abd 10 yıllık 2.978 e yükseldi.
Printable View
abd 10 yıllık 2.978 e yükseldi.
Arkadaslar 250.000 tl ye kadar guncel gunluk en yuksek faiz veren bankalar hangileri?
Teb marifetli 16,50 kaldi 1,5 aydir yukseltmiyorlar
19.30 vakıf dan alırsın biraz önce 170k 19.10 dan bağladım.32 gün
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ing günlük bağlamıştım 17+2 750 lira harcamaya +2 daha veriyor 19.00 oluyor tabi bu birkaç hafta önceydi ben sonra tekrar dolara döndüm, geçiş yapmak için en iyisi günlük dolara da günlük %4 veriyor, para miktarına ve güncel duruma göre rakamlar değişmiş olabilir.
Merhaba,
İstanbul 600K TL Yeni para için 35 günlük aldığım oranlar aşağıdadır.
Vakıf Normal Şube : 19,30
Teb : 19
Finans : 18,90
Deniz : 19
Şeker : 19,35
Halk : 19,40
Burgan : 19,50
İyi günler.
Piyasadaki "en iyi mevduat" faizine göre 100.000 TL ve 100.000 USD'nin bileşik getirisi
https://resmim.net/f/qBX1D2.jpg
https://resmim.net/f/agKtb9.jpg
1 usd : 4,99 🤔
1 ağustos 2017 3.518
1 ağustos 2018 5.00
%42
-%12 tl mevduat desek, tl bileşik hadi dolar faizini nötürlesin(züğürt tesellisi), kabaca 1 yılda %30 zararımız var,
Ey Bahri, tak demiyor mu hala, aynı yanlışa kaç kere devam edeceğiz, az geri çekilsin dalalım dedikçe yukarı roketliyor..
ya sabır
Bu dolar oldurecek beni Bahri :(
Syg,
çok kıvrandı 5 TL'yi gösterecekler..
ytd.
syg,
Dünden beri onay çalışması yapıyordu kerata
Ek 19670
Adam genis yaptirim uygulayacagiz diyor.
Bu kredi kisitlamasi olacak saniyor.
Kimse de .ot korkusundan cikip anlatamiyor durumu sanirim. :(
Syg,
eyyy venezuela... bekle bizi geliyoruz...
yerden göğe kadar haklısın ! enflasyon dedik reel faiz dedik kur volatilitesi dedik gördük ki bunların hepsi tırıvırıymış ! al dolarını yat dediler bize burada uyardılar bizleri ! biz hala ama mikro iktisat ama makro iktisat ama fiyat istikrarı diye kem küm ettik ! olan tl birikimlerimizin erimesi oldu sadece ! bu saatten sonra ne yapılabilir bilmiyorum artık bilimsel analiz yapma işini geçtik maalesef ! dış politikada olumlu gelişmelerin olmasına dua etmekten yada radikal karar alıp seviyeye bakmadan dolara atlamak yada tahvil faizinin tepesini bulup tırmanmaktan başka bir alternatif göremiyorum !
yatırım tavsiyesi değildir !
Nabersiniz millet
Sn dudu merak etmeyin yarın al papazı ver papazı derler panik yapmayın bir anda ortalık aydınlanır.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bahri hep senin yüzünden.. Girseydin şu dolara hepimiz rahat edecektik [emoji23]
Yatırım tavsiyesi değildir...
olayı papaza bağlamak ne kadar doğru,
brics
s-400
mümbiç
halkbank
fetö
iran
eksen kayması
rusya ve çin yönelme
doğu akdeniz gaz rezervi
kudüs
ırak
vs vs vs....
cia neden fetö kullandı 15 temmuzu yaşattı....