https://eksiup.com/p/qg196852rhoi
HAFTALIK PASTA
Printable View
https://eksiup.com/p/qg196852rhoi
HAFTALIK PASTA
herkesin sesini kestiler galiba :D
Çok iyi alım noktasında ..Aysonu temettü var haftaya buralarda kalmaz bu diye düşünüyorum .savaştan etkilenmez, faizden dolardan etkilenmez ,her konuştuğumuz da tcell para kazanıyo . E bizde geveze bi millet olduğumuza göre!
Yatırım tavsiyesi değildir
Yarın direk tavan açılır..
Ateşkes antlaşması imzalandı
uzak ara borsanın en "denişik" hisselerinden biri
*citigroup, turkcell için hedef fiyatını 14,0 tl'den 13,7 tl'ye indirdi
Blanço gelsede rahatlasak artık
Bilanço geldi. Olumlu gibi sanki
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
temettü de prim yaptırmadılar.
blanço bari yalan olmasa.
hisse robotların elinde.
TCELL Konsolide 2019/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 2523048000 Yıllık Değ%:104 Ana Ortaklık Payları: 2490866000 Yıllık Değ%:115
*iş yatırım, turkcell için hedef fiyatını 17,44 tl, tavsiyesini 'al' olarak korudu
*şeker yatırım, turkcell için 16,95 tl hedef fiyatını ve 'al' tavsiyesini korudu
derdi ne bu şirketin?
Başarılı bilanço, dolar bazlı gerilmiş haftalık grafik..
https://pbs.twimg.com/media/EIhSVZzX...pg&name=medium
bugün borsa yukarı gitti yüzde 2 tcell aşağı -0 ,56 endexe paralel giderdi sürekli yarın arayı kapatması lazım bakalım görcez
Burda küçük yatırımcı yok heralde .. Nekadar sakin bukadar hareketli hissede
KY olmaması iyi bir şey. $ ve TRY bazlı grafiklerde dirençleri kırdı.. Yani OV alınası başka kağıt göremiyorum.
Yıl sunu bilançosu ile 20 üzeri rakamlar hayal mi olur
24 leri göreceğini düşünüyorum,ytd
Turkcell (TCELL, Nötr): Turkcell dün 2019 yılı beklentilerini güncellediği ve 2020-2022 dönemine ilişkin de beklentilerini açıkladığı bir toplantı düzenledi.
Buna göre 2019 yılı gelir büyümesi hedefi %17-19'dan yaklaşık %18'e, %39-41 olan FAVÖK marjı hedefi %41-42'ye güncellenmiştir. Lisans hariç operasyonel yatırım harcamalarının satışlara oranı beklentisi ise %16-18'den %18'e çekilmiştir.
2020-2022 yılları için şirket %13-16 aralığında yıllık bileşik büyüme oranı beklerken, FAVÖK marjı beklentisi %39-42 aralığındadır. Lisans hariç operasyonel yatırım harcamalarının satışlara oranı beklentisi ise %18'dir. Şirket ayrıca her sene 1 milyon yeni abone hedeflemektedir. Turkcell hisseleri dün günü %0,8 oranında artışla kapadı.
Ziraat Yatırım
neler oluyor?
kötü bir haber mi var?
Cari fiyatlarla ortalama F/K oranlarına bakıldığında, Borsa İstanbul'un 8 seviyelerinde, gelişmekte olan ülke borsalarının ortalama 15, ABD'de S&P endeksine dahil şirketlerin ise 20'nin üzerinde bulunduğu görülüyor.
S2M senin gibi hisseyi be ..,
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İstanbul'daki MÜSİAD programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, firmalara fiber hat yatırımlarını artırma çağrısı yaptı. Erdoğan, "Fiber hat konusunda engel çıkaran karşısında bizzat şahsımı bulur" dedi.
Fiber hat uzunluğumuz 81 bin kilometreydi bugün 364 bin kilometreyi geçtik. Fiber hat konusunda yavaş gittiğimizi görüyoruz. Firmalarımız bu konuda daha fazla yatırım yapmalı. Aksi takdirde G5 teknolojisini etkin kullanamayız. Fiber hat konusunda engel çıkaran karşısında bizzat şahsımı bulacaklarını bilmeliler...
"Basın"
*ünlü & co, turkcell için tavsiyesini 18 tl hedef fiyatla 'al'a yükseltti
Geri kalmıştı bu hareket iyi oldu artık 13 56 stop. Artı günlükteki obo riski gitmiş oldu.. Bir de günün en yükseği ile kapanırsa kaymaklı olacak..
ne mal bir hisse bu ya
Uyuzdan aldık bakalım ne yapacak?
altına sıçm*ş dede gibi yerinden kalkmadığı gibi ufak ufak kaykılarak heryerine sıvıyor. Endex düzeltme yaparken ya ters hareket edecek ya da zararına burda satan kimse pes edip teslim edecek ve hareket başlayacak. Tabii o zamana kadar 9 - 10 sene öncesi fiyatlara varabilir.
Bir ********den çıktım başka bir ********e girdim.
Borsa uçuyor ikisi de sürünüyor. Bu uyuz Petkim'den de beter çıktı.