesini isteyende yok zaten dostlar alışverişte gözüksün toplansalar ne olur tarih vererek dolarmı düşer şu tarihe kadar şu olacak , ondan sonra şu ozaman otarihe kadar elinizde tutun anlamına gelmiyormu vırt cırt
Borsazedeler genellikle borsada batarken evlerinde pek bu konulara değinmezler.Bende onlardanım.Dolayısıyla dertleşecek bir yakınınızıda bulamıyorsunuz.Tek çare bu sayfa kalıyor.Gün içinde iyice azalttım tahtaya bakmayı.Burada yazılanlara göre havayı kokluyorum. hiçbir beklentisi olmayan bir kağıtta olmak çok kötü bir şeymiş.İyi geceler...
Zaten evdekilerin beddualarıyla bu hale
Gelmedik mi? Hanımlarımız Annelerimiz
Kaç kere şu borsadan çık demedilermi... hep onların kalbini istemeden kırdık. 9 lardan nerelere
Geldik. Evdekiler haklıydı... şimdide cezamızı
Çekiyoruz... biz çekiyoruzda evdekilerin hiç
Günahı yoktu... allah sonumuzu hayretsin...
Hayırlı ramazanlar...
Mrb.Arkadaşlar.Ben Yüzde 3330 bedelden kalan az Ky yim .Bu hissenin ancak değeri 5 ve 6 lara geldi.Ben iki defa 9x ten geldim.Bu hisse yatirımı var ve domar borçlu.Bu durum tüm yatırımcıları ve spegi bağlar.F/K 90x da idi ve Ozamanlar ben hic bunları bilmezdim.Hep arsa parasi gelecek diye bekledik ve 15x olsun istedik.iki defa arsa hatırına tavan çekildi ve yüksekten kucağa verildi. Spek hep bize grafik ve alan satan vs anlattı.Dolar borcu var zararda ve değeri yüksek demedi.Önerim Dolar düşer ve inşaat canlanırsa gittiği yerden birdaha dönmez.Bu benim fikrim.Ytd.
Bana öyle geliyorki spekde alacağını aldı vereceğini verdi ve ayrıldı rezil kağıttan.Fabrikası ne yapar k.y.düşmanı Mirasyedi patronlar ne yapmak ister hiçbirşeyden haberimiz yok.Anormal döviz hareketlerinden eksi veya artı ne kadar etkilendi adi şirketin mali durumu bilen yok.
TSM ile ilgilenenleriniz hatırlayacaktır Selahattin Pınar'a ait kürdililihicazkar şarkının sözlerini.Hatırlatayım istedim.tamda içinde bulunduğumuz sıkıntıyı ifade edcen dizeler.
NE GELEN VAR NE HABER VAR,GÜN UZAK YOLLAR IRAK
BEKLEDİM KAÇ GECELER BÖYLE İÇİM SIZLAYARAK
AYDAN İMDAT DİLEDİM GÖKLERE AÇDIM ELİMİ
BEKLEDİM KAÇ GECELER BÖYLE İÇİM SIZLAYARAK.................
En son 11 ocakta 8 lirayı gördükten sonra sürekli düşen rezil bir kağıt. sebep olanların hiçbirisini ayırmadan allah belanızı versin diyorum.
er-man kardeş bende bedeliye katılanlardanım bedelini ödüyoruz, mevzu fk şu bu , bunlar sorun degil , bolu 3 lereden geldi bizi geçti üç sene dörsene zirve zirve giden kagıtlar hangi fiyat kazançlara göre gitti daha büsürü tırışka kagıtvar onlardan bahsetmeyelim ben temel degerlere bakarak hissedarı oldum bu hissenin diger ortaklar gibi ve hatalı oldugumuzu zannetmiyorum sıkıntı şu baronlar istemedi bu hissenin yürümesini hepsi bu
Senin kağıt gibi allah Belanı vermiş daha beter etsin adilerrr
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Endeks ten önce gidiyor
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1’30 san krdmd satıp bunu aldık
Gerisini siz düşünün şimdi 5.00 tl
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Harekete geçmesi için ne lazım acaba
ytd...
Bundan 18 ay önce idi Endeks 80,000 Krdmd 1,10 tl Afyon 9,33 idi .ikisi arasında gittim geldim içimden bi ses Afyon Afyon bak ha afyon dedi .İçimdeki sese de o güne de lanet olsun. Afyonu al tuşuna basan elime mıçım emi .
Ya sabır diye bir şarkı vardı....Ya sabır
ytd...
