tabanı o neden olmasın
Printable View
ne kafeinmiş be içi boş. sadece sinir harbine sokar
3 ay önce 6 larda, geçen hafta 12lerdeydi. Keşke herkağıt bu kadar boş olsa
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sorun falan yok.Kârda olanlar kârı cebine koydu doğal olarak.Şimdi kademeli olarak toplanıyor yavaş yavaş,yirmilere yolculuk için diye düşünüyorum ama siz yine bidiğinizden şaşmayın.Teknoloji şirketleri bence bundan sonra şimdi bu fiyatlardan almayanlara saç baş yolduracak.Tabii bence.Sakın ola ki yatırım tavsiyesi olarak almayın.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba arkadaşlar. Uzun bir süre borsada yoktum. Ne alsam diye ocak ayı başında kfein aldık. Allah utandırmasın. Hızlı bir artış oldu. Bende beklemiyordum. Ve teknoloji kağıtları bir anda düştü.kfeine güveniyorum. Varsın düşsün. Geri gelecek. Çok daha güzel yerlere çıkacak. Benim gözümde kundaktaki bebek.
baslarım gelecegine baslarım uzun vadesine. kar eridi zarara gectik. kafein işte adı sanı duyulmaıs sırkete yatırırsak araba parasını olacagı bu
belki yeniden 11 e gidecek karakteri yok
yuhh taban ol bari
buı kagıttan cacık olmaz......
gel gel yapp yukardan CAKTILAR
mal dagıttılar
dun 13 e gider mi demiştik gitti. hikaye de burda biter
Hahahaha daha düne kadar kimse yoktu hemen tavan yapınca damlamış beyinsiz ky ler olum siz borsayı bırakın ha hayatınızı ikip atarlar 11 maliyetli lotlarımı 17 den satmıştım şimdi hepsini geri topluyorum burdan tekrar dönmesi gerek buralar ikinci düzeltmenin dibi
sadece al sat yapıyorlar. her seviyeden kazanıyorlar biz enayilerin sayesinde :)
17 deyken sattım diyemedin tabi su an dersin. ikiyüzlülük nedir şekil A :D
Kıl olduğum 2 konu var , birisi uzun vadecilik ! Neymiş bu ?? Kafeinden örnek verelim , 2 günde % 50 gitti , baktım 17 lerde
debeleniyor , verdim hemen .( kaldı ki ,bunun pili bitti galiba diye yazmıştım . önceki haftada de 18-19 arası yer edinir diye yazmıştım ) olmuyor işte kalmanın anlamı nedir, satarsın yerine koyarsın .Aksi hareket enayiliğe giriyor kusura bakmayın .
2.si malınızı kaptırmayın mevzusu ! yav sana ne , sen misin cebinin kahyası ??
Ayrıca birileri de zarardayken alay edip laf sokmayı da kınıyorum. Bu kişilere söyleyeceğim tek şey var , eleştirdiğiniz ve alay ettiğnizi hiç bir şeyi başınıza gelmeden ölmeyeceksiniz !
Doğru söylüyorsun yanlız size bir tavsiye vereyim yukarı çıkarken malınızın tamamını satmayın örnek 16.40 17.40 ve son olarak 18 de mal sattım ama hala yüzde 50 malım vardı ya 18 den uçup 20 lere gidecekti ya aşağı düzeltmesini yapacaktı her türlü benim kârım vardı yukarı giderse son kalan mallarında verecektim ki bu aslında hiç istemediğim bir şeydi aşağı gidip sattığım malları yerine koymak çok daha güzeldi şimdi sinir hastası edecek hareketlere girecek bilançoya kadar gidiyormuş gibi yapıp gitmeyecek düşüyormuş gibi yapıp düşmeyecek biraz yatay gidecek kendine yön arayacak taa ki bilançoya kadar bilanço öncesi gene bir tavan bekliyorum bu sefer 20 lira üstü hedefli
Her konuşma ve eylem bugüne kadar olan fiyatlamalar ve hareketler için geçerlidir. Bugün gülen yarın ağlayabilir, bugün ağlayan da yarın gülebilir. Paranın tamamını satıp karını/zararını realize etmediğin sürece her şey değişebilir.
