...bakalim haftaya neler olacak...bu gun metroda RED haberinin ardindan buyuk bir sessizlik hakimdi...atlasta kademe kontrollu spegin yonetiminde bir gun gecti...
https://i.hizliresim.com/jyPDln.png
Printable View
...bakalim haftaya neler olacak...bu gun metroda RED haberinin ardindan buyuk bir sessizlik hakimdi...atlasta kademe kontrollu spegin yonetiminde bir gun gecti...
https://i.hizliresim.com/jyPDln.png
...kisa vadeli yukselis trendi..bakalim orta vade icin grafigi asagimi/yukarimi cizecek...
https://i.hizliresim.com/2JmdnO.png
...gun arası hcm. 1.5m ve hafif alicili seyir devam ediyor...niyeti bir kac gune netleşir olumlu/olumsuz...
https://i.hizliresim.com/JQLmqW.png
Metrodan önce hareket başlatacak gibi sanki
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3m. hacim, kademe kontroluyle hafif alici surec bu gun devam etti...volativiteyi arttiracak gibi kasıyor(olumlu/olumsuz)...
https://i.hizliresim.com/4amE1p.png
Bu İŞ te mali neden topluyo bu galip metro varken...
https://i.hizliresim.com/oOQbvR.png
...Bedellideki ruchan pazarindaki satislardan buyana olan farklar...
https://i.hizliresim.com/Lbd71z.png
kucuk yatırımcı burada 2-3 kademe ile ugrasa dursun galip efendi bu ve diger kendi hisselerinden kuuck yatırımcıdan carptıgı paralarla baska kucuk yatırımcının olmadıgı hisselerde at kosturuyor..bunu gunlerdir 97 den 1.07 ye 10 kademe zar zor getirmis 1.07 den gelene bosaltmıs malı...oyayoyu 1 gunde 1.03 ten 1.18 yaptı..ama ben galip aga ya 1.01 den aldıgım 70 000 lot oyayo yu 1.16-1.17 caktım .hayrını gorsun :wave::hah:
1.05 ten çıktım. Benim maliyet düşüktü. Aslinda trende gore 1.1x ten cikacaktim ama galiple ilgili haber yüzünden sabah erkenden vazgectim. Bu haberin etkisinin cok uzun surecegini sanmasam da risk almak istemedim kârdayken. Cok guzel trend icindeydi oysa. 1.02 altına inmemesi trendini bozmamasini sagladi. Kalan yatırımcılar icin yukselmesini temenni ederim. Sattım diye düşsün diyenlerden de igrenirim. Bol şans ky dostlar
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tskler ustad samimi aciklama boyle olur...benim hedef 1.5 o nedenle devam...cahil cuvelayi gormezden gel bol keseden salliyorlar, daha heryil sermaye artisi olmadigini bile bilmeyenler 1.07de mali satmis felan gibi gunluk tahta okumaktanda yoksunlar...ben boyle sallamaci cok gordum neyapalim gunun nesesi diyerek katlanacagiz...oysa ben daha yüzlü biri umudundaydim 60krsu ufuruk nedenlerle bekleyenin 1in ustunde yorum yapmaya yuzu kizarmaliydi...saglik olsun metro yatirimcisi gazdir alistik 😉
..asil konumuza gelelim, galibin davalar sisilesinin cogu ayrintida hallolmus gozukuyor, onanan dava tek ve o davayla ilgilide sanirim itiraz sureci baslayacak bu isin temyizi felan extrasi...uzun surec...diger yandan galip firariyken dahi beykozda a.h.l.da yerbildirimi yapan bir zat...yani bu dava surecleri daha cok su kaldiracak gibi...fakat olumlu gozlemim su galip ve metroyla ilgili son 3 olumsuz haberi son 1 haftadir bor sa gun dem si tesi gozmezden geliyor...malum son donemde kankaliklari var...yani olumsuz haber kullanma egiliminde degil gibi galip suan icin ! belliki hisse pazarlayacagi olumlu mansetler planliyor ve bu olumsuzluklarin ky. uzerinde caydirici olmasini istemiyor gibi...ha biri diyebilir ki iyide ne guzel panikletip mal toplamak isteyebilordi dava ile...demekki malin buyuk orani kendinde ve panikle assagi salinim cok olursa mal toplamadan ziyade kayip cok olabilir riskine girmedi...metroda 92ye kadar panigi kullanip kisa sure 96da konumunu devam etti, atlastada zaten 1.02 trend icin onemliydi bir onceki gunler dava haberini dusunerek hizli cikis yapmis olsa gerek, dar marjda hareket etmesi hala satis agirlikli olmadigi izlenimi doguruyor, volativiteyi acarsa ickillenmek gerek...son tahlilde spekulatif galip hissesi biz eldeki gercek verileri galip suprizini cepte tutarak degerlendirme gayretindeyiz...dun metroda ky.satislari karsilanmis bakalim bu gun niyet ne ? yasayip gorecegiz...muneccimlik bos bogazlarin isi bizden buladar...😉
....98 alti kapanis kisa vadeli 85/1.07 trendini bozabilir...asagi flama olusturabilir...bakalim niyeti nedir...
