Goççum benim
Printable View
Goççum benim
Mahkeme ve sermaye arttırım haberi, otel bittikten sonra gelirse hiç şaşırmayacağım
Mahkeme haberi geldi
Zirve kırılımı da gelir mi acep
Halay ekibi burada mı? 👬👬👬
Burdaaaaaaaaaaa
Danıştay daki temyiz ???
Bilgisi olan
Maalt bu gerçi. Bu habere de yeni gelin misali tepki verirse şaşırmam. Ama inanır mıyım?? 🧐
Benim genel olarak anladığım mahkeme bu işin olmasını istiyor ama prosedür gereği temyizi uyguluyorlar, işin sonunda davacı havayı alacak bence.
Koç başlamış oteli yapmaya
Adamlar şantiye kurmuş
Gittim gördüm
Mahkeme prosedür bence de
Danıştayda zaten yürütmeyi durdurmayı reddetmiş, otel yapımı devam, sırada sermaye arttırımı ???
Masallah masallah hic sesiniz cikmiyordu.😀
Çalılığın arkasındayız
Çaktırma
Anlaşılan Bölge İdare Mahkemesi yaklaşık 2 ay önce RED kararını vermiş şirkete ve davacı tarafa tebliğ etmiş.
Bu durumda 2 ay önce şirketin bu durumu KAP ta açıklaması gerekiyordu.
Çok şaşırdım, şirket yönetiminden böyle bir haberi gizlemelerini beklemezdim.
Danıştay'ın YD RET vermesi de tabiki çok iyi haber. .
Elimde çok az miktar lot bulunmakta.
Sabırla bekleyen yatırımcılarına hayırlı olsun.
Herkese bol kazançlar.
Yıllarımı verdim bu otele. Elimdekileri ancak $350-400 milyon olunca alabilirler çünkü benden çok şey çaldı Antalya :)
Çok güzel tepki verdin Maalt ✌✌
Danıştay kararını beklemeyiz umarım
Bu karar ortalama ne kadar sürer
Bu hafta Antalya'ya gidip otelimize bir bakalım neler yapıyorlar...
Sizi de son durumdan haberdar ederim ortaklar.
Haber var mı sayın laylow
Gittiniz mi
Ben de burdurdayım
Siz gittiyseniz ben gitmeyim
Benzine de zam geliyomuş
Çok yakıyo benim araba
Allah razı olsun
Git gel 350 lira yakıyo
Antalyada yaşayan ortaklar arada yazarsa duacı olurum.
🌴☕🌴 Selamlar...
Sermaye arttırımı konusunda ne diyorsunuz
Vadesi uzun olan kazanacak. Son hareketlere bakılırsa Ayces bundan önce sermaye artırımı yapacak izlenimi veriliyor. Hayırlısı bakalım.
Neyi bekliyoruz bir anlasam 😃
İstinat duvarları bitmiş, demirler sahaya inmişti. 6 aya kaba yapıyı yarılarlar hatta baya bir yol kat ederler. Kendim de mimar olduğum için Ark İnşaat'tan yetkililerle görüşüp projeyi incelemek istediğimi söyledim, güvenlik görevlileri yetkililerin sanayiye gittiğini, 2 saat sonra bakabileceğimi söyleyince işlerimden dolayı duramadım ama inşaat gayet güzel ve hızlı bir şekilde devam ediyordu.
Sanırım Ark İnşaat da işi Ergün Gürsoy'un şirketine devretmiş(emin değilim çünkü orada gezen bir başka yatırımcı arkadaş bahsetti). İşlerini inceledim biraz alakasız geldi açıkcası çünkü Türkiye'de Antalya'nın en iyi lokasyonunda olan Koç'un otelini yapabilecek çok yetenekli mimarlık ofisleri vardı. Hayırlısı...
26 ocak cezası bitiyor
Pzt veyahut salı 300 üzeri yapar mı
Gittik gördük otel yapılıyor tahtacı 1 senen kaldı, bizi daha fazla mallandırma artık taşıyasım yok seni senelerdir...
İşimiz gücümüz var haydi yahu!
Valla maliyet 86 ve 100 liraya inmediği sürece tek lot almam, 200-300 bandında boşa zaman harcamasın 160 ın üzerindeki düşüşe düşüş demem 400 altındaki yükselişe de yükseliş.. Beni silkeleyemezsin diyorum😎
https://basin.ktb.gov.tr/TR-307702/b...ine-ilis-.html
Turizm, Türkiye'nin 81 iline yayılacak BAŞLIĞI ALTINI DİKKATLİCE OKUYUN.!!!
KAYNAK BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ.
BU ÇEŞME YARIMADASI PROJESİ DİREKT OLARAK ALTINYUNUS ÇEŞMEYİ ALAKADAR EDER.DEVAMINDA TURİZM SEKTÖRÜNÜ VE MAALT I ETKİLER.
BAKAN BEY ŞUBATIN İLK HAFTASI PROJEYİ YEREL BELEDİYELERLE PAYLAŞACAKLARINI İFADE EDİYOR ..
BU ÇOK ÇOK ÖNEMLİ!!!!
NE HİKMETSE TEKNİK OLARAKTA MAALTIN GÜNLÜKTE FORMASYONUNU TAMAMLAYIP YENİ BİR FORMASYONA GEÇECEĞİ TARİH ŞUBATIN İLK HAFTASI..
BUNLAR BİLGİLENDİRME ADINA YAPILMIŞ VE KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ OLMAYAN PAYLAŞIMLARDIR.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Bu haberin etkisi olmaz hissemize.
Ama kuşlu sitede yazmışlar
Bu hafta atraksiyonlu olacak gibi
İnşaata gidip gelen varsa arada update alalım son durumları :wave:
o zaman dans:halay:
Yarın kontrole gidecem doktora.
Fırsat olursa terste ama gitmeye çalışcam
Havadisleri veririm ortaklar
Şok vardı karşı sokakta
Bi biskevit ayran alıp izlerim gari çukuru
Bilanço geldi bence güzel mi güzel. Bedelsiz beklentisi de genel kurul sonuna kadar devam eder.
Qnb tahtada ne yapmak nereye varmak istemektedir bir karar verirse tahtanın önü açık bence.
M2101K6G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sattım kağıdı, bol gazançlar eski ortaklar.
Haber gelmiş
Yarın tavan olur mu
Sattıydım
22.02.2022 95 milyon dolara Maalt sattılar...
Bunu alıntılayacağım...