Bı kağıda bakıp geleyim dedim kaçtı. Kazancınız bol olsun eski ortaklarMi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bı kağıda bakıp geleyim dedim kaçtı. Kazancınız bol olsun eski ortaklarMi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne rekoru kardeşim daha ne gitti ettiği kâr ve borsasaki batıkların gidişine göre... saadet zinciri hisselerğne bakın bi hayal satın alıp %1000 gittiler hala da gidiyorlar.Petronun en azından gitmesi için temel gerekçeleri var. Ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavan yaptı mı ne kadar alıcı var.
Şiiiişt...
Çalı arkasından izlemeye devam... :one:
Ne demiştik;
Katolik nikahı kıydık biz burda..
Yeniler tanımaz bizi, eskilere selamlar...
Tavanda bekleyen alıcı ne kadar
90 lot kadarRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eskilerden Kimse kalmadı neredeyse, herkes sattı..Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimini göre eski kine göre yeni oluruz.
Ard grup bilişim arz olucak bilgisi olan var mı
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi kapsamında PKENT, SARKY, SNPAM, TKNSA payları 28/01/2020 tarihinden (seans başından) itibaren 11/02/2020 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Ard grupla bunun ilgisi varmı
Kredi işlemler, açığa satış yavaşladı sanırım Bugün sakin görünüyor.
214 direnç seviyesi olabilir..
hadi bakalım karar anı.burdan dönüp yeni pkent zedeler mi yaratacak yıllar sürecek yoksa buraları yer mi edinecek.haydi bakalım şakşakçılar verin gazı birbirinize sonrada sarılıp ağlarsın yine birbirinize
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Malda olsan şakşakçığın başını çekerdin bırak bu işleri alan alır satan satar milletin zarar etmesini istemiyosan git reysaş topiğinde uyarı yap.. Bunun temel bu fiyatları bile destekliyor.. Ytd
dümenci 130 dan birisine aldırdım diye bana ne içiyon arkadaş demiştin.sen 60 lardan beri aynı şeyleri tekrarlıyosun.ama kağıt sana inat gidiyor.biraz daha konuşursan 300 ü de bulacak galiba.ama sen hala ağlarsınız bak diyorsun.
şimdi ben sana aynı şeyi söylüyorum dümenci.sen ne içiyorsun Allah aşkına......bize de göndersene......
Dümenci burası cesurların yeri 60 tl dipten herkes alıp tutar ki benim msliyet 48 önemli olan burda bile tutabilmek hemen iki yükselişte ortadan sıvışıp sonra ağlama yeri değil git başka yerde ağla
Bugün HSBC 1560 lot, yapıkredi 1500 lot almış, deniz 3440 lot satmış...
Yapıkredi her gün alıyor, HSBC ilk defa gördüm. Bakalım hayırlısı.
Evet yapı kredi iki gündür önüne geleni alıyo
Bir çok hisse her gün yukarı gidiyor son 1 ayda en kötü hisse % 100 kazandırdı pkent 10 yıldır bi hareket yaptı şirket bu çıkışı bilançosu lada destekliyor. Bekleyim sonuç a bakıcaz. İnşallah her kez istediğinin alır.
öylede hergün %20 yapanlar durdurma-ceza almıyorken
biz neredeyse ortalama 2 haftada bir durdurma ceza alıyoruz
adalet nerede..
https://www.tradingview.com/x/pbQXRk8f/
saatlik
bence 195 önemli
kırarsa yükselen tirende kadar inmek isteyebilir.
tabi bence
Yapıkredi azalsa da alıma devam ediyor. Buralarda çok fazla duracağını tahmin etmiyorum 188 ve 216 arasında gezinebilir... ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
böyle şekilli şukullu şeyler yazınca bu işi biliyormusun oluyor.kafa karıştıran anlamsız portreler misali oraya ne yazdıysan artık vay beee mi dememiz lazım.la hepiniz bildiginiz boşsunuz.kağıt gidiyor işte trendi mi var bunun, kaç yıllık grafiği varda yükselen trendden bahsediyorsun.bi git bırak izle kağıda üfürme burda
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
ha bu arada teknikte kralınızla aşık atarım onda sıkıntı yok.lakin bu kağıda teknik atanlada boşa lakırdı yapmam.tekniği mi var bu amk kağıdın gidiyor işte.temel olarak konuşun onu tartışalım.ben dönecek milletin eline verecek diyenlerdenim sadece.bakalım izleyip göreceğiz.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
La bi get.. Aselsanı bile verdiler, kozayı bile verdiler, garantiyi bile verdiler, THY bile verdiler
Zamanı gelince hepsini verecekler
Çok bi şey biliyormuş gibi sallayıp duruyorsun
İşin gücün mikserlik..
Boş boş konuşuyorsun
belki geçecek ama bugünkü hareketi sevmedim.214 görüp 202'ye inmekde nedir..
vay emenuke ne ara gene 214 oldun..