-
Alıntı:
Originally Posted by
foton
602 milyon kar açıkladı, hayırlı olsun
Şirket, çeyreklik bazda 62.3 milyon TL net kar açıkladı. 9 aylıktaki 539.5 milyon TL net karı ile beraber 12 aylık toplam net karı 601.8 milyon TL olarak gerçekleşti. Şirket, geçen sene 12 aylıkta 1.62 milyar TL olarak açıkladığı net karını, geriye dönük, 2.34 milyar TL olarak düzeltmiştir.
Şirket, 12 aylıkta 1.13 milyar TL net esas faaliyet karı elde etmiştir. Şirketin 12 ayda elde ettiği net esas faaliyet karı, finansal borçlarının %74.2 kadarlık kısmını karşılamaktadır.
Şirket, ana ortaklığa ait özkaynaklarını, geçen yıl Aralık ayına göre, 366.0 milyon TL , yüzde olarak %5.0 artırdı.
Matriks bilanço dan alıntıdır.
https://x.com/MatriksB/status/1899483211345826089
-
Arkadaşlar bugün atılan kapların hepsini okudum , genel kurul tarihi ve genel kurul gündemi yok (yoksa ben mi gözden kaçırdım), haa illaki bilanço ile birlikte atacak diye bir şey yok , sonra da atabilir, çok fena heyecan yaptım , yüksek bedelsiz mi geliyor diye, hayırlısı bakalım.
Bilançodaki kar piyasa koşullarına ve sektöre göre güzel, beğendim.
-
Alıntı:
Originally Posted by
aloneman42
............ çok fena heyecan yaptım , yüksek bedelsiz mi geliyor diye, hayırlısı bakalım.....
Bir kaç yıl öncesine kadar yüksek oranlı bedelsizlerde hisse fiyatları %100 ve hatta daha da fazla primlenebiliyordu.
Artık öyle bir haraketlenmenin olmadığını son dönemde yapılan bedelsizlerde görüyoruz, hisse fiyatı çok da olumlu etkilenmiyor.
Bu nedenle, böyle bir ortamda açıklanacak bedelsizin hisse fiyatına bir faydasının olacağını sanmıyorum.
Eğer olursa bu konudaki potansiyel heba edilmiş olacaktır.
Bence, bedelsizlere olan algı eskiye dönünceye kadar bir kaç yıl daha beklemek, hisse fiyatına yansıması açısından yerinde olacaktır.
Bu yıl için geçen yıl olduğu gibi hisse başı 10₺ temettü verse çok daha iyi olur ama açıklanan kar miktarıyla onu da bulamayacağız gibi duruyor.
Umarım yönetim bedelsiz kararı almaz ve temettüde de cimri davranmaz.
-
Bu konu önceden de burada tartışılmıştı, son bir yılda verilen bedelsizlerin, hisse fiyatlarına etki etmediğini biliyoruz ama olaki 1*20 , 30 , 40 gibi yüksek oranlı bedelsiz verirse , hikayesi olmayan hissemizde beklenti oluşur , şimdi olmasa da 5/6/7 ay sonra bile olsa mutlaka olumlu fiyatlar , diye düşünüyorum.
-
Tarm.n"ın payı son 1/2 ayda %5.5 falandı, an itibarı ile i%8,26 olmuş, aradaki fark yaklaşık 500.000 lot eder , 400 lira ortalama ile almıştır desek , adam son 1/2 ayda yaklaşık 200 milyonluk alım yapmış, neden aceba.
-
temettüyü en son açıklar, en son öder, ellerinde ne kadar kıl tüy varsa kullanır.
-
4.25 tl net temettü hayırlı olsun, tarih yk tarafından sonra açıklacak
-
Son paramla bugün de aldım, Allah sonumuzu hayır etsin.
Bakalım bu işin sonu nereye varacak,
En son 460 a yükseldiğimizde , hisse fiyatı tam yükselişe başladı artık tamam diye sevinmiştim, istanbul belediyesi olayı patlayınca yine döndük başa sardık.
Temekttü çok az verdi, hiç vermese iyiydi.
-
-
4 aydır çok zarif dokunuşlarla alçalan kanal içerisinde güç kaybediyor. 390 seviyesi önemli. Buranın altında kapanışlar kanalın alt bandındaki 371 seviyesine dokunuşu masaya getirebilir. Bu seviye çok önemli bir destek noktası.
Videolu anlatımı youtube da paylaştım arkadaşlar.
https://i.hizliresim.com/36zqnv9.PNG
-
Alıntı:
Originally Posted by
Subjective
4 aydır çok zarif dokunuşlarla alçalan kanal içerisinde güç kaybediyor. 390 seviyesi önemli. Buranın altında kapanışlar kanalın alt bandındaki 371 seviyesine dokunuşu masaya getirebilir. Bu seviye çok önemli bir destek noktası.
