Ne olmuş kağıda, haber nedir?
Printable View
Ne olmuş kağıda, haber nedir?
23 milyon lot lslem yapıyor. Ama birileri de alıyor.
Bilançoda zarar mı açıklayacak
Kağıttan fırtına koptu sirketten açıklama yok.
arkadaslar sirket takasını ata yatırıma gecırmısti,
bugun 4 milyona yakın mal sattı.
muhtmelen patron elindeki mali satiyor..
cok dikkatli olunmalı
saygılar
PAY ALIM SATIM i�LEMLERiNE ILi�KiN OZEL DURUM Ac;IKLAMA FORMU
02.05.2019 tarihinde Akdeniz GOvenlik Hizmetleri Anonim �irk�ti paylan ile ilgili olarak 1,70 - 1,82
fiyat arahgrndan toplam 3.703.338,00 nominal tutarh sat•� i�lemi ortakhg1m1zca ger�ekle�tirilmi�tir.
Bu i�lemle birlikte 02.05.2019 tarihi itibariyle Akdeniz GOvenlik Hizmetleri Anonim �irketi
sermayesindeki pay1m1z %43,lO'a, oy hakk1m1z %72,3S'e gerilemi�tir.
i�lemin detaylarma ili�kin bilgiler a�ag1daki tabloda verilmektedir.
Adi Soyad1 / Ticaret Onvani :Akdenlz Giri�im Holding A.�.
Adres
Telefon ve Faks
:Mahmutbey Mahallesi 2477. Sokak No:17 K:3 Bagc1lar / Istanbul
: 0212 465 88 75
TOzel Ki�i Adma Bildirim Yapanrn
Ad1.Soyad1 :Necmeddin �im�ek
Giirevi :Yiinetim Kurulu Ba�kani
Bu ******** hepsini satmaya kalkarsa ne olacak işimiz çok kötü
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence senkrondaki oyuna benziyor.
Sabreden derviş ytd
FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok değil 4-5 sayfa önce defalarca yazdım. hala burada patron satıyor ama alanda var diyenler var. zaten alanda o satan da o. aradaki sattıkları da cebine kar. bu şirketin durumu 2018 ocak ayında az çok belli oldu durumu.
bir de üstüne ihale aldığı önemli belediyelerin chpye geçmesi ile iş yapamaz hale geldi. üstteki alıntıladığım yazıda da mevcut. yarın öbürgün platur ile ortak olduk diye haber paylaşırlar. sosyal medyadaki emirerleri çıkıp güzellemelere başlar. aha şirkete ortak oldu bilmem ne diye. hepi topu 50 bin liralık şirket. bu devirde çay ocağı açsanız 50 bin lira. ama o dandik haberi bile mal satmak için nasıl pazarlayacaklarını tahmin edebiliyorum.
bu arkadaşlar geri kalan malı 20 kuruş (yazıyla yirmi kuruş) tan bile satsa yine parayı cebine indirdi. hala buradan döner 10 kuruş kar ile satarım. yok buradan bilmem kaç lot daha alayım maliyetimi düşüreyim dediğiniz sürece adamın işine gelir.
kazandığı (yada kazandım diye kandırdığı) ihaleye "yaa kusura bakmayın biz kazandık ama ihaleye imza atmayı unutmuşuz" diye açıklama yaptılar. o haberde bile ortalık bu haberi fiyatladı şimdi çıkış zamanı diye pazarladılar. böyle bir şey anca türkiye'de olur. tarihin görebileceği en aptalca yapılan açıklamada bile çıkıp pazarladılar ya valla helal olsun.
sosyal medyadaki parantez içindeki üstat lar devam etsinler pazarlamaya. 4 lira olacakmış, 5 lira olacakmış. yok yüzde bilmem kaç çıkacakmışlara.
