Benim de beklentim haftasonuydu, resmiyete kavuşursa haftayı iyi kapatırız, gelişmelere göre de haftaya devam eder.
Printable View
Hareket bugun baslayabilir. Dun milleti esasli doktuler gibime geliyor. Yuksek islem hacmi ile eksi kapatti. Para giris cikisi bence onemli degil, cepten cebe ayarlanabilecek bir kriter.
Asuzu %2.5 artı, vestel %0.49 yuh sana vestl.
Bugun iyi bir prim yapacagini dusunuyorum.
Hafta sonu teknik bilgi paylaşımı olursa yerli otoda belki vestl in rolü için ipuçları verilebilir. Özellikle batarya kısmında
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç şaşırtmadı, beklentiyi kendi için kullanıyor bunlar, biz bir hayrı olmayacak.
Amaçları bağcıyı dövmek sanırım...
Patron alıyor bugün tahtasına destek çıkacak galiba.
http://www.otomobilsayfasi.com/haber...imcisi/1456338
Sallamasyon bisiler karaladim, ustalar düzeltebilir.
Tahtayı ilk defa bugün beğendim. Deniz yatırım patronun kurumu 500 bin aldı.
Mandafon en sonunda deli danaya bağladı.:bravo:
Alkışlar patrona gelsin muhtemelen o kaldırdı tahtayı.:bravo:
Deniz yatırım 760.000 lot oldu.:ok:
Vestl şov başlar artık :)...
Tahta bana bugün müsade diyor. Beni bilirsiniz kolay kolay beğenmem ama bugün tahta bir başka.
12.80 direnç var bugün kırar mı bu direnci
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şuana kadar 175 milyon hacımi gorduk akşam Şoyle 400,500 milyonluk hacımle tavana bağlarsa devamı gelir...
Asuzu ile karsanıda taktık bugün peşimize.
Bu güne kadar tavan yaptı mı bilen varmı.
gün belli oldu ve coştu devam inşallah
artık 13 altını görmek istemiyorum ekranda
Tavan yapmasına gerek yok dostum, bunda hareket başladı mı en az %50 yapar bunu bilmek yeterli sanırım. 6 yıldır işlem yaparım genelde böyle olmuştur.5 sene önce 1.30 dan 8 ze gitti, bu sene Mart ayında 5 den 15 e de gitti.
Gitmeye karar verdiyse deli danaya bağlar yani.
Subat/Mart 2019 cikisinda yapmisti yanlis hatirlamiyorsam. Efsane bir cikisti. O cikisi yasayan bu kagidi birakamaz, bagimlilik yapar.
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından birkaç gün içinde tanıtılacak yerli otomobilin özelliklerine dair yeni detaylar ortaya çıktı. SUV model olarak üretilecek elektrikli aracın tasarımı, dünyaca ünlü İtalyan Pininfarina şirketi tarafından yapıldı.
https://www.webtekno.com/yerli-otomo...na-h81513.html