Yeni oran varsa sen paylasta bilelim bro.
Yoksa susta surda iki mavra cevirek...
La gardas dolarda cok pis tersteyim. Bir akil verde cikalim...
Printable View
ya buna ne demeli .
devamlı karsıdan karsıya geçiyor.
diğer polıste durmayan araçlara cezayı kesiyor.
https://twitter.com/av_ugurpoyraz/st...18305905860608
2019 yılı ülkenin sebze kuyrukları ile anıldığı bir yıl olarak tarihe geçti...
Hadi gözünüz aydın arkadaşlar. gecen haziran seçiminde reis bedava kek dağıttı.
Bu seçimde ev ev gezilecek rize poşet çayı dağıtılacak. reis emir verdi. gezilmedik ev bırakmayın diye.
Yahu sabırsızlıkla rize poşet çayını bekliyorum. tüm dertler unutuldu reis sayesinde:halay:
Tanzim benzin istasyonları da istiyoruz...Tanzim otomobil satış yerleri de...Tanzim hastaneleri de...Tanzim köprü ve tüp geçit, otoyolları da...Tanzim vergi sistemi de istiyoruz... :he:
Ahhhh ulan benim gibi ağzı iyi laf yapan,kıvrak zekalı bir siyasetçi olacaktı,şu tanzim in önündeki sebze kuyruklarını,70 yıllardaki yağ/mazot kuyruğu gibi köpürte köpürte anlatacaktı millete...
Adamları kendi araçları ile terse getirmek vardı...
Ama nerde benim gibi kıvrak zekalı muhalefet lideri?
saygılar/başarılar
Benim cocuklugumda belediye tanzim satisi yapardi.
Diger yerlere gore biraz da ucuz olurdu.
Tansas bunlardan birisi idi, Izmir Belediyesi kurmus vakti ile sonra ozellesti borsaya filan acildi sonra da birlesti sanirim baska bir perakende zinciri ile.Yani yine 70 li 80 li senelere donuyoruz bir cok alanda.
Syg,
İş garibanlara/ezilenlere laf sokmak oldu mu maşallah direk cepheden,bodoslama dalıyosun
Ağzına geleni esirgemesiyosun ama iş iktidarı/mevcut sistemi eleştirmek olunca pek bir korkak oluyosun...
"Herkes" diyerek genelliyosun..
Muhalefetin eti ne budu ne?
İktidarla kıyaslanamaz bile imkanları...
Neyin neyine çökecek?
Artık herkes seni tanıyor bu başlık ta
saygılar/başarılar
Sn tengri muhalefetin imkani olsa da olmasa da agzi pek laf yapamiyor iq ortalamasi maalesef sizin yariniz degildir olaylara gercekci bakalim yoksa konusulacak cok malzeme var. Bircok seyi elleriyle hediye ediyorlar neredeyse.
Saygilarimla
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İltifat içeren sözleriniz,nezaketiniz için tşk ederim...
Vakit birlik olma zamanı...
Muhalefeti eleştirme zamanı değil..
50 gün sonra herşeyi konuşuruz....
Ama benim tahminim 50 gün sonra "ÇALSIN SAZLAR OYNASIN KIZLAR"
Dip Bilgi:"Çalsın sazlar oynasın kızlar" cinsiyetçi bir söyle olarak kullanılmamıştır...
saygılar/başarılar
Maalesef ben sizin gibi dusunmuyorum siyasiler sadece iktidardayken elestirilmemeli kervan yolda duzulur mantigini hic sevmedim bence herkes icin yapici elestiri yapma ve kendine duzen verme zamanidir yoksa is isten gecince kimse sizi dinlemiyor
Saygilarimla
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Seçime 5 yıl kala muhalefeti eleştiriye VARIM
Seçime 4 yıl kala muhalefeti eleştiriye VARIM
Seçime 3 yıl kala muhalefeti eleştiriye VARIM
Seçime 2 yıl kala muhalefeti eleştiriye VARIM
Seçime 1 yıl kala muhalefeti eleştiriye VARIM
Seçime 6 ay kala muhalefeti eleştiriye az da olsa VARIM
Seçime 50 gün kala muhalefi eleştiriye YOKUM
GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR.....
saygılar/başarılar
Çocukluğum geçti o kuyruklarda, iki tane kasa, klimasız mağazada İzmir sıcağında epey beklerdik sıra bize gelsin diye. Kasiyer teyzeler canavar gibiydi, barkod okuyucu falan nerde, mağazada kaç çeşit ürün var bilmiyorum ama hemen hepsinin fiyatlarını ezbere biliyorlardı. Biz de kredi kartı falan yok, nakit, aldıklarımız paramıza yetecek mi diye toplaya toplaya ürün alıyorduk.
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Www.resmim.net e girin (hepsinin mantığı aynıdır) (üyelik filan gerektirmiyor)
Açılan sayfa da "Dosyaları seç" i tıkla
Resminiz bilgisayarınız da hangi klasördeyse oraya gidin (siz bana söyleyin hangi klasörde ben size ona göre tarif edeyim)
Resmi bulunca üzerine tek tık yapın
Aç deyin
Açılan sayfa da "YÜKLE" tıklayın
Açılan sayfada Forum BBCODE göreceksiniz
Onun altındaki linki control+c yaparak bu başlığa kopyalayın
İşte artık bizde görüyoruz bilgisayarınız daki resmi
saygılar/başarılar
Evler de çok pahalı...Tanzim ev satış yerleri de isteriz...
https://resmim.net/f/u6ARwG.jpg
Tşk ederim.
https://resmim.net/f/ZsGlBQ.jpg
burda boş tezgaha bakıyoruz. 2.3 sandık meyve gelsin diye bekliyoruz. medya ordusu toplanmış. balıkcı tezgahı gibi.
Yani bu adamlar su kadar mal ile fiyatlari dusurebilecegini saniyor oyle mi.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Simdi bu adamlar domatesi direk ureticiden 4 tl ye alip satiyorlar dediklerine gore. O zaman markette pazarda 8 10 lira olmasi gayet dogal.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok komik değil mi görüntüler ?
Ormandaki yangına musluk hortumu ile müdahale gibi.
Tanzim satışta seçmeye müsaade var mı? Marketlerde seçebiliyoruz.
Disiplini bozmadan bu ay da 500TL'lik parayı ana paraya ekledim.
Anapara : 7500 TL oldu.
5600 TL'lik bölüm (4500TL si 27.50 bono 1100TL si 22.50 oran ile %10 stopajlı NKOLAY'da)
265 USD %4 repoda beklemede.(Amacım iyi bir karı görünce trade edip fiziki gram altına ve TL'ye dönmek)
500TL'lik Aselsan'dan sembolik alımımda durmakta. Borsada alım/satım yapmasam da önemli 5-6 hissenin takibin kendi çapımda yapmaya çalışıyorum.
-Değerli büyüklerime de şu şekilde bir sorum var:
Aylık 500TL'lik yatırımım yanına harçlığımdan ekstra artırdığım 220-230TL lik para ile de her ay düzenli fiziki gram altın almak istiyorum.(Mebla küçük olunca ayda 1 gr. altın hedefi koymayı düşünüyorum) . Doğru bir hareket olur mu ? Önerdiğiniz başka yatırım aracı var mıdır? Fikirlerinizi almak istiyorum.
Katkılarınızdan dolayı şimdiden teşekkürü borç bilirim.