Patronunu bilirim paraya ihtiyacı yok diyorsunuz....!!!ytd...
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Patronunu bilirim paraya ihtiyacı yok diyorsunuz....!!!ytd...
K.K dan daha hizlisiniz patronların paraya daha çok ihtiyacı vardır diyorsunuz...!!!ytd...
Sayin leva;Kütahya porselenin sahibi patron değil mi🙃...ytd..!!!
Hadi bakalım coniler toplayın toplayın.
Yatırım finans
HSBC
Merrıll
Sayın ortaklar şirket stokları 129 milyona ulaşmış,bu durum 2018/1.ç. Hasılatın 100 milyon tl.nin üzerinde olacağını gösteriyor.kar marjımızın %39 lara yükseldiği görülüyor. 2017/4.ç. Bilançoda ambalajlama giderlerinin yaklaşık 9 milyon olduğunu görüyoruz,ilk 3 çeyrekte bu rakam ortalama 1,9 milyon tl. Yani bu gider kalemi abartılı şekilde yükselmiş,bu durum sürdürülebilir olmaktan uzaktadır. 2018/1.ç.te bu kalemin 3 milyon tl.yi geçeceğini sanmıyorum,yani 6 milyon karı cebe indirdik.esas faaliyet diğer gelir/gider farkı ilk 3 çeyrekte 3,3 milyon tl. + da,lakin son çeyrekte -2 milyon olmuş, yaklaşık 5 milyon tl. De burdan(buradaki risk yaklaşık 2,2 milyon sgk teşviğinin kesilmesi olabilir) cebe indirdik.etti 11 milyon brüt kar,buna 3,4 mn. Son çeyrekteki net karı da eklersek 1.ç. Karımız 12 milyon tl.yi geçebilir.hasılattaki artıştan gelen kar da artan operasyon giderlerini karşılasın.yatırım tavsiyesi değildir.
Memati iyi hayal satıyorsunuz😂😂😂, gerçek ortada zaten 😁😁... ytd...!!!
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/668209
kar payı temettü mü verecek, ben mi anlış okuyorum. temettü var sanki, şok oldum
eğer yine yönetim ve pazrlama gideri faiş balon gelmezse 13-15 arası hesapladım bende. öngörüm bu rakamlar.
gel gör onu da fiyatlamazsa şaşırmam.
amazon da bile satışı var ama, olumlu hiç bir şeyi fiyatlamıyor bu hisse. tam ölücü
https://www.amazon.com/s?ie=UTF8&me=...hya%20porselen
Geçen yıl verdiği ile temettüye yakın temettü verecek yine..Komik bir rakam... En azından istikrarlı bir şekilde her yıl temettü dağıtıyor.:):):)
dün yazdık,,,,,,,,
beklentimin altında kaldı,şimdi 1 çeyrek ne halt edeceği eğer 10 mly civarı kar gelirse her şey değişmeye başlayacaktır,yinede tüm hissedarlara hayırlı olsun,şöyle 4 trl temettüyü hak etti ortakların.....nafi beyy
bugün oldu....... :cool:4 mly temettü geliyor...münetcim değilim bu kağıdı çokk iyi tanıyorum
İş yatırım satmaya devam ediyor.. 500 bin lota yakın mal çıktı bugüne kadar.. Ak yatrımının da ondan yana kalır tarafı yok..
eee butun beklentiler gerceklesdi gibi nedir neyi bekliyoruz ucus icin nasil bir pisligin icindeyiz anlamadim gitti. yatirim tavsiyesi degildir.
KUTPO'da bu saatten sonra beklentiler satın alınacak. Çin porselenine uygulanacak vergi dolayısı iyi olan satışların daha da iyileşerek artması, dolayısı ile karlılığın artması. Gelecek olan bilançoların daha iyi gelmesi.geriye bir şey kalmıyor. Bunun gerçekleşeceğini düşünen fonlar alıma geçecektir. 1.çeyrek bilanço beklentisi de etkili olacaktır..ytd
Çine uygulanacak damping ile bu yıl bu şirket yıllık minimum 50 milyon kar getirecektir diye düşünüyorum. Patron hisse alımı, arsa satışı veya bedelsiz gelirse bonusu olur.
KUTPO TV'de reklam vermeye başladı. 1. çeyrek karını nasıl yerim çalışması sanırım.. Neyse ki kısa ve sadece ses ile yazı var...:) İnce...
