tek beklentimiz arsa yani, genelde arsa işleri olumlu etkiler ben bilmiyordum arsa olayını, bilanço yüzünden değil demekki bu hareketlilik.
Printable View
tek beklentimiz arsa yani, genelde arsa işleri olumlu etkiler ben bilmiyordum arsa olayını, bilanço yüzünden değil demekki bu hareketlilik.
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...59237859/detay ilandaki emlakçı arkadaşı aradım, sanayi alanı olacakmış. teklifler gelmiş ama fiyat sanırım düşük bulunmuş şirket tarafından. yani bu arsa şirketinmiş. içinizde yok mu 55 milyonu olan bir alsa da bizi rahatlatsa.
Ben farklı bir beklentiyle yaklaşıyordum hisseye ancak fiyatlamanın önemli bir kısmı arsadan geliyor anladığım kadarıyla.
ACSEL'in ürünleri arasında deterjan, ecza, gıda(özellikle un dikkatimi çekti) gibi ürünler mevcut. Şuan bunların son satıcılarının borsada nasıl işlem gördükleri ortada. Bunların ham madde sağlayıcısı ise üretim miktarını yakın bir zamanda arttıran ACSEL ve şirket her çeyrek bir önceki çeyreğe göre çok daha fazla ciro yapıyor. Bu beklentilerle hissenin çarpanları kendi ortalamasına gelince ilgimi çekmişti ancak 2 gün üst üste tavan gitti, yine kriz öncesi çarpanlarına döndü hisse. yüksek fiyatlamanın ne kadarı arsa, ne kadarı beklenen bilanço, orası muamma.
Arkadaşlar arsa konusunda bir iki kelam la görüşüm şu ,bir haber duyulmuşsa onun artık etkisi kalmamıştır ,çünkü haberler maalesef hele Türkiye'de buna sanırım hepiniz ol masada çoğunuz katılır ,önceden birileri haberi alır haber çıkınca artık önceden içeriden haber alanlar kağıdı alacakları kadar almış ve kağıdı belirli bir seviyeye getirmiş olurlar ondan sonrasını piyasa kendisi belirler. Şimdiki hareketin arsayla alakası yok bence arsa haberi çıkalı aylar oldu ,olan oldu yani olacağı kadar bu hareket şirketin bu kriz döneminde bile durmadan (üç vardiya )çalışmasının sonucunda geçmiş yıllara göre daha parlak bir bilanço açıklamasının beklentisiyle dir. belli ki iyi bir bilanço beklentisiyle oluşacak önü açık yukarı yönlü bir hareket genel anlamda kabul görmüş ki hisse artan bir işlem hacmiyle atağa geçti ,arsa olayına dönersek bu beklenmedik bir günde bir anda olacak bir gelişme olacak ve joker olarak her kesin aklında gerçekleştiği an hissede olanlarada ayrıca ne mutlu demek lazım daha şimdiden
Hayır yanılıyorsunuz bence. Bu arsa olayı uzun süredir var. Ve ilk haber çıktığını hareketini yapmıştı. Benim fikrim bu arsanın koronadan önce satılma olasılığı koronadan sonra satılma olasılığından daha az. Şu an kimse 55 milyon verip te bu kriz döneminde arsa alma eğiliminde olmaz diye düşünüyorum.
Hayat normalleşmeye döndüğünde insanlar bahçesi olan evlere,toprağa çok büyük talepleri olacak artık toprak çok değerli şirket arazi satışını bir daha gözden geçirmesi lazım duyan duymayana haber versin toprağınızı satmayın gelecek toprakta
Aynı fikirdeyim.
Forumda yeniyim. Takibimdeki hisselerin başlıklarına bakıyorum ve ACSEL de bunlardan biri. Benim takip sebebim iyi bilanço bekliyor olmam ancak bundan daha çok arsadan bahsedilmiş. O yüzden hissenin ortalama çarpanından daha yüksek bir fiyatta olmasının sebebinin iyi bilanço beklentisi mi yoksa bu arsa meselesi mi orasını çözemedim.
Valla speğimiz yeterince güçlüymüş helal olsun. 8 üzeri gelen tüm satışları karşıladı.
Tebrikler ve başarılar.
bilanço ne zaman.
