Sat demezse kırılırım...
Printable View
Garanti 8 tl..
9 temmuz B.Albayrağın ekonomiden sorumlu olduğunun açıklanması ile çöken borsa fiyatına geri gelmek üzere garanti..
8.50 orası..
ykbnk için olması gereken değer 2.33
Hala bendeki bıdı bıdı nın peşindeler diyenler bir daha düşünsünler.
ne gerek var 2.33 e ucuz ucuz alıyor işte millet.ben demiştim desen ne olacak.sen haklı olsan yada ben haklı olsam ne değişecek.isteyen istediği kadar bu fiyattan alabiliyor.daha aşağısıda mı var.olsun 8 e garan alacağına bunu alır neticede.o da banka buda.:rules:
Garan ile aynı piyasa değerine gelirse 4 tl olması gerekiyor. Zaten ucuzdu daha da ucuzladı; peki sorun ne? Bizim bilmediğimiz bir şey var diye düşünüyorum hala. Alacağım miktarın %40 kadarını aldım maliyetim 1.80 lerde bir süre izleyeceğim aşağı verirse 1.49 altında ek alımlara başlarım yapacak bir şey yok. Bizde stoploss yok... Ancak bilançoyu beğenmesem satardım öyle bir durum da yok...
gitmesin diye uğraşan i.neyi tebrik ediyorum....:bravo::bravo::bravo:
Rahmi bey işin aslını astarını bilir.
Yok mu amerikan hastahanesi cıvarında ona rastlayıp soru soracak bir beyfendi.... bea..!
haddini aşan zıddına dönüşür
onlar zannetilerki flamingolar hiç geri dönmeyecek
devammm siz vermeye biz almaya ahahaha
üç ay önce
1 MİLYON USD = 6.700.000 TL = 3.941.000 LOT
gÖRMEDİM DUYMADIM YOKK.
bir hafta önce
1 milyon usd = 5.800.000 tl = 3.314.000lot
bilmem anlatabildimmi.
adamlar bu işi yapıyor.
bugün
1 milyon usd = 5.300.000 tl = 3 milyon lot yapı kredi alıyor.
3.941.000 lot x 1.76 = 6.936.000 tl = 1.308.000 usd
nasıl ama güzel değilmi adamlar hepmi kaybetsin ara sırada para kazansınlar.
Bilmem anlatabildim mi.
Bu arada burdaki tahta yapıcı külliyen zararda topu dikmek üzere
son ütücü meri teyze de gelmiş çümbüş var ahahahaha
güzel tutundu bizimki :d
gören var mı dostlar ,yine ünlü mü geldi tahtaya neden hareket edemiyor bu garip.
Kimse bu hissenin gidişatına karışamaz..sahibi isterse götürür
az önce aracı kurumundaki broker dedi ki göz göre satıyorlar abi.
hadi ya dedim öyle mi görülüyor
o zaman yaz altlara beş kilo dedim nasıl demişim ahahahaha
aç kalmasın boş tahtaya basmasın tahta yapıcı kimse kalmamış görünene göre.:party:
tahta yapıcı diye geçinenlere 230 milyon ortalama sattıkları ortalama olan 1.74 ders veriyor olmasın alemin gerçek delikanlıları.
adamlar alsa seni beni tahta yapcı diye geçinen bu gerzeklerimi dinler sanıyorsun
ucuz der basar alırlar tahta yapıcı kimmiş
yeterki büyük babişler girsin tahtaya böyle çapulcularla gördüğünüz resim.
bende şuan 1 lot var diyelim
1.50 altına gelince dört lot olacak
ordan tekrar 1.70 olduğunda ben daha karlı olacağım
belkide oda aynı şeyi düşünüyorda
koca cüssede bunu nasıl başaracak
adam yeni 300 milyon döşemiş 1.35 te elinde 100 kalmışsa oda gidecek
sattığı ortalama 2 tl alacağı zaman 3 tl verecek bu oyun 300 yıldır böyle.
derdi dökmek değil verdiğini geri alabilmekte büyük elllll faktörü var
babanın çiftliğimi burası derler adama
ahaha basıyordu ne oldu bassın işte tahta orda duruyor ahahaha
pehh
şaka şaka bu tahtanın tahta yapıcısı aslandır kaplandır
kimse eline su dökemez yeter ki almak istesin
tüm meydanlar onundur.:party:
1.82 seviyesine dikkat!!!!!!%10 civarı bir satış gelebilir...