Benim hedefime gelmediği için satmadım, keşke 17’lerden satıp bekleseydim. Düşeceğini biliyordum, ama satmamayı tercih ettim. Sattıktan sonra nereden döner, nereden alsam, erken aldım, geç kaldım stresini yaşamak istemedim. Doğru tercih yapmamış olabilirim, ama bu filmin sonunu bekleyeceğim.Bu hissede uzun vadeciyim, uzun vadecilik yanlış değil, insanlar paralarını arsaya gömüp uzun yıllar bekliyorlar. Yeterince sabrı olan kazanır, yeterki hisse doğru zamanda ve doğru fiyatla alınmış olsun. Yanlış olan bütün portföyünü uzun vade yapmak, bir kısmı ile kısa vadeli işlemler yapmak faydalı olur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
nerden alsan zarar yazdırı su anda.. sinir harbi başladı geçmiş olsun
sanki mal cok degerli de kaptırmayın yazıyorlar :) nsıradan bir yazılım hisesi. kar gorunce satamamak enayilik kabul
Yav milletin içini kararttın !! Kesekağıdı mı bu ? Bak sattğım halde Forumdayım yine .. Kafeinden para kazanmak için girişi çıkışı iyi saptamazsan bekletir , hadise bu .. Düşüşleri sert olur , 19 ödenmişine 11 kar getirmiş bir kağıt .. Daha son çeyreği göreceğiz.
Bilgilendirme yapacaksanız ,millet okusun öğrensin .. Yoksa bu boş lafların sonu yok .. Yıl sonunda elinde eger kağıt kalırsa , ne kadar saçmalamışım diye yazmanı bekleriz, allah ömür verirse ..
Forumlar gerçekten bilgi paylaşmalı , herkesin ihtiyacı olan yegane şey bu !
Biraz daha aldık. Hayırlısı bakalım. Elbet yolunu bulacak.
Bu inişin çıkışı da aynı sertlikte olacak.En dibi kimse bulamaz.Kademeli alım için uygun seviyeye geldi bence.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün credit suiss hç satmadan 218 bin lot almış. Yatırım finans ise 132 bin artıda. İzlenmesinde yarar var....
Endeks sıkıntılı olduğu için alım yerinin burası olduğunu düşünmüyorum. Endeksi bahane edip hemen salıyorlar .. 13.20 de desteği var .
Selamlar
hayırlı ugurlu bereketli olsun .........
7 den beri elimde hedefim 40 olur olmaz bilemem ben al sat yapamam maliyetim yükseliyor...
ben enayimi oluyorum PARDON ???????????
HERKESE BOL KAZANÇLAR........
BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
İlgili Şirketler
[KFEIN, KRGYO, KRONT, LINK, METUR, OLMIP, PRKAB, SAMAT, SAYAS, YAYLA]
İlgili Fonlar
[]
oda_BISTECHStockMarketTradingSystemAnnouncementAbs tract|
BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu
oda_CorrectionAnnouncementFlag|
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
oda_DateOfThePreviousNotificationAboutTheSameSubje ct|
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
oda_AnnouncementContentSection|
Bildirim İçeriği
oda_ExplanationSection|
Açıklamalar
oda_ExplanationTextBlock|
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında KFEIN.E, KRGYO.E, KRONT.E, LINK.E, METUR.E, OLMIP.E, PRKAB.E, SAMAT.E, SAYAS.E, YAYLA.E payları 31/01/2020 tarihinden (seans başından) itibaren 14/02/2020 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler; pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir. Piyasa yapıcılı sürekli işlem yöntemiyle işlem gören paylarda, tedbir nedeniyle tek fiyat işlem yöntemi uygulandığı süre boyunca piyasa yapıcılık faaliyeti yapılmaz.
Tarih tekerrür mü edecek acaba.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hahaha gene mal ky yukardan almış aşağıdan satmış zarar yazmış nasıl eğleniyormuyuz arkadaşlar
kızasam da kufur etsem de sagıdan satmam. cakallara kazandırmadık sukur. cıksın 20 yi delsin umarım.
