birazdan rengini belli eder 13 gün kırmızıdan sonra 13 günde yeşil yapar mı acaba
Printable View
birazdan rengini belli eder 13 gün kırmızıdan sonra 13 günde yeşil yapar mı acaba
ne o ya biraz sevinmiştik yine veriyorlar hayırlısı bakalım
bankamızca hazırlanan türkiye fonu iç tüzüğü bu gün istabul ticaret odası tarafından tescillenmiştir :yahoo: bence çok iyi haber
Belki gün içinde hazırlıksız yakalandı kağıt sahipleri yarın sabah göreceğiz baskılayacaklarmı yol mu verecekler sabah belli olur hadi bakalım hala bir umudum var koç holdingi dahi geçip BİST’in en değerli kağıdı olması yönünde yıl bitmeden vesselam....
Kchol:50.9
Klnma:40.6
Gerçi aradaki fark nerden baksan % 25 ama binmişiz bu tekneye işte umut fakirin ekmeği bekliyoruz işte
Kchol bu fiyatta kalırsa klnma 59.8 gelirse en değerlisi biziz hadi bakalım
Yıl sonuna 5.5 iş günü var bu da gün başına %4,5 eder acaba imkansız mı işte insan sıkılınca hesap kitap yapası geliyor ya göl yoğurt tutarsa
Yoldayım bugün
Sabah iyi başladı ama sonunu getiremedi şimdilik ne 50 imiş be dünde bugünde bırak geçmeyi göremedi bile psikolojık bir duvar heralde 50 :plc:
Kağıt iyice sıkıştı bir yöne kıracak ama aşağı mı yukarı mı belli olmaz Amerika ve Avrupa’da piyasalar kapalı yani düşük hacimde bir gün geçireceğiz aslında Bizim kağıt gibi kağıtların sevdiği bir gün olabilir
Ulan klnma bizi ne hale getirdin de :drunk:
Yarın bizim günümüz fiko
Ulan fiko sana inat satmıyom para oldukça alacammm
Kalkınma ile qnb bankası fiyatı nerdeyse aynı oldu.Yakında burada yukarı hareket olabilir
O gün bu gün olurmu sun
Şöyle yüksek miktarda düşürün de biraz daha alalım
Yüzde üçle beş’le uğraşmayın olmaz mı gayrı
Vay be şu anda borsanın en değerli kağıdı eski Finansbank 133 milyar tl piyasa değeri
klanma zedeler herkese mutlu yıllar dilerim umarım gelecek yıl daha iyi olur:party:
Kaldığımız yerden ısrarla ve istikrarla devam , hadi bakalım yeni yıl hayırlı olsun
44.05 maliyet , buradayım....:)
Yabancı alımı ile tahta canlandı
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahta canlandı ama forum boş:(
tam biraz umutlanıyoz vuruyolar kafamıza bu seferde iran -abd gerilimi bizi buldu :vk:
Alan satan ekranini paylasabilir misiniz? Bugun yabanci girisi var diye duydum ama dogru mudur?
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sabahleyin ağzımıza bir parmak bal veriyorlar gün boyu burnumuzdan getiriyorlar vay anasını
Cumadan beri savaştı şuydu buydu derken
Herkes sattıydı
Şimdi mesajlar verildi, füzeler durduruldu, herkes biz savaş istemiyoruz dedi)))
petrol, dolar düştü...
Arada yine birbirlerini mıncıklasalarda,,
Yabancılar dönüp almaya başlarlar
Tahminim marta kadar yukarı sert ralli görürüz. Sağlam para girişi olur borsamıza.
Burda Haftalıkta yabancı coniyler, aylar sonra tekrar alıma geçmiş... Lotları artıyor
Niye acep?
Yatırım tavsiyesi değildir
vay anasını arkadaş büyük bankalar çoştu (garant ik günde %12 yaptı) bizimkisi oturduğu yerden kıçını kaldırmadı an itibarıyle endeksten bile az yükseldi
dün çok yükseldiğimiz için hafif realizasyon ile açtı kağıdımız buyrunn :)
bi ara heveslendi abilerine bakarak yükselmeyi denedi ancak sonra yön yine yeniden aşağı
67 zirvesinin tüm hazımlarını grafik taktik teknik düzeltme vs vs hepsi bitti
Yabancı alımı da var
Hala fren takoz niye çözemedim?
Çanak desen 67 duruyor katlaması vs 100 e yakın heybede duruyor. Niye gitmiyor çok ilginç
Bi de asrın halka arzı yapılacaktı. Açıklanması bu tarihlere geliyor. Yetkililerin önce ki açıklamaları vardı.
Bir an önce bekliyoruz. Kimi halka arz edecekler?
Yatırım tavsiyesi değildir.
minare çuvala sığmaz elbet yırtıp gün yüzüne çıka:bravo:caktır
öyle yada böyle yükselmeye mecbursun önemli olan zamanlama biz kağıttaiken mi yükseleceksin endeksle beraber abilerin yükseldi sıra sanada gelecektir diye düşünüyorum birde yetkilinin biri 2020 ilk çeyreğinde mega bir halka arz edeceğiz demişti bir harekat olur hellalem
y.t.d.
şişt bi %10-20 düşsene biraz daha alalım nede olsa çıkacağına inandım be tosun nede olsa eksiye geçecen birazdan bari elini korkak alıştırma:vk:
y.t.d
https://www.google.com/amp/s/www.mil...a-fonu-kuruldu
01 Ocak 2020
Sanayi yorum: Türkiye Kalkınma Fonu kuruldu!
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın ana yatırımcısı ve Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası’nın
Kurucusu olduğu Türkiye Kalkınma Fonu kuruldu. Fon, Bölgesel Kalkınma Fonu ve Teknoloji ve İnovasyon Fonu olarak iki başlıkta kullandırılacak. Toplamda 750 milyon TL büyüklüğündeki bu fonla, katma değeri yüksek mal ve hizmet üreten işletmeler ve teknoloji tabanlı girişimler desteklenecek.
.
.
.
Öngörüyorum: Sermaye piyasası, yatırımları destekleyecek şekilde yapılandırılmalıdır!
https://www.google.com/amp/s/www.mil...a-fonu-kuruldu
şimdilik sattım ayrıldım şartlar biraz daha olgunlaşırsa tekrar dönerim ama bir gözüm hep bu kağıtta olacak