10 kez yazmışımdır tekrar yazayım.
Yabancı para BIST den çıkmaya devam ediyor, yerini ülke vatandaşlarının parası alıyor.
BIST de ülke vatandaşlarını tekrar soyacaklar ve 10 yıl sonra yine BIST deki yerli sayısı eski halini alacak.
BIST de soygunu yapanlar gerçek bir ceza almıyor, aynı manipulatörler hala tahtalarda aktifler. manipulatörlerle ortak iş yapan patronlardan bir kişi bile ceza almadı. Ben görmedim.
Spekülatörlerin, manipulasyona kayan hareketleri ceza görmedi.
Türkiyenin her işi böyle gerçek bir ceza yok, hırsız sayısı azalacağına artarak devam ediyor. Yeni 93 tane daha hapishane yapılacakmış.
fetö tutuklamalarından öncede 2 katına çıkmıştı hapisteki insan sayısı.
Devletin içindeki yolsuzluk hırsızlık bitmeden, devlet kurumlarında ve halk içindede bitmez bunu biliyorum ama yinede yazıyorum.
BIST de manipulatörler yakalandıktan sonra, SPK tarafından manipulatör ve 1. derece ailesinin açıklanamayan tüm mal varlığına el konulmalı ve manipulatör den zarar görenlere dağıtılmalı.
90 binden 82bine iniş çıkışta olduğu gibi temelsiz, agresif, mal dökmeye yönelik olduğu açıkça belli olan spekülatör hareketlerinde spekülatöründe ebesi bellenmeli. Doğduğuna pişma edilmeli. Virus olayı BIST e yansıdığından bu yana bu hareketi 3 kez yaptılar.
Bunları yapmazsan gerisi hikaye. Laftan öteye gitmez. Yok devre kesiciymiş, yok manipulatörü yakaladık avukat tutun paranızı alın... bunların hepsi tiyatro açıkça benim gözümde soytarılık.