Patron müsfettelerinin kulaklarına şu mübarek gecede birilerinin öbür dünyada bu vebalini aldıkları kişilerin iki elinin yakalarında olacağını fısıldaması gerekir. Bir kağıt hergün mü düşer ya. Hafta sonu olsun diye iple çekiyorum. En azından paramız yerinde sayıyor. O....Çocukları.
dükanda tenhalaşmış kımsecıkler yok , iyi adamlar iyi atlara binim gitmişlermi , bir bizmi kaldık buralarda , sarardık solduk yandık donduk afyon bozkırlarıda , amk şairde yaptı biziya
Birkac ay oncesine kadar 1 tavanda zarari kurtarirdik diyordum, simdi artik 3 tavan lazim...
hisseyi gecen ay aldim ama cok az bir miktar oylesine fiyat cazipdiye dusundum sonra al sat vs ile yaklasik yuzde 15 hissem daha oldu ama buna ragmen yuzde 15 zarar olustu her kademede iniyor simdi beklemeye gectim burda hissseyi baya yukardan alanlar var fiyat defterdegeri genel gidisat onemli arsa satisi bilanco zarari telafisi olur gibi ilerde ama henuz dip olusmadi kanatindeyim yaklasik 14 senedir borsadayim neticede yuzde 10 kar dusunmustum kisada bu hissenin spegine yuzde 50 gibi kar ile teslim etmek amacim bakalim zaman ne gosterir su anda cikis icin hic bir belirti gostermiyor ytd...
Tecrübemi paylaşayım arkadaşlar,Erken satarak Kaçırdığın kara uzulup, Kaybettiğin zarara uv.ciyim diyorsan bu iş olmuyor.Ayni sermayede dönüp duruyorsun, Hissede erimeyen para diğer bir yatırım da ve reel de eriyor.İyi hisse seçilmiş ise eski duruma getiriyor.Onun için Cep to Cep Ky yi kurtarır.Ytd.
Arkadaşlar merhaba,
Bist te sürekli yükselen kağıtlar İçin kesici uygulaması var ama sürekli düşen kağıtlar İçin bir engelleyici yok.
SPK tüm kağıtları sözde inceler bu kurulun SaPıK işlerine bakın uyarı falan yapmadan tahtası kapanan kağıtlara bakın.
KY korumamak İçin kurulan bir denetçiler ne iş yapar bilen var mı?
Tam kar ediyoruz dersiniz devre kesiciyi gözünüze sokarlar sonra kağıt hızla düşer alanlarda kağıtta yatırımcı olur çıkar.
SPK borsaya giren tüm şirketlerden havız oluşturup belirli bit parayı orada tutsaydı. Şirketini ve kasasını boşaltan patron olamayacaktı.
Bu havuzdaki parayı güvenilir dürüst şirketlere yeni ürün koluna girdiklerinde verebilir ve 1 yıl içinde yine havuza para yatırmasını isteyebilirdi vs. Böyle bir durumda havuzdaki paradan olacaklarını anlayan patronlar ne yapardı sizce.
Arkadaşlar bu kadar karamsar, umutsuz olmayın... Ben bu kağıdı bölündükten sonra 6.82 den aldım. Birkaç gunde kağıt 5.50 lere geldi. Sonra tekrar 7.30 lara çıktı satmadim. Sonra Rus uçağı düşürüldü sonra darbe girişimi vs... Kagit 4.82 ye düştü. Oradan da aldım ama bir daha kolay kolay 7 leri bulmaz dedim. Ancak 6 ay sonra arsa satış haberi ile kagit 9.90 çıktı. Yani burası borsa her şey değişir düzelir. Sabır, beklemek, tepki yukselislerde satıp aşağıdan almak vb. İle zararlar kapatılır.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın.Laf olsun diye 5.61 gösterdiler seans başımda.Artık bu kağıda çıkışlar değil inişler yakışıyor.5.50'den kapatırız günü.
Böylesine adi bir şirketi ve dolayısıyla kağıdı görmedi herhalde borsa dünyası.Açikladığı bilançolarla ilgili hiçbir olumlu hareket yapmayan endeks insede çıksada DÜŞEN rezilmi rezil bir kağıt.Hafif kıpırdayınca devre kesicileri hemen devreye sokan resmi yetkililer gözgöregöre k.y.cısını batırmakta olan bu kağıdın vurdumduymaz patronlarına NELER OLUYOR SİZİN ŞİRKETİNİZDE diye sormuyorlar her nedense.Kahrolmamak elde değil.
akıyor yavaşş yavaşş. her konuşulan kademeye geliyor yavaşş yavaş. beeekleeee babammmm bekleee. ytd
Memlekete Bayram Gelmiş Benim Neyime
Gözyaşlarım Pinar Olmuş Aktı Dizime
O Yar Bana Selam Salmış Artık Neyime
Bana Selamları Değil Kendisi Lazım
Duysun O Şerefsiz Duysun Ben Gidiyorum
Onun Olsun Tüm Ankara Ben Ölüyorum
Mezarıma Gelir Ağlar Ben Biliyorum
Bana Gözyaşları Değil Kendisi Lazım
Bu güzel sözlerle haftaya veda ederken
Kalın sağlıcakla,Pazartesi yine burdiyik.