Kanal İstanbul'da önemli gelişme! Küçükçekmece Gölü'ne revizyon
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/k...izyon-41360023
Printable View
Kanal İstanbul'da önemli gelişme! Küçükçekmece Gölü'ne revizyon
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/k...izyon-41360023
güzel hareketler bunlar:yes:ama mesele 10 lara çakıp bırakacaklar mı yoksa devamı gelecek mi..yoksa yıllardır 10 da çakılıydı zaten..:byr:
ulen bugün bayram ayağı kafama çakar diye alış yazdım tek lot gelmedi namıssızdan
eve ağlayarak gidiyorken yolda bakkal amca beni gördü neden ağlıyorsun dedi
dedim nuh çimento alamadım
oğlum ağlama gel bak nalburda var dedi bana.:party:
işin şakası kukası bir yer yaptırıyorum
malzemeciler de hep adoçim var avrupa yakası
şişlide yim inat değilmi nuh satan ümraniye deki malzemeciden getirttim çimentoyu.
kamyoncu sormuş bu adam sıyırıkmı diye valla sıyırıktır demiş bizim eleman.::party:
Amerika yaptırım yapacak olması kafalarda soru işareti.
Bilanço çokmu harika nedir 😀
At şu 10 un üstüne sende kurtul bizde
Beklemeye devam artık 10 üzerinde 20 ye yürümesi lazım 10 yıldır aynı seviyese olmayab sipek patron bu fiyatlardan sıkılmadılarmı?? Herhalde fazlasıyla mal geliyorki buralarda duruyor gelsin mallarıda yürütsünler 20 lere 30 lara 50 lilere :)
Bilanco ne zaman gelir ortaklar bilginiz var mi
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
11.11.2019 pazartesi ye kadar vakti var diye biliyorum.
Teşekkürler inşaallah hayirli olur
Patronlardan da ses çıkmıyor.. Eskiden az da olsa alım yapıp bildirirlerdi. Hadi sende bende nakit yok almadık.. Bunlar neden alım yapmadılar.. 6 dan 10 a geldi hisse..
Emektar hocam "gemi istim" durumuna mı geldi.. Yoksa rüzgar esintisi mi..
10 çakılıp kalacak mı bakalım yine..
ben bugün biraz mal verdim
oda şöyle oldu agresifleşip 6.2 lerde kafama yemiş olduğum bir mal varmış bir kurumda.
o maldan bugün spk tebliği yüzünden haberim oldu.
aaa dedim malmı kalmış o kurumda işlemde yapmıyom ordan dedim basayim bari 10.60
10.50 arası verdim onları
yanlış anlama olmasın devamını beklemesin tahta yapıcı olurda burayı okuyorsa dedim
bitti başka satış yok..:party:
Ben de 11 e gelmesini bekliyorum mal vermek için.
Yanlış anlama olmasın 11.01 den 1 lot sözüm var.. Onu vercem :)
Biz 6-7 lira arasında hisseyi öneriyorduk, şimdi tweeterda, investingde millete gaz verenler çoğalmış, inşaallah yine milletin canını yakıp aşağıya basmazlar, gerçi 11 lira altı her fiyat yine ucuz ama dikkatli olmakta fayda var, bana bakmayın, ben rahatım elimde kalan evladiyeliklerin maliyet 0 😀
tahtayı 11 tl ve üstüne bu havada çekerse istemediği kadar mala kavuşur zaten.
kafaya mal yağacağı belliydi buralardan millet artık baydı
iç piyasada mokoko
abd yaptırımı eskilerin çoğu verir içerdekilerinde
alanda boşa almıyordur
göz var nizam var nuh bu nuh.
temettüden sıfırlar maliyeti zaten altı yedi yılda
faizler ve piyasa hep böyle gidecek sanıyor millet
dünyada faizler sıfır üstüne para veriyon park parası.
aslanım şöför.
11.01 e yarın emir yazayım.. Vakti geldi!!
Egleniyormuyuz beyler.maşallah.sadece spek sevinsin diye 11.80 den 100 lot verdim.başka yok.hedef 20 benim için.ytd.
Temettü ile alınan mallar verildi eskiler bekler biraz yeni gelenler taşısın.[emoji4]
sözümde dururum ana malda tek lot satmadım satmamda.
bulunca fırsatını kaçarsınız diyenler oluyordu.
temettüden bedava yapacaz.
bu arada çok iyi bilançoda gelmez diye düşünüyorum bu çeyrektede
gelmesinki kalanlarda versin
eski paslı çiviler çıksın yerinden.
Hacim nerden nereye geldi, 3-5 ay önce 100 bin hacimli günlerdeydik, bugün 20 milyonu geçti hacim 😀
11.01 den vercez dedik 12 yi de geçti.. Bu arada son 5 yıldır 12 yi görmemişti.. Hacim de iyi gidiyor.. Bakalım bilançoyu nasıl kullanacaklar..
12.3 ortalama ile bir miktar çaktık malı
15 e kadar gidecek gibi
Y O R U M S U Z be aaa! :shh:
https://resmim.net/f/HxX8Rk.png
Tarih tekerrür eder ise buralar zirve gibi ama tabi TL bazında, doların 2 lerden geldiğini düşünürsek dolar bazlı zirveye çok var, sanırım bilançoya kadar durmak yok yola devam, izleyelim bakalım ne yapacaklar.
7,67 aldığımızda millet delimisiniz diye bakıyordu çimentolar bitik dye kentuf sağolsun gerçekleri yazarak bir an şüphelenmeden uzak tuttu şahsen uzun süre satılık malım yok benim burdaki eskiler gibi çok malım yok hepsi 10 bin lot kime neyi vereyim eskiler biraz tahtacıya mal verse ii olur hani :))))
Eskilerden biri olarak maliyetim çok çok düşük.. Ekranımda ki kar epey iyi.. Verecek malım da belli. Daha önce yazdım. 11.01 den 1 lot, 12 den 2 lot, 13 ten 3 lot, 14 ten 4 lot veririm.. Nereye giderse, dönerse.. Çok da...
Bugün kapanışta brüt takasa sokarlarsa şaşırmam..
ONEPLUS A5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
12.66 bir miktar daha verildi
8152 lotim vardı sattım dostlar üzüldüm tabii ama geri gelirse alırım giderse yolun açık olsun bol kazanclar arkadaşlar