https://i.hizliresim.com/m2qgL2.png
noldu hani 102 altına gelmiyordu galip satmamamısmıs adamın senin gibi 1 tanemi hesabı var 1 hesaptan allır 5 hesaptan geri satar ..milyon lotluk hacimleri kucuk yatırımcımı yaptıda 107 den 98 indi ..bos bos bende 29. yılım borsoda ne dersek %90 tutar .bizide hisse nette forumda bilen biliyor .1 haftada 1 ustune atıp zar zor 107 olan hisse nasılda hepi topu 2 seansta 1 altına indi neyse alım hedfimiz belli nasıl olsa.
yazilani okuyabilmek bir kultur meselesi...biz cumlemizi riskleriyle birlikte yaziyoruzda okuyabilmek maharet ister...hoş daha sermaye arttirim araliklarindan bile bihaberken...vesselam gulup gecmek lazim...
bu hisseden medet uman kucuk yatırımcıya hayret ediyorum avtur avgyo gibi grup sirketleri hareket etmeden yukselmeyen onlar dustunmu onlardan daha cok dusen onlar cıkarken onların yarısı kadar bile cıkmayan bir hisse hicbir zaman kendi basına hareket etmez bagımsız hareket etmez alıp yurumez yukarılara ne bekliyorsunuzki boyle bir hisseden yılda 1 kere %20 yukselir onu da yakalayacaksınız da ohohhohhooo essek sudan gelince cok hareketli kazanclı hisseler varken boyle geberik hisseden ne beklenir anlamam
.96/1.02 kanalindan 1.02/1.08 kanalina kendini atmis gibi gozukuyor...1.07 ustu kapanislari takip edecegiz artik...1.02 alti geri donuslere gebe gibi...bakalim ne olacak bu hafta..
https://i.hizliresim.com/jyvba9.png
dun borsa buralarda iken 1.08 olan hisse bugun borsa aynı yerine yukseldi 1.02 nerde bu 6 kademe farkı ? kimin cebinde ? galip efendi dun bi girdi geri kactı demekki dustugune gore . kendi hisseleri haric heryerde herif 0.80 bekliyorum hala yukselmegine gore yavastan oradan alırız artık
...Arkadaş istiareye yatiyor tahta 90lı krslardaysa 60ı, 1tlli rakamlardaysa 80i goruyor ruyasinda...ah bu aksakalli dedeler yokmu ah bu ky.yi falci yapiyor gulunesi 😊...yarin bir gun 1.1 uzerini denese tahta bu sefer 90ları bekletir o aksakalli dedeler...neyaparsin ne tahtanin bolunme gecmisinden bihaber ne mazisinden...100gün üfür 1gün tutsa aha ben bilmistim de 😃😃😃 komik...
