Citi
Citi
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
İsyatırım iki gunde 290 bin lot aldı tek basına tasıyor
2 hafta önce aldıkları hep cıtı ye gitti 100 bin lot 1 hafta tasımadan eski seviye ye düştü bu sefer tasıyacak iş veya cıtı satmasında kim tasırsa taşisın cıtı ye giderse alıcılar ıstekkenır
4646 sayılı Doğal Gaz Piyasası Kanununda yapılan değişiklikler ile doğal gaz kullanımının ülke
genelinde yaygınlaştırılması hedefleri çerçevesinde, yatırımların hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi,
Meclise gelen enerji de bizi ilgilendıren kısmı
Penaltı, kaleye girerse gol olur yok girmezse olmaz ama tamamlarlarsa gol olabilir tabii kaleye girmesi lazım herşey hakeme bağlı vara giderlerse işte o zaman ne olur onu bilse bilse Şakir abi bilir o da corona olmuş evde yatıyor hanımı da evi terketmiş işimiz zor
Ama bence gol olur......
Erbosanda ki yorumlar geyik muhabbetinden öteye geçmiyor bence hakkaten gol olur ytd
A1 ********i bu tahtayada bulaşmaya başladı inşallah açık yapar da elinde patlar o açıklar.
121 bin alıcı 183 bin satıcı var
satış yapan kim görebiliyor musunuz ?
İnvestingdeki nasılsa tavan olur 38-39 dan alıyorum diyen tavancı sığırları güzel doğradılar şimdide orada küfürler havalarda uçuşmaya başladı, temizinden %6-7 sapladılar ordaki hanzolara güzel güzelll. Oradaki sığır kitle 39 dan alır 36,60 dan can havliyle kaçar bütün dertleride günlük tavan hisse yakalamak tahta %7 artıdayken alıp %10 da satıp %2-3 kazanmak için tavanı hiç etmek. Pala bunlara iyi yapıyor yeminle helal olsun bunların parasını almak farzdır vallahi Allah bile günah yazmaz bu aptalların ütülmesine.
Devre kesti
İnvest de kıyamet kopmuş
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 devre daha kesersek brüt takasa gireriz mis gibi olur. İnvestingdeki sığırlarda tahtadan tam dökülür, sığır sürüsü şuan ben girdim .... hissesi düştü battık bittik modunda. 2 devre daha işimizi görür
Erbosan sonuçta borudur döşeye döşeye bu piyasa da var olacaktır mühim olan boru lar kaliteli olsun alıcısı her zaman bulunur ytd
Sıkısma var bakalım nereye kıracak
Anlık pasta atabilen varmı
Okadar sağlam şirket dürüst dediniz. Bende bugün 39,10 dan aldım 23000₺ zarardayım yazıklar olsun sizin dürüstlüğünüze. Hakkımı helal etmiyorum
investing ağlakları
Bunlar ne zaman bir olacaz satmazsak düşmez der kaçıcaz dedik ama pala böyle yaparsa 3-5 ay daha yatarım bu tahtada. Mübarek fantazi üstüne fantazi yapıyor yerli ve milli yatırımcılara hahahaha
Anladığım kadarıyla investing takipçilerine erbosan boruyu döşemişler mi diyorsunuz? Bence döşememişlerdir gel sen de ucundan tut beraber taşıyalım demişlerdir Kayserililer ünlüdür yahudinin kurnazını bile esas duruşa getirir el öptürür
KAYSERİLİYE DİŞLERİNİ SATAN YAHUDİ ...
Bir tarihte Kayseri'ye bir Yahudi gelmiş. Adı da Moizmiş. Ticaret yapmak için Kapalıçarşı'da bir dükkân tutmuş. Mekân komşularına sormuş; 'Bu çarşıda en çok kimden çekinmeliyim?'
Birkaç dükkân ötesini gösterip, 'Bak, orada bir Ahmet Ağa var, onun yanına desturla yanaş' demişler. Moiz gitmiş Ahmet Ağa'nın yanına. Dükkân bomboş:
- Ne iş yaparsın Ahmet Ağa?
- Her şeyi alıp satarım.
- O da ne demek?
- Mesela, kabul edersen senin dişlerini satın alırım.
- Olur mu öyle şey?
- Neden olmasın? Dişlerine 10 altın veririm. Ömrünün sonuna kadar ağzında kalsın, öldükten sonra benim olsun.
Moiz içinden 'Bu saf adama mı kurnaz diyorlar' diye gülmüş iyi ki bu kayseriye gelmişim çok güzel paralar kazanırım diye içinden geçirmiş 'Kabul, ver 10 altını' demiş.