Faaliyet Raporu Sayfa: 5
Dönem içinde tamamlanan AR-GE ve yatırım çalışmaları ve bu çalışmaların firma kapasite , maliyet vehasılat döngülerine olan parasal etkileri,
Porselen Fabrikası : Çin’le olan yoğun rekabetten dolayı, verimliliği artırarak ve maliyetleri düşürerekrekabet imkanı doğmaktadır.Bunun için alternatif hammadde arayışları ile hammadde tedarikçileriçeşitlendirilmiş hammaddeye bağlı olarak masse ve sır maliyetlerinde tasarruf sağlanmıştır. AR-GE çalışmalarıneticesinde bone porselen üretimine başlanmıştır.
13/07/2017 tarihinde KAP'a yaptığı açıklamada şirket 12/06/2017 tarihinden geçerli olmak üzere AR-GE merkezlerine tanınan teşvik ve muafiyetlerden yararlanmaya hak kazanmıştı..2017 bilançoda AR-GE gideri - (2,579.826TL ).
Dilim döndüğünce uyarılarımı yaptım herkese bol kazançlar...ytd...!!!
Eleman kızdıkça basıyor. İşlem hacmi düşük istediği gibi oynuyor..
Çok sessiz takılıyor bugün. Sanki arkası fırtına gibi....ytd
Güzel ülkemin güzel hissesi seni sevdim, takibe değersin. Tamamen duygusal o nedenle kesinlikle YTD
Adamın tarzını seviyorum. Hiç hareketlerinden taviz vermiyor. Hep aynı taktik..Prensip sahibi kerata...
itibarı kaptın cerit..
Şirket yönetimi zamanında çin ile rekabet konusunda şikayette bulunmuş, gümrük bakanlığı 2 sene sonra haklı bulmuş ve %8 çin mallarına ek vergi koymuş ama bunu KAP'a bile bildirmekten acizler.
Sanırım halka arz şirketi olduklarını unutmuşlar. Hissenin durum içler acısı, kademeler boş, hacim yok.
Bu arada yatırımcı ilişkileri mail adresi bilen var mı acaba, onlara bir soralım.
nereye kadar devam edicek bu izdirap yaaa
şirketlerin hisse değerleme yöntemleri vardır. şu an piyasada kabul edilen yöntemler bunlar.
İndirgenmiş nakit akımları (net bugünkü değer) yöntemi
Net aktif değeri yöntemi
Piyada değeri / Defter değeri yöntemi
Tasfiye değeri yöntemi
Yeniden yapma değeri yöntemi
İşleyen teşebbüs değeri yöntemi
Emsal değeri yöntemi
Ekspertiz değeri yöntemi
Amortize edilmiş yenileme değeri yöntemi
Temettü verimi yöntemi
Fiyat / Kazanç oranı yöntemi
Fiyat / Nakit akımları yöntemi
Piyasa kapitalizasyon oranı yöntemi
Defter değeri yöntemi
Menkul varlık fiyatlandırma modeli
Arbitraj fiyatlama modeli
bunlardan hangi birini baz alıp değerleme yaparsanız yapın ister f/k ister pd/dd ister ndirgenmiş nakit, değerleme çift haneler çıkıyor.
ama 5n 1 k soruusu ile bu neden olmuyor ya da kim istemiyor. burda da korku endeksi tavan yapmış. şirket bilançosunda 9 aylık yönetim ve reklam giderleriniin fazlasını son 3 ayda gider göstermiş. artan ciro kar özsermaye brüt kar az borçluluk yüksek döviz girdisinin , bu gider korkusu gölgelemiş. bu yüzden yatırımcı ilgisi korkuya dayalı.
başvurduğu konuunun lehine neticelenmesini bile kapa bildirmemiş.
lot koymadan dar hacim ve dar bant ile korku endeksi paralelinde kimseyi yaklaştırmıyor. amaç ne bulamadım. nereye kadar onu da bilemiyorum. 300 yakın bilanço baktım yönetim ve satış reklam gideri 100 milyon ve üstü bu şirket harici hiç görmedim nerdeyse.
bu kalemler kontrol altına alınsa,şirket altın yumurtlayan tavuk. ihale alırmıyım derdi yok. üret sat. hazır müşteri. çin yasağıda gelmiş. bu 2 kalem şişmeese kar rekoru kırar. ama bu korku hep olacak :kahkah: sene sonu 250 milyon brüt kar gelirse yönetim ve satış gideri 200 milyon neden olmasın korkusu :vk:
iyisi de kötüsü de budur.
yatırım tavsiyesi olamaz.