amaaan ben uyarımı defaatle yaptım. para sizin paranız. kar da sizin zarar da. şahsi fikrimi soran olursa gidin bacası tüten bir şirketin hissesini alın. 2 masa 1 sandalye şirketler spekülatif hareketler yapar daha fazla kazanma şansınız vardır. ama böyle batma riskiniz her daim mevcut. birde bizim milletimiz hep kendini akıllı zanneder. çok düştü buradan alayım 10 kademede vur kaç yaparım falan derken 1 kazanırsın 2 kazanırsın 3. de komple paranı alırlar ruhun duymaz.
herkese bol kazançlar dilerim.
hala twitterda falan yok paralı spek gelirse toparlar, yok buralardan tepki gelir falan diyenler var. valla herşey müstehak. şirketin işi bitmiş diyoruz. kıçından grafiğe 2 çizgi atıp (kaldı ki hiç bir dayanağı olmadan) şuradan döner falan deyip milleti silkeliyorlar. taşeron işi bittikten sonra bu şirkette bitti. üstüne 2. darbeyi akp nin istanbul ve ankara gibi en çok ihale aldığı belediyeleri kaybetti. üstüne şirket sahibi akpden kadro dışı kaldı. daha ne diyeyim. benimki yatırım tavsiyesi değil. bir uyarı. ister kulak asarsınız. ister deli saçması dersiniz. sonuçta para sizin.
joeyramone kardeşim temel analizinde sonuna kadar haklı olabilirsin. Lakin gel gör ki şahsım adına portföyümün 3 te 1 ini bunun gibi spekülatif hisselere ayırıyorum. Geçen yıl aynı oyunu adesedede yaptılar. Ki adese hergün şube kapatırken tavan tavan gitti. Haa gitti ama nasıl gitti. Orada maliyetim 3 civarında idi. Aynı dün Akguvde yaptıkları gibi %-15(22 mart) %-5(23 mart) %-3(24 mart) investing adese geçmiş verilerden bakabilirsin. Tabi moraller sıfır. Bekle bakalım bekle bakalım. Üstüne üstlük birde Ağustosta dolar krizi adese 1.65 Ee tabi verenin malını aldılar bu arada. Güzel topladılar. Ondan sonra ver elini tavan serileri 17 ye kadar. O sıralar iyiki köydeydimde 6 'lara geldiğinde verip 2 katı para kazandım. Şehirde olsam o kadar strese ve beklemeye rağmen maliyete geldiğinde kesin verirdim. Şimdi sıra inşaallah akguv de. Şirket bugün kapanışa defter değeri 2.7 Tl. Ödemesini yapar kapatır. Ama akguve gelene kadar kapanması gereken çoook şirket var.Saygılar.Allah'a emanet olun.
merhaba sayın zeytinci
öncelikle temel değil de teknik daha fazla bakıyorum. daha önce de defalarca yazdım sonuçta para senin kar edersen de kendine edeceksin zarar edeceksende. benim herhangi bir çıkarım yok. önceden de çok uyardım o zamanlarda da beni kötüleyenler oldu. uyarımı yaptım. dinleyen dinledi dinlemeyen kendi bilir. bir soru sormak isterim. akguve gelene kadar kapanması gereken çook şirket var demişsin ya. hangi şirketlerdir onlar. yani dolu şirket var doğru. hatta öyle bir kriz geldi ki "yok artık bu şirkette mi" diyeceğin şirketler bile batacak. ama akguv den öncekileri merak ettim. akguv büyük çoğunluğu taşeron işçiler olmak üzere ve aldığı ihaleler genellikle büyük şehirler olan bir şirket. daha devam da ederim tanıtek ve şu saçma platürk olayına ama gerçekten amacım bunlar değil.