Videolu anlatımı youtube da paylaştım arkadaşlar.
https://i.hizliresim.com/36zqnv9.PNG
Hocam, zor oyunu bozar, bedelsizlerde kiprasmalar var. Illaki bu davar da etkilenecektir ne kadar kuyrugu dik tutmak istesede. Kentsel donusum ve yapı stogu fa itici guc olabilir. Yani oyle zarif dokunuslar falan, birileri Bi tokanir ne oldugunu anlamaz davar. Ytd
SM-A556E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Ebeni mi arıyorsun, bulamazsın:)
-
Alıntı:
Originally Posted by
Kepetto
Ebeni mi arıyorsun, bulamazsın:)
Bulacak galiba, cok kararlı. Ebesini illada gormek istiyor davar. Ytd
-
Ne gonustunuz la genel kurulda amk
-
Kar Payı Ödeme Tarihleri
Genel kurulca, nakit kar payı dağıtım tarihinin/tarihlerinin belirlenmesi konusunda şirket yönetimi yetkilendirilmiştir.
dsğıtım tarihi sır gibi saklanan 4,25 tl net temettü için gk toplanmış karar çıkmış ama tarih belli değil
-
GOLTS - Göltaş Çimento
-
GOLTS - Göltaş Çimento
-
GOLTS - Göltaş Çimento
-
Alıntı:
Originally Posted by
foton
Kar Payı Ödeme Tarihleri
Genel kurulca, nakit kar payı dağıtım tarihinin/tarihlerinin belirlenmesi konusunda şirket yönetimi yetkilendirilmiştir.
dsğıtım tarihi sır gibi saklanan 4,25 tl net temettü için gk toplanmış karar çıkmış ama tarih belli değil
Bedelsizle beraber verseler bari temettuyu:) ytd
-
Ne ebeymiş Bi turlu bulamadı amk:)
-
6 milyon açıkladık, ben şahsen zarar bekliyordum...
-
Göltaş Çimento'nun marn ocağı projesi ile ilgili ÇED süreci başladı23/05/2025 14:00:39
Göltaş Çimento tarafından yapılması planlanan marn ocağı projesi ile ilgili ÇED süreci başladı.
Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"ISPARTA ili GÖNEN, ilçesi S:90872 (ER:3432822) RUHSAT NUMARALI SAHA mevkiindeki GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SAN. VE TİC. A.Ş. tarafından yapılması planlanan I-B GRUBU MADEN (MARN) OCAĞI S:90872 (ER:3432822) projesi ile ilgili olarak ISPARTA Valiliğimize sunulan P.T.D. Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 16. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve projeye ilişkin ÇED Süreci başlamıştır. "
ForInvest Haber Merkezi ( haber@forinvest.com )
Foreks
ForInvest
Metals Market
Montel News
ForInvest Twitter
-
temettümüzü isteriz göltş
-
Şu an 344 lira 6/7 gün içinde %15/20 yükseliş yaparız diye tahmin ediyorum, hayırlısı bakalım.
-
Tam bist ve göltaş yükselişe başlayacaktı, göltaş 465 liraydı, faizler düşmeye başlamıştı, i.oğlu olayı oldu, yükseliş 3/4 ay ertelendi, inşaallah başka bir şey çıkmaz.
-
Alıntı:
Originally Posted by
aloneman42
Tam bist ve göltaş yükselişe başlayacaktı, göltaş 465 liraydı, faizler düşmeye başlamıştı, i.oğlu olayı oldu, yükseliş 3/4 ay ertelendi, inşaallah başka bir şey çıkmaz.
İmamoğlu meselesi elbet etkiledi ama buna ilave olarak GÖLTAŞ özelinde genel kurulda 2025 ilk yarı verilerinin pek de iyi olmadağına dair yapılan açıklamalar, ikinci çeyrek bilanço beklentisindeki kötümserliği arttırdı.
Yılın ikinci yarısı için biraz umut verilmişti ama piyasa, orta vadedeki beklentiyi fiyatlamaktansa kısa vadedeki kötümserliği fiyatlamayı tercih etti ve 350₺'nin de altına geldik.
Umarım, ayrıca olumsuz bir durum olmaz da en azından düşüş durur.
-
temettü tarihini açıklasalar az bi hareket gelir
-
Alıntı:
Originally Posted by
aloneman42
Günaydın
Maliyet düşürdüm bende
Yurt dışı satışlarada bakmak lazım lakin bizde içerde her türlü maliyet artıyor dolar bazlı da.
-
https://i.hizliresim.com/1p98hac.PNG
GÖLTAŞ'ın %6,38'ine sahip olduğu AKSU Enerjide bir şeyler oluyor ama GÖLTAŞ'ın bundan pek de haberi yok gibi...
-
-
forumda bir arkadaş göltaş ın antalya daki duran varlıklarının listesini atmıştı mümkünse tekrar gönderebilir mi ??
-
-
göltş grubu vatandaşın 4,25 krş temettüsünü verin artık ayıptır
-
Foton kardeş , vereceği temettünün 2/3 katını her gün kaybediyoruz.
-
Alıntı:
Originally Posted by
aloneman42
Foton kardeş , vereceği temettünün 2/3 katını her gün kaybediyoruz.
iyi bir bilançoyla hareketleri sertleşir, sabredeceğiz...
-
Bu hissenin derdi ne bilanço ne pd , ne grafik,
Bu hissenin yükselmesini istemeyen biri var, niye istemiyorsa ,
İnv...ti.g oyak forumunda biri yazmış , ıspartadaki beton şirketi oyak çimento ya satılacak diye, belki doğru belki yanlış, hayırlısı bakalım.
-