...neyse tahtanin gercekleri hala yukselis kanali icerisindeyiz...bakalim tahtacinin hesefi neresi...takaslarda 1.02/1.07arasi hacimli bikac gune bakilacak olursa %90 kendi patinaji...henuz kendi icin yeterli bir mal yikimdan soz edilemez...
https://i.hizliresim.com/A1ENqr.png
Seni seviyorum atlas
yahu amma konusuyorsun ama hep bos bak galip aga yine burdan ve diger kendi hisselerinden kucuk yatırımcıdan kopardıklarıyla oyakta top kosturuyo daha gecen gun burda yazdım oyak ta diye okuyan olup degerlendirdiyse burdu voleyi :halay: birde dersin 20 yıllık borsacıyım 20 yıllık borsacısın ama ogrendigin 0 demekki :) bak simdi 1.09 dan aldıgım 80 000 lot oyayo yu tavandan nasıl caktım aga ya :halay: hadi kolay gelsin sana :wave:
bende bu hisseyi az cok bilirim yahu bu hisse yılda 1 kez tavan yapar en fazla 1 haberle belki 2 kez zaten onu da kimse yakalayamaz bos hisse bos oglu bos bu o bakımdan sayın luikang ge katılıyorum bu hisse icin ne yzarsanız yazın ne grafik paylasırsanız paylasın hepsi bos cıkıcak olan hisse zaten cıkar bugunden ornek sizlere evet oyayo ve yayla .yayla ustune ustluk %100 bedelli acıkladı ve info ditas cimbeton guler gibi yani cıkıcak hisse hicbirseyi takmaz bunun gibi endeks az birsey dustunmu hemen dusmez cıkacak hisse bu saydıgım hisseler gibi fuzeler gider bu kadar basit ..bunu alcak adam en az 1 yıl elinde tutacak o zaman bir ihtimal 1 tavanla %20 kazanır yoksa hib bosuna buraya ugramayın bile
Ustat atlasa ne zaman giriyoruz
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
adamlar daha nezaman ne aralikla bolundugunu bilmez ben kendimi bildim bile yok yilda bir tavan yok cart curt 😊 la bi dagilin goygoy ekibi. zibidilik etmeyin. noldu 80i guncelleyip tekrar 60mi yaptiniz kenarimin ustadlari 😊
bak ne demissin yilda bir tavan yapar belki hic bosuna buraya ugramayin bile demissin !!! peki ibibik kardesim sen millete onerdigini neden yapmayip bir haftadir ikince kez ugradin buraya 😉 sarlatanligin luzumu yok...once onerdigini kendin yap bu tahtadan adam olmazsa kendi gorusune gore buraya ugrayipta ona buna laf yetistirme...ibibik olma 😊 özun sozun bir olsun...bak benim beklentim var almisim kagadimi bekliyorum yorumumuda icindeki riskleriyle paylasiyorum...buraya garabatak gibi gelip atip tutan kenarin ustadligina soyunmayin...
universitede psikoloji okudum ben senin gibi birilerinin paralı adamlarının soyledigi degismeyen krise olmus sebep elimde olmayan hisseye niye yorum yapayım ya da ben yatırımcıyım gibi yine degismemis bahane ya bırak bunları 20 yıllık borsacıyım diyorsun elinde 2 kagıt var ikiside ne hikmetse galip ozturk hissesi 20 yıllık borsacısın riski en az 5 hisseye bolmek gerektigini ogrenemissin 20 yıllık borsacısın yasın en az 45 olmalı ettigin laflara bak ergen atarı gibi hadi simdi uza ikile !once herhangi bir hissede basarını goster sonra gel burda atarlan bir yazdıgın da tutsun oyle konus bak bakalım yazdıgım hisselere hepsi nasıl da yukselmis ! bir basarını gorelim basarını ! atıyorsun tutamıyorsun grafik paylasıyorsun hepsi bos !