bu arada sayın onur1975. sana bir abi/kardeş/dost (nasıl anlarsan) tavsiyesi vereyim. bu şirket bazlı konuşmayacağım. genel olarak bir tavsiyem olsun sana. belki bu şirket değil ama sen batmaya mahkumsun. elbet bir gün batacaksın. yatırım yaptığın şirketi araştır, öğrenebiliyorsan teknik analiz çğren az. bu duruma uygun bir dünya atasözü var. bende güzel bir atasözü paylaşırım. ama gerek yok. bu uyarılarımı 2 şirkette yaptım. biri yeşil holding şirketleri. yazılarım orada duruyor. sabırla bilmem ne ile yürümez bu gemiler. aç bak orada da kendince benimle dalga geçmeye çalıştılar. defalarca uyardım. sakin sakin yazdım. yok şöyle alıyorum yok 2 kademeden satıyorum falan akıllarınca dalga geçtiler. yazılarım duruyordur. şuan hepsi ağlıyor. sor bakalım sabırları varmıymış hala
neyse bu son yazım. geçenlerde yazdığımda da bir daha yazmayacağımı ifade etmiştim. dayanamadık yazdık. uyarayım istedim. ama görünen o ki değişen bir şey yok. kötü olan ben oluyorum. inşallah çok çok kazanırsınız bunu en içten dileklerimle söylüyorum.
Joeyramone kardeşim asla ve asla yazılarından dolayı seni kötü bilmem. Burada her görüşe saygım vardır. Elbette bildiklerini yazacaksın. Lakin zaten spekülatif olduğunu bilerek girdim diye yazmıştım. Kapanması gereken şirketlere gelince benim burada onları yazmam doğru olmaz. Ama zarar edenlerden başla kapatmaya mesela. Ha bir dönem iki dönem zarar olur ama yıllarca zarar edenler var. Bizim akguv yine kendi çapında spekülatifte olsa birşeyler yapmaya çalışıyor. Şu savunma işiyle biraz daha ilgilenirlerse benim için zaten o zaman spekülatif hisseden yatırıma döner. Gerçi adamların hakkınıda yemeyelim iyi kötü az yada çok her yıl temettü verdiler veya bölünme yaptılar. Netse iftar vakti yaklaşıyor herkese iyi Ramazanlar. Kâr zarar herkesin kendine. Saygılar
P.ç patron gene satışta işimiz zor Allah bildiği gibi yapsın herkes yatırımcı ilişkilerini arasın durmadan arayın
*0 (212) 465 88 78
aşağı da haberler eski ama şrketin de çok da boş bir şirket olmadığını gösteriyor!
adamlar bir yerde yazılım yapıyorlar sayılır!
------------------------------------------------------------------------------
Şirketimizin %50 oranında Bağlı Ortaklığı Tanıtek Bilişim Sistemleri San. ve Tic. A.Ş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İşletmeler Müdürlüğü ile "Sosyal Tesisler Yönetim Sistemi Hizmet Alımı" işine ilişkin olarak 2.650.000,00.- TL + KDV bedelli sözleşme imzalamıştır.
---------------------------------------------------------
Şirketimizin %50 oranında Bağlı Ortaklığı Tanıtek Bilişim Sistemleri San. ve Tic. A.Ş.'nin %50 oranında kurucu ortak olduğu Platürk Elektronik Denetleme Sistemleri San. ve Tic. A.Ş. ile Sarıkaya Belediyesi'nin mücavir alan sınırları içerisinde kalan karayollarında Elektronik Denetleme Sistemleri'nin (EDS) ve Ortalama Hız İhlal Tespit Sistemi'nin kurulması, verilerin EDS merkezi vasıtasıyla gerekli noktalara aktarılmasının sağlanması ve sistemin 7 gün/24 saat çalışır halde desteğinin verilerek bakım ve onarımı konularında, sistemin devreye alınmasından itibaren Hasılat/Gelir Paylaşımı Modeli ile 7 yıl süreyle işletilmesi hakkındaki işletme hakkının Platürk Elektronik Denetleme Sistemleri San. ve Tic. A.Ş.'ye ISSD Bilişim Elektronik Eğt. San. Tic. A.Ş.'den devralınması için görüşmelere başlanmış olup, onay öncesi ön anlaşma imzalanmıştır.
SPK ya mail atıp patronun hisse sattığını ama olup bitenle ilgili tek bir bilgilendirme yapılmadığı ve yatırımcının mağdur edildiğini yazın ltf. Böyle rezillik olmaz, şirketin yatırım ilişkilerinden sorumlu bir Zümrüt Hanım var kaçtır arıyorum yok yok yok. Bu memleket sahipsiz mi yahu bu nedir?