Aradan birkaç gün geçmiş. Ahmet Ağa yanında iki-üç kişiyle Moiz'in dükkânına gelmiş:
'Dişlerine müşteri çıktı. Malı görmek istiyorlar! Aç ağzını!'
Moiz, 'Hani dişlerim ölünceye kadar benimdi' diye kızmış.
Ahmet Ağa, 'Canım ölümünden sonra teslim etmek üzere satacağım' demiş. Müşteriler Moiz'in dişlerine 12 altın vermişler, Ahmet Ağa az bulup reddetmiş.
Ertesi gün Ahmet Ağa bir başka müşteri grubuyla yine Moiz'in dükkânına damlamış. Yine dişleri muayene, yine pazarlık, müşteriler 15 altına çıkmış, Ahmet Ağa yine reddetmiş.
Üçüncü gün başka müşteri, dördüncü, beşinci gün...
Sonunda Moiz patlamış: 'Beni hayvan pazarında dişleri kontrol edilen eşek durumuna düşürdün. Al şu 10 altınını!'
Ahmet Ağa gülmüş:
'Olur mu? Bu dişler 20 altını gördü. 30'dan aşağısına geri vermem.' Moiz çaresiz; her gün ağzını kontrol ettirmektense 30 altın vermeyi tercih etmiş.
Ahmet Ağa gülmüş: 'Gördün mü? Ben sana her şeyi alıp satarım dediğimde inanmamıştın!
Ya işte böyle Kayserili bu bilir işini ytd
Bugün trade ye imkan verdi bol bereketli olsun.
Kişisel görüşüm olup yatırım tavsiyesi değildir.
Ben aldım demiyorum zaten alan adam investinge yazmış onu alıntılıyorum ve evet sahibinin hiçbir suçu yok suç 39,50 den alıp 40,20 de satmak isteyen bu kazmaların diyorum.
Aynısını nuh çimentodada yaşadık kağıt direnci kırdı 28 lerden aldık kağıt tavan serisi yaptı 39 oldu ve mübarek ne kadar investingde KY varsa 39 da mala girdi, Spek baktı olmuyor bunların yüzünden fiyat tekrar 28 lere geri geldi.
Yerli yatırımcıların sayısının artması aslında hiç iyi olmadı, eskiden olsa yabancı yatırımcı alır sağlam kağıdı götürür KY nin almasına fırsat vermezdi ancak yeni düzende böyle değil belli yerli KY sağolsun 2-3 tavan yapan gördümü hemen lapin gibi atlıyor tabiiki palada onlara atlıyor.
140 bin alıcı 218 bin satıcı var
Sıkısma var bakalım bu sefer ne yapacak
Kademeleri paylaşabilecek arkadaş var mı ?
Kademeler iki tarafta bos
Yok ben degılım
o kişi de millete bedavadan tahta takas vs. paylaşıyormuş, sen de temiz birisisin
olsa olsa aynı kişidir dedim.
iyi insanların kazanması bana moral verir. fiyatın artmasına sevindim senin için.
Gordugumü yazıyorum kimsenin zarar etmesini istemem uzun vade olmadıgım hısselede yazmam
Benim zararım yok 6 aydır burdayım
Bende sadece derinlik var uygulama olmadıgı İcin foto atamıyorum
Suan İcin makas cok acık hacım in dusmesını beklemek mantıklı yuksek ten alanlar İcin
Hocam onu diyorum zaten adam gitmiş 39,00 dan mal almış nemiş tavan yapınca 40 dan satacakmış işte o vurkaççıları patlatmak için adam 34,30 a kadar basıyor sonra heryer veryansın, patrona kadar millet sövmeye başlıyor.
Gap dolduracaksa doldursun uzun vadeci için bir sorun teşkil etmez ancak bu yeni yetmeler bu şekilde tepeden alıp dipten sattıkça spekler tahtayı sürmektense bunları ütmeyi tercih ediyor olan uzun vadeciye oluyor.
Bugünkü volatilite inanılmaz sabah %7 artı sonra %5 eksi sonra tekrar %6 artı sonra tekrar %4 eksi hani robotun şu yaptığına normal insan psikolojisi dayanmaz ki şimdiye kadar yeni yetmeler çoktan tüymüştür tahtadan.
Bakalım akşamı nasıl kapatıcak spek ağamız 39 dan aldır 34 de sattır sonra 38 de aldır 35 de sattır :D adamın robotu bugün %25 den fazla para kazandı rahat rahat hemde.