Seni üzmek istemezdim ama Bodrum katı bile akamazsın burdan
Printable View
Eğer burada bir art niyet varsa, şu mübarek günün hürmetine olabilecek en büyük acıyı tatsınlar. Belki bir gün tutar bedduamız. Adalet varsa er geç tecelli edecektir.
Endeks satış bölgesine girdi. Bakalım bu defa nerede fren tutacak.
Btcim 1.57 stop ile 2.25 hareketini yapabilir. YTD
Arkadaşlar sökede bedelli yapılır mı?
Ocean opal manila
Bende bu hisseyi 2 altında ucuz bilip aksgy temettü sonrası satıp 1.90 maliyet edindim. Uzun vadeli yada kısa farketmez illaki bir Performans göstermelidir. Yatırım tavsiyesi değildir
Redmi Note 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o kadar büyük gemiyi göremezsek; kör olmamız lazım:)
Asıl bundan sonraki yıllarda sürpriz ENERJİ performansında patlama bekliyorum. En azından yük olmaktan çıkar ; artık nakit yaratır pozisyona geçmeye başlayacağını düşünüyorum.EĞİRDİR gölü yükselmiş.:)
20 milyon usd borç kaldı enerjide 86 milyon usd ye alınmıştı. Her halde bu kadar erimiş olamaz diye düşünüyorum.
Elektrik zamları ile artıya çok rahat geçecektir.
İhracat olduktan sonra sorun yok. Biz yazdık mı birileri tahtaya basıyor.
Feyyaz Bey de forumu takip ediyormuş. Ama TUFAN Bey, onca kıyamete rağmen borsa fiyatı ile ilgilenmiyor.
ytd.
Saygılar
Batıçim'e Limandan 2019 YILI KAR PAYI AVASI ödemesi yapılsa fena olmaz.(kar payı stopajı ödemesi yok)
Liman elde ettiği repo stopajı için kurumlar vergisi ödemesi de azalır. Nakiti yoksa Liman kredi kullandırılabilir.
Saygılar,
Bloomberg de konuşan Feyyaz Ünal bizimki miydi?
Bende diyorum batıçimi anlatıyor :)
Bsoke 0.90 kurus olmus bu durumda btcim en az 1.80 olmali bu iste bir terslik var
Batı 1,63 , Söke 0,90
Yani Batının kendi ederi 0,14 tl
Helal sana ..
Söke 0,91 Batı 0,12 tl
Hepten helal.
Yap şunu 0,02 tl söz gelip kurtaracam seni sorumluluktan..
0,94 e 1,66 olunca 10 krş
TEBRİKLER yakın da RUH olacak
Buradan şu sonuç çıkıyor. Tahtanın tek hakimi PATRON.
Söke de bedelliyi yapacaklar demek ki. 25 artırsalar 1,25 %50 artırsalar 1,50 %100 yapsalar 2 TL var
Tahtada PATRON yok diyenlere.....Yok SANKO ,yok İ.T. yok SPEK... her şey ortada....
Batıda bedelli olmaz.....
ytd.
Saygılar,
ikisi de yükselişe geçti SÖKE fabrikayı yabancılara sattılar herhalde:)
ytd.
Saygılar,
Batısöke Çimento'da hisse satışı için Ünlü&Co'nun yetkilendirildiği belirtildi -RTRS
investing.com internet sitesinde yayınlanan Reuters kaynaklı bir habere göre; Batı Anadolu Grubu'na bağlı Batısöke Çimento'nun anaortağa ait olan ve sermayenin yüzde 75'ine kadar hissesinin tamamının satışı için Ünlü&Co yetkilendirildi.
Konuya yakın kaynakların Reuters'a verdiği bilgiye göre şirket yakın zamanda halka açık kısmı haricindeki geri kalan hisselerin satışı için yetkilendirme yaptı.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://tr.investing.com/news/stock-...naklar-1894533
ohaaa.. çüşşş.. desek ayıp olmaz herhalde.. birdenbire 1.70 den 1. 81 e çizdiler.. maşaallah.. devamı gelir inşaallah... :)
Borsa19 dakika önce (13.06.2019 17:00)
© Reuters. Batısöke Çimento'da %75'e kadar hisse satışı için Ünlü&Co yetkilendirildi-Kaynaklar© Reuters. Batısöke Çimento'da %75'e kadar hisse satışı için Ünlü&Co yetkilendirildi-Kaynaklar
Ebru Tuncay
İSTANBUL, 13 Haziran (Reuters) - Batı Anadolu Grubu'na bağlı Batısöke Çimento'nun BSOKE.IS anaortağa ait olan ve sermayenin yüzde 75'ine kadar hissesinin tamamının satışı için Ünlü&Co yetkilendirildi.