En çok 10 dakika alır mail atmak. Ltf tepki gösterin bu soyguna lütfen.
Az kaldı ulan karakter düşkünleri, bir daha borsanın b si anılmayacak bende. Yeter artık sizin gibi çakallara artık zırnık yok. Son üç beş kuruş kaldı, iyice araklayin hiç kalmasın aman ha. Aç köpekler ...
Bu arada rica etmiştim ya sizlerden spk ya mail atın diye, atmayın kardeşim. Öyle durup izleyin. Bize az bile bunların yaptıkları. Mustehak ...
takas atabilecek var mı?
sayfa yükleme yapmadığından link i koydum. günlük takas
Sata sata bitiremedi patron olacak kansız. İnsan kendi şirketini soyar mı? Soyuyor işte ... Spk da öyle seyreder ama tersi olsa üç kere hop noluyor diye sorarlardı. Lanet olsun hepsine ...
Bu kağıdı 5 ten 3 ten 2 den alanların ahını nasıl vereceksiniz şu mübarek günlerde merak ediyorum. Zümrüt Hanım ve patron müsveddesi eminim buraları okuyorsunuz, sizinde evinizden ve sevdiklerinizden çıksın bu ettikleriniz. Siz bize bu zulmü reva gördünüz Mevla da size bin katını reva görsün, oruçluyum gönülden diliyorum.
Gene haber düştü kap a 500.000 satmış şeref yoksunu Necmi herkes yatırımcı ilişkilerini arayıp tepki göstersin . Mail telefon her türlü tepki gösterelim
Bunlarin yuzune bilmem ne etsen yarabbi sukur der
Aradım demin şirketi yatırımcı ilişkilerindeki bayan ne hassa yokmuş Pazartesi gelecekmiş miş miş tamamen yalan patron da yokmuş dedim şirket battı mı yok diyor biz burdayız sizin ben dedim patronunuza selam söyleyin kulaklarını çınlatacağız
Bilanco ile ilgili dusunceleriniz nedir
Önce hisse sat sonra zarar açıkla soysuz herif.
14.05.2019 - 14.05.2019 tarihinde AKDENİZ GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,28 - 1,3
TL fiyat aralığından 0 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 5.800.000 TL toplam nominal tutarlı satış
işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte AKDENİZ GÜVENLİK HİZMETLERİ
A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 14.05.2019 tarihi itibariyle %23,04 sınırına
ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
Ana Hissedarımız Akdeniz
Girişim Holding Anonim Şirketi tarafından 02/05/2019 - 14/05/2019 tarihleri
arasında satışı gerçekleştirilen toplam 12.003.338 TL nominal bedelli Akdeniz
Güvenlik Hizmetleri A.Ş. (AKGUV) pay satışlarına ilişkin hissedarlarımızdan yoğun
bilgilendirme talepleri gelmektedir. Bu sorular yatırımcı ilişkileri
birimimizce kamuyu aydınlatma zorunlulukları çerçevesinde cevaplandırmakla
birlikte tüm hissedarlarımıza ulaşması açısından konuya ilişkin açıklamanın
kamuoyu ile paylaşılmasının daha uygun olacağı düşünülmüştür.
Akdeniz Girişim Holding Anonim
Şirketi tarafından gerçekleştirilen satışlarla şirketimize yaratılan kaynakla
önümüzdeki dönemde Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. (AKGUV) ile birlikte
yatırımlarımızın bulunduğu öncelikle savunma sanayi alanında bağlı ortaklığımız
Mai Otomotiv Teknoloji Savunma Sanayi ile Bilişim ve Yazılım
alanında bağlı ortaklığımız Tanıtek
Bilişim Sistemleri A.Ş 'nin ve diğer
bağlı ortaklık ve iştiraklerimizin büyümeye yönelik olarak ihtiyaç
duyabileceği finansman ihtiyaçları göz önünde bulundurularak yapılmıs olup, mevcut
durumda kur, faiz risklerine bağlı oluşabilecek finansman ihtiyacları borçlanma
yöntemi yerine özkaynak yöntemi tercih edilebilecektir.
