Spegimizin alnından öpüyorum. Böyle bir günde tavan kapattık. Helal olsunRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Spegimizin alnından öpüyorum. Böyle bir günde tavan kapattık. Helal olsunRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili arkadaşlar yeni kapı yorumlarmısınız
Tek fiyat işlem tedbiri getirilmiş...
Kent Gıda (KENT)
Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında, Kent Gıda (KENT) hissesinde gerçekleşen işlemler nedeniyle KENT payında 29/07/2020 tarihinden itibaren 1 ay süreyle, mevcut "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" ve "Brüt Takas" önleyici tedbirlerine ilave olarak "Tek Fiyat İşlem Yöntemi" ve "Emir Toplama Aşamalarında Denge Bilgisi Yayınının Kısıtlanması" önleyici tedbirleri uygulanacak.
Bültende yine yokuz
Syn çoban yıldızı belli olmaz zira bülten de
Olmadığımız kendilerince bilindiği için daha dengeli hareket olması açısından yine kağıt yürümeye devam edecek gibi yaşayıp görelim
Bülten perşembe günleri cıkıyor belki bu hafta yarın cıkabılır, yarın taban olmaz isek aynı yolda devam ederiz...
Tabandan verirsen de dua ederim sana
spk ekmeğimize yağ sürüyor ulan kırk yılda bir olacak hareketin içindeyiz gelen spk yetiş giden spk yetiş yok ondan pahalı oldu yok bundan pahalı oldu var ya ellerinde hepsinin bir tane bile kalsa idi kıs kıs kenardan izlerler nerden versek daha çok zengin oluruz hesabı yaparlar hasetlik kötü be ya
Bfren, pkent ve kent kardeş gibi. Pkent'e de tedbir geldi gerçi tam okumadım te yasağı var mı diye. Bfren'e 9.40'da bak, bfren neyse, kent de öyle olur. Ama açılışta ama kapanışta. Geçen günkü gibi tabandan tavana hareket de olabilir yatay da açabilir. Bist de bugün gel gitliydi. Bayram öncesi 1,5 gün kaldı. Bakalım neler olacak :)
KAP açıklamasından; "TAVAN/TABAN fiyatı" ile "KAÇ LOT tavan/Taban kaldığına dair miktar bilgisinin yayımlanmayacağı" yönünde çıkarım yaptım, kendimce. Yanlış mı acaba?
Alan varsa sorun olmaz.Gerçekten bu günkü durumda bile konumunu koruyan Kent'e helal olsun.
YTD.
Sabah açılışta ve öğlen mali toplar, aksamda vitesi büyütür yoluna devam eder gider
Bugün ki durumu yarını özetliyor zaten
Sabah birkaç lot ilave alım yazayım görelim bakalım
Peki biraz dinlense daha iyi olmaz mı arkadaşlar?
Sonra yükselişin 2.bölümü başlayacak..
Bu ceza speğe bence sürpriz falan olmadı, belki de beklediği bir cezaydı,
çünkü her dinlenmeye bir sebep uydururlar..
Eşleşmeyi görebilen paylaşabilirmi lütfen
Eslesmeyi göremezsiniz. Yasak geldiRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açılışta 2119 lot işlem oldu bakalım 14 de ne olacakRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
75 lira aşağı yazdım tepki olur gelirse diye olmadı ne yazıkki
kartonu aşağı basınca ordan alım yaptım kısmet diyelim ama kendime göre asıl hissem burası şeker bayramımız kutlu olsun tüm arkadaşlara
Serbest yazsaydınız mutlaka gelirdi
Yatırım tavsiyesi değildir.
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Taban :)Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPK nın aldığı kararlar her zaman zarar ziyan olur.
Panikletip mal topluyorlar
Alıma girdim 13.55 te gelirse eyvallah
ve dinlenme başlamış, senet yorgun arkadaşlar..
Selamlar dostlar...bazı hisselerde aşırı dalgalanma olduğu halde ceza gelmezken kente en ağır ceza verilmiş...ilginç....
Kapanış seansı SPEK SPK ya kapak yapmak isterse tavan yapabilir ya da tabanda bırakabilir...
SPK nın aldığı karar her ne hikmetse seans sonrasında yani borsa kapalıyken veriliyor karar seans içi verilse daha iyi olurdu.
Şimdi kaç taban gider ya da tavan çok sıkıntılı bir durum.
Spek iki durumunda da süreci lehine döndürür olan ky ye olur.
Kesin bilgi mi yayalım mi?Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kapalı kutu gece modu
Canli on kademe ucretsiz izleme yayin suan acik. 15:30 a kadar bugun. Kod mail ile iletildi. Ozellikle bedelsiz beklentisi olanlar acildi. Daha onceden mail listesine kayit olmayanlar borsayayin@gmail.com a bos mail atarak kayit olabilir. Sistem acildigi an maille kodu bildiriyorum. Daha efektif oluyor. Simdiden hepinize bol kazanclar.