Konuya yakın kaynakların Reuters'a verdiği bilgiye göre şirket yakın zamanda halka açık kısmı haricindeki geri kalan hisselerin satışı için yetkilendirme yaptı.
Konuyla ilgili Batısöke'ye haberin yazıldığı sırada ulaşılamazken, Ünlü&Co bir yorum yapmadı.
Yetkilendirmeye göre 400 milyon TL sermayeye sahip şirketin yaklaşık 300 milyon TL nominal tutara kadar Batıçim hisselerinin satışı söz konusu olabilecek.
Batısöke hisseleri saat 1610'da yüzde 3.45 primli hareket ediyor.
Batısöke Çimento'nun nin yüzde 74.62'si Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii BTCIM.IS , yüzde 8.51'i İsmail Tarman'a ait.
Batısöke Çimento, Batı Anadolu Grubu'na bağlı şirketler arasında yer alıyor. Grubun diğer şirketler arasında ise Batısöke'nin yüzde 75 hissedarı Batıçim'in yanısıra, Batıenerji, Batıbeton, Batıliman ve Ash Plus şirketleri bulunuyor.
Yatırımcı adaylarına gönderilen dökümana göre bağlayıcı olmayan teklifler ile bağlayıcı tekliflerin alınmasının Temmuz-Eylül aylarında olması planlanırken, şirketin 2019-2020 EBITDA'sının da 14 milyon dolar olması öngörülüyor.
Çimento sektöründe geçen sene de Sabancı Grubu'nun ana hissedarı olduğu Çimsa'ya CIMSA.IS ait Kayseri ile Niğde Çimento'nun ve Akçansa'ya AKCNS.IS ait Ladik Çimento'nun satışı için Ünlü&Co yetkilendirilmişti.
Sektörde en büyük oyuncular olarak ise Sabancı Grubu, Oyak Grubu ve Limak Grubu faaliyet gösteriyor.
İç talebin daraldığı Türkiye'de çimento sektörünün üretim kapasitesi her geçen yıl artarken, sektörün kapasite kullanım oranı da düşüyor.
Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği verilerine göre sektörün çimentoda kapasite kullanım oranı 2014'ten 2018'e kadar 10.6 puan düşüşle yüzde 53.4'e geriledi. Çimentonun hammaddesi klinkerde ise kapasite kullanım oranı beş yılda 9.9 puan düşüşle yüzde 82.9'a indi.
Çimento ve klinker tüketiminde en büyük payı büyük ölçekli altyapı projeleri, ardından kentsel dönüşüm projeleri alıyor.
Türkiye'de çimento iç satışları geçen yıl yüzde 10.9 düşüşle 64.3 milyon tona, ihracat yüzde 6.4 düşüşle 7.5 milyon tona indi. Üretim ise yüzde 9.9 daralarak 72.5 milyon ton oldu.
Şirket ilk çeyrek sonunda 59.4 milyon TL zarar açıkladı.
(Redaksiyon Birsen Altayli)
1.80 deki 50.000 lotu 1.76 ya iyileştirince nasıl kaptılar hemen... batısöke bu rakamlara satılırsa batıçim bedava mı olacak şimdi.. batıçim iyi olacak gibi...:)
İş şimdi çoook farklı mecraya kaydı. Bakalım ne olacak.
bu fiyatlardan alınıp satılacak değil herhalde.?
ytd.
Saygılar,
Bu dağda bugüne dek hep “fare” başrol oynadı. Kimi zaman çorbaya düşürdüler fareyi, kimi zaman doğurdular. Umarım bu da doğumlardan değildir.
https://i.hizliresim.com/DOE23o.png
BATI SÖKE.
Bu ortamda nasıl bir talep gelebilir. Kesinlikle iyi bir kaç müşteri çıkar.