Ana hissedarımız Akdeniz Girişim
Holding Anonim Şirketi yıl sonuna kadar başka bir satış planlamadığını
bildirmiştir.
Tüm yatırımcılarımıza ve
kamuoyuna saygıyla duyururuz.
bugün yapılan kap haberinden sonra tekrar uyarımı yapayım. ve bu son uyarımdır.
hala daha bu şirkete inan eden var ise merkezi kayıt kuruluşuna başvuru yapıldığında bu arkadaşlar çıkıp şöyle bir açıklama yapmışlardı. kap haberleri mevcut. gidin bakın kapta duruyor.
(biz o hisseleri satmayacağız, yatırım yapmak için kredi çekicez o nedenle teminat göstereceğiz) diye. milleti kekliyor. kredi çekecekmişte ona teminat gösterecekmiş. satmayacakmış. 3-4 ay içerisinde teminattan eser kalmayıp ilk partinin yarısını sattı bile. kredi çekmek için mkk ya başvurması gerekmiyordu. neyse.
sonuç adam neredeyse yarısına yakınını sattı. sırada diğer yarısı var. (ilk olarak tahta yapıcısının elindeki hisseleri satacak yıl sonuna kadar. ve ardından 2020 görüldüğünde de patron elindeki diğer hisseleri satacak)
bu açıklamaya güvenip hala bu şirketten medet uman var ise allah akıl fikir versin.
alıcı kalmadı, patron elindeki hisseleri de satıp kaçmak istiyor. bakın sene sonuna kadar satmayacağız artık. hemde mai ve tanıtek e yatırım yapıcaz. gelin hisselerimizi alın diyor. tahta yapıcısındaki hisseler biterse sene sonuna kadar önümüzdeki sene patron elinde kalan sol malları satacak.
bu da son uyarımdı.
Maliyete gelsin kaçacaz o kadar beklemeye niyetim yok zaten bilgi için sağol
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
%1000 dahi çıksa bu şirketin sonu hüsran. tek amaç hisseyi satıp kilidi vurmak. elinde bir bina vardı onu da sattı. şuan platürk diye bir şirkete ortal olucaz diyor. 50 bin liraya. çay ocağı açmaya kalksan 50 bin lira. en azından çay satarsınız parası peşin alırsınız öyle bir yatırım.
çok iyi niyetli söylüyorum. yürekten söylüyorum bunu. benim maliyetim biraz yüksek ama ben buradaki paramı artık boşverdim diğer hisselerde kör topal çıkartıyorum buradaki zararımı. ama bu şirketin sahibi olacak ********e daha fazla mağdur insan yem etmemek için söylüyorum bunları. gidin fabrikası olan. elinde mal olan bir şirkete yatırım yapın en azından. bu şirketin elindeki tek şey 2 masa 1 sandalye. hükümet yanlılığından ihale alıyordu o gitti. taşeron kalkınca oradan da para gelmiyor artık. akp nin kabinesinde de kendisine yer verilmedi. tanıtek, mai zamanında yapılacak olanı yapıp sattı ellerinde proje kalmadı. alzheimer için cihaz yapıp satacağız diyorlar. bahsettikleri mallar çin de 3 kuruşa satılan saçma navigasyon cihazlar.
sosyal medya da hala pazarlamaya çalışıyorlar. yapmayın etmeyin. paranıza yazık. bu ********e yedirmeyin paranızı. gidin bacası tüten şirketleri alın. hiç olmadı kendiniz yiyin.
dediğim gibi tek amacım bu ********in hissesini almayın. benim elimde var. ben gözden çıkardım onu. o ipne de satamasın. sürünsün. yok öyle hisseleri satıp kaçıp gitmek.
yatırım tavsiyesi değildir. sadece bir uyarıdır.