08 Kasım Perşembe 09:38 UNICREDIT CEO MUSTIER: TÜRKİYE FİNANS SEKTÖRÜNÜN TEMELLERİ SAĞLAM -BN
Garan dipten 61.8 yapmışken bunun da yapması gayet olası. 2.20 civarlarına denk geliyor. En azından oraları deneyeceğini düşünüyorum. Sonrası Allah kerim. Ykbnk gerçi insanı sinir hastası eden bir hisse. 1 ay bekleyip 1 günde hedefine varmak gibi tuhaf huyları var. Ytd
açıklamalara bakılacak olursa heralde tahtayı yapan amcam şunu düşündü
alıcı olanlar heralde yapı kredi satılacak dedikodusu yüzünden almış iseler satsın der gibi haber ve tahta yapıyorlar.
yani biz burdayız sermaye ihtiyacı da yok
iyide bize ne kardeşim ne oldu da bu açıklamaları yapma gereksinimi duydunuz ?????
nisanda şirkete para enjekte edenler dedemlermiydi unito ???
kudurun lennnn kudurun size mal falan yok o kadar iyi durumdaysanız
Piyasa izin verse de şöyle 1.35-1.45 bandından da alsak ahahahahaha :party:
Yaklaşık 1 aydır kağıt ile ilgileniyorum, ufak ufakta alıma geçtim. (kime neyse:))
Anladığım; arkadaşlar Temmuzdan beri çok mal satmışlar aşağı vuruyorlar gelmiyor, yukarı çiziyorlar gelmiyor.
Uni credit finansmanı yarı yarıya azaltacağız diyor olmuyor, tek yandaşları kademeler arasındaki binde yedilik farktan gözleri dönen günlükçüler.
Bakalım zaman ne gösterecek.
hâlâ bu sayfada olumlu yazılar okuyorum... :dvr:
Şirket sermayesi kadar karda açıklasa ayı piyasası malda olmayan veya malda kalmış umudu kesmiş ama en çokta kol kesip çıkmışlara çok bilmiş havası verdirip o güzel nimetleri almamalarına sebep olur. Bunu ne zaman anlayacaklar ben onlara malı çaktığımda anlayacaklar demiş atalarımız . pehhh
Cumhuriyetimizin kurucusu ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ölümünün 80. yilinda saygi ve özlemle anıyoruz.
Koç'un Atatürk reklam filmini beğendim. Ayrıca YKB aplikasyon rengini siyah yapmış 10 Kasım için. Muhteşem.
FK yerlerde. PD/DD yerlerde. Kötü bilanço gelecek dene dene bir türlü gelmiyor bu kötü bilanço.
Artık yeter başlasın hareketine inşallah.
https://ibb.co/h24pTVhttps://ibb.co/h24pTV
Bu bilanço döneminden sonra Vakıf ve Yapı Kredi'nin daha hızlı yukarı gitmesini bekliyorum mevcut rasyolara göre.
sabah bloombergte ykbnin krediler açısından en risklilerden biri olduğu söylendi???
yaklaşık on yıldır bu yüzden çıkmıyordu zaen yeni bir olay değil
yabancıların cakti zamanında borsa dolar bazlı rekopr kırarken gitmeme sebebi bu idi zaten.
ehhh blomberg te dediyse sonda olmasak bile sona çok yakınız demektir.
sıkıntı yok basınız biz alırız ne olsa hamal çok .:party:
Evet bende aynı şekilde düşünüyorum zaten bunlar fiyata fazlasıyla yansıdı özsermayesinin 3 te 1 inde işlem görüyor. Son dönemde piyasaya para girişi yok faizin yüksek olduğu bir ortamda zaten beklenemez endeks kağıtlarınında %10--15 lik bir bantta sert volatil hareketler oluyor 2 gün yuları 2 gün aşağı bilançolarda bitti gücü olan sabreder olmayan da öpülür bu piyasada
Bu banka italyan ortağı nedeniyle krizde, Italyanın durumu kötü. Muhtemelen Türkiyedeki hisselerini satıp çıkmak istiyor.
2 senedir temettü bile odemiyor.
Ortak çıkmasın diye fiyat dip.
Çıkarsan bu fiyata
SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yarın güzel olur diye düşünüyorum..
Yarını bekleyelim sn. gucluu...