İnş. Kardeş
KAP: BTCIM [ ] BATIÇİM BATI ANADOLU ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. Haber veya Söylentilere İlişkin Açıklama
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/768158
Bir haber ajansında çıkan haber üzerine SPK'nın Özel
Durumlar Tebliği (II-15-1)' nin 9.maddesi hükmü gereğince Şirketimiz açıklaması
aşağıdadır:
Şirketimizin bağlı ortaklığı Batısöke Söke Çimento Sanayii
T. A.Ş.' nin sermayesinde sahip olduğumuz payların blok veya kısmı satış
imkanlarını araştırmak üzere, potansiyel aracılarla görüşmeler de bulunmak
üzere bir aracı kuruluş ile danışmanlık sözleşmesi imzalanmış olup, somut bir
alıcı ve bir satış sözleşmesi bulunmadığından ("Tebliğ") 'in 6.maddesinin
1.fıkrası uyarınca, bu aşamada gerek şirketin meşru çıkarlarının zarar
görmemesi, gerekse yatırımcıların yanıltılmasına yol açılmaması için bilginin
kamuya açıklanması ertelenmiştir.
Konuya ilişkin gelişmeler tam ve zamanında kamu ile
paylaşılacaktır.
<!--[endif]-->
Ben bu açıklamasından dolayı yönetimi tüm kalbimle tebrik ediyorum. Bravo. Manüplasyonları bertaraf için bence de bu şart.
çimsa ve akçansa 1 yıl önce 3 tane fabrikanın (kayseri , niğde, ladik) satışı için ÜNLÜ & CO ya yetki verdi de ne oldu. 1 yılı geçti. ortada bir şey yok. ÜNLÜ & CO onları sattı da BATISÖKE mi kaldı yani.. ikinci bir bakış açısı da Örnek OYAK Çimento 6 ay önce OYAK ÇİMENTO nun yüzde 49 unu tayvanlılara sattı da ne oldu. BOLUC, MRDİN, ÜNYEC TARİHİ DÜŞÜK SEVİYELERİNDE, BİRAZ ADANA temeettü verimi ile pozitif seyrediyor.
Degerli arkadaşlar DERIM de şirket sahibleri kendi hisselerini şirkete sattılar diye KAP a haber düştü. Bunu nasıl yorumlayabiliriz ? Şirket sahibi hisselerini niye şirkete satsın ki amaçları ne veya bu durum biseyler için sinyal mi? Bu durum iyi mi kötü mü çözemedim. Şimdiden teşekkür ederim. Bol kazançlar...
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İSTANBUL, 13 Haziran (Reuters) - Bir Türk holdingi olan Bati Anadolu Grubu'nun bir birimi olan Baticim, sürece yakın bir kaynağa ve Reuters'in gördüğü bir belgeye göre, çimento üreticisi Batisoke'de% 75'e varan hissesini satmak istiyor.
Kaynak, adsızlık şartıyla konuşan Türk finansal hizmetler grubu Unlu & Co'nun satışı idare etmek için atandığını söyledi.
Refinitiv Eikon verilerine göre Batisoke'nin 349 milyon liralık (59 milyon dolar) piyasa değeri var.
Baticim yorum yapmak için hemen müsait değildi. Unlu & Co yorum yapmaktan kaçındı.
Bati Anadolu Grubu'nun enerji üretimi, liman işletmeleri ve diğer beton üretimi sektörleri ile de ilgisi var.
REKLÂM
Potansiyel alıcılara gönderilen belgede, temmuz ve eylül aylarında tamamlanması planlanan bağlayıcı ve bağlayıcı olmayan tekliflere ilişkin titizliğin belirtildiği belirtildi.
Bence kötü demekki umudu kesmisler şirketten ki icini bosaltiyorlar ben bunu anlarim
Ustteki msg derim icinddi. Ikincisi bence btc keske bu aciklamayi gondermeseydi satis işini belirsizliğe itti. Hic olmazsa eksin devam ederdi bakalim yarin ne edecekler
adam yetkilendirme yapmadik demiyorki yetkilendirdik ama daha alici cikmadi diyor ama bence burda kesinlikle yine patronlarin oyunu var boyle bir yetkilendirme olunca hemen kapa haber verilmeliydi, bu halka acik bi şirket satiştan sonra olmaz haber yetki verilince olur yuzlerce ornegi var bunun borsada
Bedelli olacak diyenler yanıldı.Varlik satışı kaçınılmazdı.Aylardir bunu ya,dik.Ben atil arazilerden satis bekliyordum. En değerli varlık satışa çıkartıldı.Benim tahminim ciddi bir alıcı olmazsa satış yetkisi verilmezdi.Yakinda kokusu çıkar.