ne basarisi sen neye soyundun boyle kardesim. bi dedigin birini tutmuyor. ben kazandigim parayi senin gibi burda yazacak ergenliktemiyim; neyin havasini atiyon, kimleri pesine takmaya calisiyon ? bu kagada kimse girmesin kendi isaret ettiginemi girsin derdindesin ? senin gibi bir cok manipulator gordu bu bist. yufus tekerinden tut mecnununa ayhan akmanina kadar bi ton manipulator var...yoksa sende bunlardan biri olma hevesindemisin..."bu kagida bakmak yorum yapmak bos diyip ikide bir yorum yapiyorsun almayin tarzinda" "diger ibibikte bir gun 60i bekliyom bir gun 80i diyor" nesiniz la siz ibibikler...ilgilenmiyosaniz defolun gidin sizin iki kurusluk aklinizami galdik 😊 kenarimin ustadlari...hadi ikileyin adimi yasimi merakediyorsan senin kafa pek basmaz ama genel kurul tutanaklarini oku bulursun 😉...
...Mart ortasina kadar 2017 bilancolari aciklanir muhtemelen...bilanco olumlu gelecek bakalim bu haberi kullanmak isteyecekmi...
https://i.hizliresim.com/JQYJWB.png
Syn sonsur bu kağıttan sadece sen ve ben kazandım galiba millet ağlıyor.
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
syn fiestacino aglayanada saygimiz var lakin bu ekip aglamiyorda boş lakirdi edip ukala bir sekilde dayanaksiz 60 olur diyor; 5 yilda bir bedeli/tahsisli arttiran gecmisi carpitip daha eylul 2017de bolunmuş sirket icin bir kac aya gene bolunur diye varsa okuyanlari yaniltiyor. bu algi operasyonlarini cok gorduk. bunlar bilmem onun adamin bunun adami diyecek degilim bunlar oynadiklari kagida adam cekme gayretinde olan kenarin ustadligina soyunupta pesine 3/5 ky. takma cabasinda olan sözde basit cengaverlerden ote bir role sahip degiler. oysa biz hem mali kademeli alis tavsiyesinde bulunan hem stopu direnci hemde temel hisse konjekturunun risklerini beklenen olumluluklari paylasma gayretinde olan öyle boş beleş laflarla cengaverlige soyunmayan kisiyiz. hicte ustadlik soylemimiz olmadi ayrica. bu tip zibidiler her foruma dadanir normaldir. atar tutar buralarda yazmak boş der gözlerini buralardan ayiramazlar ne dedikleri ne ettikleri birdir 😀
neyse yazsinlar cengaverler mantikli tecrubeli vatandas bunlari ayirt edmeyi bilir elbet. 😊
bana soyleyene baksana gecenin 4 unde hissede yorumda buluyor psikolojik vaka belli atlas elinde patlamıs uykularını kacırmıs basarını goster basarını yazdıgım hisse ucuyor basarını goster sonra konus ! :kahkah: 24 saat burada bekci gibi yorum yapıyor :kahkah:
çakma mecnun kardeşim benim burada olmam nerene ne için batıyor bukadar...yoksa buralarda reklam yapıp ayakçılıgını yaptıgın hisselere adammı çekemiyorsun...sanane la benim burda olmamdan ortalamamdan bilmem neyden zorla tutan mı var seni burda...bak ikide bir geliyon bumerang gibi 😀😀😀 ikile hadi gevsek gevsek konusma...almadiginiz hisseye bukadar dil dokecek kadar ibibiksiniz 😊😊😊 ben aldigim hissenin kapisini bekliyom siz nediye iki gune bir damliyonuz kenarimin ustadciklari ☺☺☺
SYN Sansur yazılarınız oldukça isabetli ve mantıklı çoluk çocuğun kışkırtmacı yorumlarına takılmayın.cevap bile yazmayabilirsiniz tabiki siz bilirsiniz.aklı başında insanlar kimin ne olduğunu yazılardan anlıyor.ben 1.76 maliyetle bekliyorum.beklemeyede devam edecem.
galip beyin. kendi için bu kadar uygun ortamların oldugu bir zaman dilimi şimdiye kadar olmadı.kamuoyu ve kendi prestiji için hisselerini daha uzun süre süründüreceğini zannetmiyorum.makul seviyelere geleceğine inanıyorum. daha önce bera ve kozaa dada aynı düşüncedeydim.fakat onlardan erken çıktım kar nasip olmadı.inşallah bunda nasip olur yanılmam.