selamlar dostum
ne zamandır görüşemiyoduk:))
Printable View
Merak etmeyin herkes birşey der ama işlemi ben yaparim kazılacak biri varsa ben olurum
Simdi bir tane pınar süt aldım
Hangi seviyede satis gider acaba
Nisan-mayıs Haziran bence ciro patlaması yapacak.ki daha 1.donem açıklanmadı.2.donem çok daha iyi rakamlar gelebilir.Virus hallolana kadar herkes yasaklar dolayisiyle dolap doldurma derdinde..
çalkala suyunu sık devam et bakalım.. tek kusuru pınsu ile eş değer hareket.. seninle pınsu arasında dünyalar kadar fark var..
3 aylık geçen yıl 2 milyon civarı gelmişti,ona bakarsan önemli bir artış olacağı kesin,ama yıl sonu rakamı önceki yıllardan pek farklı olmaz,belki % 10-15 artar kar rakamı...mevcut fiyat ise bence yüksek..ha 42-48 olacak diyenler var,olur mu? niye olmasın...masa sandalye alacak sermayesi olmayan batık hisseleri haftalarca tavan tavan gidiyor,hele şu twiter sürüleri hiç bir fiyat analizi yapmadan 7-8 tavan yapmış hisseye gözü kapalı dalıyor...onun için hisse bence pahalı,ama olmaz olmaz!
Eskiden ozkaynaklari yüksek kağıtlar çok konuşulurdu ve kağıt fiyatları yüksek olurdu.Petun un geçen seneki 3.ve 6.ay karları düşük.Bu sene ise özellikle 6.ay çok iyi gelecek diye düşünüyorum.Malum yasak günlerinde market rafları talan edildi. Üstelik mübarek Ramazan ayı girdi.Buda gıda satisi konusunda oldukça nasibini almış olabilir.Yani 3.ve 6.ay muhtemel karları yatırımcılarin dikkatini çekmiş olmalı.Sermaye düşük öz kaynak çok yüksek buda bonusu...Bakalım ne olacak nasıl olacak.
Üstad petun candır gerisi heyecandır takipteyim
Takipteyim üstad saygılar
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kesinlikle katılıyorum önümüz açık hedef kızıl elma [emoji1][emoji1]ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oldu böyle verdiler mi gene
Günlük doldurarak '/,5 -6 yapması iyi.bilncoya kadar devam..
Yat.tav.değ...
Bu bilançoda gelsin artık.....saç kesilsin ortaya çıksın ...
Bilanço
Ne zaman gelecek bilen
Varmı ?
Yatırım tavsiyesi değildir İroni bu yazı Bu benim yorum kimseyi bağlamaz Her kes birey
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
brüt takasın bitttiği tarihe bak cuma günü:)yarın bitseydi iyiydi:)
21 Kapanış güzel olur
tavan süper olur..
haftalık 25-27 arası kapanış tam süper olur..
ağamm anladın sen onu:)))
yat.tav.değ..
Mart 15 den sonra gıdalar dondurulmuş urunler neredeyse yok sattı...Özellikle 2.dönem çok ıyı gelmesi gerekirMalum Ramazan ayıda girdi bu arada...Baz etkiside oldukça olumlu gözüküyor aynı dönemde....Kısaca Agustos ayında karlılıkta ıyı seyler beklıyorum.Tabii bedava satmadı iseler...
Hadi aga yüklendik yüklenecamiz kadar..
Daha ne bekletiyosun..
Y.t.değ..
Bugün malum tatil öncesi yine marketler kapalı gişe....Anlayan anlamıştır.
01.06.2020 son tarih muhtemel erken gelirSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=HONDA1973;4452412]21 Kapanış güzel olur
tavan süper olur..
haftalık 25-27 arası kapanış tam süper olur..
25 üstü kapatamıcaz...en azından 21 üstü bayram sonrası için güzel başlangıç olur..
Tüm forum dostlarımın ve ortaklarımın ramazan bayramını kutlar aileleriyle güzel huzurlu ve sağlıklı bayram gecirmelerini ALLAH tan dilerim...
yat.tav.değ..
nısan mayıs satışlarımuthıs olmalı.bir bilonço gelmeden peşindekı satın alınacak
.. değerli ortaklarım; iyi bayramlar✌
https://twitter.com/AkdenizGunesi1/s...199845377?s=08 Uzak Doğu pazarlarında yeni kapılar birbiri ardına açılıyor
aa.com.tr Yakında kanatlı işlenmiş et ihracatı içinde anlaşma olacak diyor.
110.000 lot dışarda...
Ky yıkmadılarsa kağıdı iyi topladılar..
Bakalım Bakalım yön ne olacak...
bılanco geldı hayırlı olsun
begenmedıler galıba yuakarı surup asagı dondu
beklentı neydı acaba
23.431.847 daha ne olsun
http://share.matriksdata.com/share.a...05271654599114
geçen çeyrekler bu şekilde ben uluunu merak ediyorum acaba o ne açıklayacak?
Ulan gün içi habermi olur. Garanj zengin ettin.