Sayın Horosanlı günlükçü başladı dökülmeye. Umarım tahtayı bozmadan çıkıp giderler
https://i.hizliresim.com/D6jiGU.jpg
3 sene oldu buradayım en kalabalık gün
xxxxxxxxxxx
Sayın Kerasus demekki hissemize rağbet var. Maşallah diyelim 🧿
Sayın gameover46@
daha önceki yazımda belirtmiştim ,bu kaçınılmaz olacaktır,çünkü her kesin hesabı farklıdır ,herkesin aynı yöne gitmesi zaten mümkün değil dengeyide bozar, ancak bunlar geçicidir sabun köpüğü gibidir kaybolur giderler bir zaman sonra geriye sağlam yatırımcılar kalır ancak fiyatlarda o zaman yükselmiş olur satan günlükçüler düşmesini beklerki yeniden alıp tekrar yukarıdan satsın ancak artık tren kaçmış fiyat onun gözünü korkutur seviyeye gelmiştir böylece bir süre sonra bunlar ayıklanır kağıtta yerli yerine oturmaya başlar ,tahtayı bozamazlar çünkü o kadar güçleri yoktur ancak yükselişin önünde küçük kasisler gibi sarsıntı yapıp sürati düşürürler bu her hissede olan vede olabilecek bir durumdur bunları yadırgamamak lazım ,hisse doğru hisse ise sonunda günlükçüler hayıflanır uzun vade stresli inişli çıkışlı günler yaşayan gerçek uzun vadeci yatırımcılar ,kebabı yerler bu işler böyle sürer gider sen kahveni keyifle yudumlamaya bak şimdi ,sabah ola hayrola gün doğmadan neler doğar.
Aynen sayın Horosanlı alacağımızı aldık bekliyoruz devam 👏👏👏👏👏
okuyan çok yazan yok.
Evet arkadaşlar ABD güzel kapadı ve etkisi bize yarın için iyi olacaktır. Bakalım Kağıdımızın performans artışı nerelere değecek YTD
Kapa açıklama düşmüş diyorlar ki tam gaz devam :)
xxxxxxxxxxx
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Son dönemde başta temizlik sektörü ve deterjan*sanayinde kullanılan ürünlerimize yönelik artan talebin karşılanması amacıyla*Denizli ili Acıpayam ilçesinde yer alan fabrikamız tam kapasite üretimine devam*etmektedir. Bu kapsamda temizlik sektörü ve deterjan sanayine yönelik ürünlerimizin*toplam üretimimiz içerisindeki payı arttırılmıştır.
Üretimine tam kapasite devam eden Şirketimiz bu*süreçte dünya genelinde ve ülkemizde görülen COVID 19 salgını ile ilgili gerek*çalışma koşulları gerekse de çalışanlarımızın sağlığına yönelik gerekli tüm*tedbirleri* almaktadır.
Güzel haber. Ürünlere bakıldığında belliydi hijyen alanında olumlu bir performans geleceği. Bilançoya yansıması da güzel olur umarım.
Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar. Yolun açık başın dik olsun ACSEL. Güzel haberlere devam. 👏👏👏👏👏🧿
devre kesici yemişiz hayırdır
İş yatırım ayıp ettin resmen kasti bir hareket. Dibine kadar vermek niye ? Algılarımızla oynama yazık çok yazık. Umarım kar satışıdır. YTD
tahtanin içine ettiler
[url=https://hizliresim.com/OwoXav]https://i.hizliresim.com/OwoXav.jpg[/ur
dün bıraktığı gap kapandı..haraket olumlu
ytd
haberi hangi amaçlı kullandılarsa ?
ytd
Günaydın arkadaşlar
bu gün uyuya kalmışım neler olmuş böyle habere bak hayata bak ,demekki dün 8 üzeri satamayanlar bu gün 8 üzerinden delice satmış kanaatime göre dökülen küçük yatırımcıdır ,sakla samanı gelir zamanı demişler şunun şurasında bilançoya ne kaldı iyi mal iyi para eder her zaman yeterki bilançosu güzel gelsin zaten haberdende ben onu anladım hayırlısı olsun günün sonu önemlidir
Evet bide teknik gözle bakarsak boşluğu doldurduk :) YTD
Deterjan 2019/12 bilançosunda en fazla satış geliri yaratan alandı zaten. Hem bu konuda talebin oldukça artması hem de üretim kapasitesinin biraz daha temizlik tarafına yöneltiliyor olması çok olumlu.
Son bilançodaki dağılım:
Ek 24917
Gülmekten ayrılmak yok
https://www.youtube.com/watch?v=VbbxNi1k0z4
Burda önemli olan yurtdışı satışları devam ediyor mu ? Bunu aslında yatırımcı ilişkilerini arayarak ogrenebirliz. Benim arama imkanım yok olan var ise arayıp bilgilendirir ise sevinirim.
Bugün ku kap haberinde en azından iç piyasa ve üretimden gol yemeyecegimiz anlaşılıyor fakat ihracat kalemlerinde azalma bilançoyu olumsuz etkileyebilir.
Bilanço tarihi nedir arkadaşlar ?
Son iki sene Nisan sonunda yollamış.
Sayın DNZL20@ öyle bir görevimiz yok borsayı sürekli canlı izleyince endekste bir aşağı bir yukarı zikzak yapınca can sıkıntısından yazıya yazılıyoruz bazen .en iyisi çıkıp bahçeye çiçeklerle uğraşayım sıkılmaktan iyidir ,zaten bizim yazmamızla hiç bir yöne gitmez piyasa paraya göre yönünü çizer ,şimdilik hoşca kalın
kimse kalmamış. akşam bilanço var, hiç heyecanınız yok.