Ankara
Kamu hizmetlerinin iyileştirilmesinde büyük veri, bulut bilişim, mobil platformlar, nesnelerin interneti, yapay zeka, blokzincir gibi yeni teknolojilerden faydalanılabilmesi için yapılacak süreç ve teknolojik altyapı iyileştirmeleri kapsamında gelecek yıl "Ulusal Yapay Zeka Strateji Belgesi" hazırlanacak.
AA muhabirinin 2020 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'ndan derlediği bilgilere göre, çeşitli alanlarda Türkiye'nin yol haritası niteliği taşıyan programda "yapay zeka" alanında atılacak önemli adımlara da yer verildi.
Program çerçevesinde, milli Teknoloji Hamlesi'nin gerçekleştirilmesine yönelik olarak yapay zeka, nesnelerin interneti, artırılmış gerçeklik, büyük veri, siber güvenlik, enerji depolama, ileri malzeme, robotik, mikro/nano/opto-elektronik, biyoteknoloji, kuantum, sensör teknolojileri ve katmanlı imalat teknolojilerinin gelişimine ilişkin yol haritalarının hazırlanması, gerekli altyapının tesis edilmesi, ihtiyaç duyulan nitelikli insan kaynağının yetiştirilmesi ve toplumsal yönelimin bu alanlara odaklanması sağlanacak.
Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca, kamu hizmetlerinin iyileştirilmesinde büyük veri, bulut bilişim, mobil platformlar, nesnelerin interneti, yapay zeka, blokzincir gibi yeni teknolojilerden faydalanılabilmesi için süreç ve teknolojik altyapı iyileştirmeleri yapılacak.
Bu kapsamda hazırlanacak "Ulusal Yapay Zeka Strateji Belgesi"yle belirlenen stratejik hedefler doğrultusunda, ilgili bakanlıklarca, 2020 sonuna kadar eylem planları oluşturulacak.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından, yapay zeka teknolojileri alanında yerli teknoloji üretme kabiliyetlerinin geliştirilmesi ve bu teknolojilerin ekonominin genelinde etkin kullanımının yaygınlaştırılmasına yönelik ulusal ölçekte yapılacak çalışmalar belirlenecek ve "Yapay Zeka Teknolojileri Yol Haritası" çıkarılacak.
Öncelikli teknolojik alanlar için yol haritaları hazırlanacak
İnsan gibi davranışlar sergileme, sayısal mantık yürütme, hareket, konuşma ve ses algılama gibi bir çok yeteneğe sahip yazılımsal ve donanımsal sistemler bütünü olan yapay zeka, 2020 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı doğrultusunda sanayiden sağlığa, eğitimden tarıma kadar çok sayıda alana yenilik getirecek.
Yapay zeka ve biyoteknolojik ilaç başta olmak üzere, öncelikli teknoloji alanlarında en az 6 teknoloji yol haritası hazırlanacak. Bu yol haritaları doğrultusunda, çağrı planları yapılacak, bu planlar yeni hedef odaklı destek mekanizmalarıyla uygulanacak.
Sağlık sektöründe ihtiyaç dışı tetkik, tahlil ve diğer işlemlerin azaltılması için tıbbi verilerin sisteme daha iyi entegre olması noktasında Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) internet ve mobil uygulamalarının önüne konulacak ve yapay zeka çözümleri barındıran "Neyim Var Sistemi" devreye alınacak.
Eğitim sistemine ilişkin veri tabanlarının bütünleştirildiği eğitsel veri ambarı oluşturulacak ve ortaya çıkan veriler yapay zeka teknolojileriyle işlenecek.
Tarım ve Orman ile Sanayi ve Teknoloji bakanlıklarınca, dijitalleşme, yapay zeka ve veriye dayalı iş modelleriyle tarımsal bilgi sistemleri geliştirilerek tüm kesimlerin kullanımına açılacak. Bu kapsamda Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde, bağlı ve ilgili kuruluşların bilgi sistemleri de dahil, tüm sistemler tek bir merkezde toplanacak. Ulusal tarım, su, orman veri ağı oluşturulacak. Tarımsal kayıtlılık projesi kapsamında dijital değer zinciri haritalanması yapılacak.
Ayrıca yapay zeka, robotik, yüksek başarımlı hesaplama ve fotonik alanlarında uygun bulunan araştırma altyapı projeleri desteklenecek. 07.11.2019 tarihli bir yazı