Depmicek insanlar için kavga etmeyin.. Sabancý, ko, ferit, Ülker grubu niceleri.. Hepsi aynýdýr.. Ýþler iyiyken onlar kazanýr kötüyken alayý hýrsýzdýr... Kavga etmeye deðmez
Printable View
Depmicek insanlar için kavga etmeyin.. Sabancý, ko, ferit, Ülker grubu niceleri.. Hepsi aynýdýr.. Ýþler iyiyken onlar kazanýr kötüyken alayý hýrsýzdýr... Kavga etmeye deðmez
bugün düzeltme günü sanýrým dolarda.
ortada merkez falanda kalmadý..
þimdi rahatladý dolarize:whistling:
Ortamý sakinleþtirmek için güzel bir Barýþ Manço þarkýsý iyi gelebilir....
https://www.youtube.com/watch?v=CZWHbfr9iBs
Buyrun gene ceza almak üzereyim...
Beni þikayet etmiþ...
Siteden uyarý yazýsý geldi
Seni siteden temelli atmak üzereyiz kendine dikkat diye...
Buyrun dostlarým/yoldaþlarým þimdi benim günahým ne?
Þahsa en ufak bir sataþmam yok
Aksine sataþan kendisi
saygýlar/baþarýlar
gereksiz iþ yapýyorsun gerilim yapýyorsun ha þikayet edeninkide saçma birþey burasý doalr topiði eyvallah ama feritin doalr borçlarý muhabbeti yapýlýyor doaþ topiðinde yapýlsa daha doðru olur ama sonra etmezsen namertsin diye yazman saçmalýk deðer mi biz hak edene cevabýný yazýyoruz oda gelip bu topikte dolarcýlara nasýl geçirdiler hain doalrcýalr muhabbeti yapana
az klavyene sahip ol eyter bizide mahcup etme
bu arada doalr soðuðu sevmez sýcak ateþi sever öyle soðutma moðutma istemeyiz
Abi sende böyle diyorsan vardýr bir bildiðin...
Senin objektifliðine güveniyorum...
Ama abi emin ol kendisi bana Fener baþlýðýndan gýcýk...
Kendisini Fener baþlýðýnda hak etti azarlardýðým için husumet beslemiþ bana..
Abi iyi niyetimin göstergesi olarak baþlýkdan uzaklaþýyorum ama ltf o þahsa söyleyin arkamdan konuþmasýn bana sataþmasýn...
O bana sataþmadýðý sürece tek lafým olmaz kendisine...
saygýlar/baþarýlar
tamam sataþma olmamasýný saðlarýz uzaklaþmanada gerek yok sadece gerilim yaratýlmasýn yeter
15m takip ediyorum.
94 altý ma55 tutunuyor yavaþ yavaþ, 93 altý ma100 orda da inceden inceden tutunursa eðer ma200 91 de..
ABD’nin yaptýrým uyguladýðý Nikaragua bankasý iflasýný istedi
ABD'nin Venezuela devlet petrol þirketiyle iliþkileri nedeniyle yaptýrým kararý aldýðý Nikaragua bankasý Bancorp iflasýný istedi.
Nakit EUR tutanlar bilirler ama bir uyarý fena olmaz.
26 Nisan 2019 , "500 eur" luk banknotlar için dolaþýmdaki son gündür.(Almanya için)
Diðerleri 17 Ocak mý neydi..
Alýntý:
DIÞÝÞLERÝ: GOLAN SURÝYE'NÝN TOPRAÐI, ABD ÇÖZÜM DEÐÝL SORUNUN YANINDA-HABERGLOBAL
Alýntý:
DIÞÝÞLERÝ SÖZCÜSÜ AKSOY: ABD'DEN YPG KONUSUNDA TÜRKÝYE'NÝN GÜVENLÝÐÝ ÝÇÝN SOMUT ADIM BEKLÝYORUZ-NTV
Alýntý:
DIÞÝÞLERÝ:F-35 ÖDEMESÝ ZAMANINDA YAPILIYOR AMA ABD HEP S-400'E BAÐLIYOR-HABERGLOBAL
Alýntý:
DIÞÝÞLERÝ/AKSOY: ABD YÖNETÝMÝNÝN YENÝDEN TEHDÝT DÝLÝNE BAÞVURDUÐUNU GÖRÜYORUZ, DAYATMALARLA SONUCA VARILMAZ-CNN TÜRK
Alýntý:
DIÞÝÞLERÝ/AKSOY: GÜVENLÝ BÖLGE TÜRKÝYE'NÝN KONTROLÜNDE OLMALI, YPG OLMAMALI VE 20 MÝL YANÝ 32 KM OLMALI-CNN TÜRK
Ne yapmaya çalýþýyoruz acaba.Alýntý:
DIÞÝÞLERÝ/AKSOY: MACRON'UN 24 NÝSANI ANMA GÜNÜ ÝLAN ETMESÝNÝ UNUTMAYACAÐIZ, MACRON'UN KULLANDIÐI AÐIR ÝFADELERÝN KARÞILIÐI OLACAK-CNN TÜRK
Alýntý:
DIÞÝÞLERÝ/AKSOY: (GOLAN TEPELERÝ) ÝLK TEPKÝYÝ BÝZ GÖSTERDÝK, ABD YALNIZ KALDI-HABERGLOBAL :oleyo:
Alýntý:
DIÞÝÞLERÝ BAKANLIÐI SÖZCÜSÜ AKSOY: (ÝRAN'LA TÝCARET MEKANÝZMASI) TÝCARET BAKANLIÐI ÇALIÞIYOR-BLOOMBERG HT
Zorla öðlen ayraný içerecekler adama..Alýntý:
DIÞÝÞLERÝ BAKANLIÐI SÖZCÜSÜ AKSOY: (ABD ÝRAN YAPTIRIMLARI) ABD'YÝ ÝKNA ETMEYE ÇALIÞIYORUZ-BLOOMBERG HT
Alýntý:
DIÞÝÞLERÝ SÖZCÜSÜ AKSOY: (S-400) BU SÝSTEMÝN NATO SÝSTEMLERÝNE ZARAR VERMEYECEÐÝNÝ ÝFADE EDÝYORUZ-NTV
Alýntý:
DIÞÝÞLERÝ/AKSOY: (ÝDLÝB'DE RUSYE ÝLE ORTAK DEVRÝYE) KOORDÝNELÝ DEVRÝYE SÜRÜYOR, BARIÞIN SAÐLANMASINDA HEMFÝKÝRÝZ-HABERGLOBAL
Yazdýðýnýz mesaj çok kýsa. En az 10 karakterlik bir yazýyý gönderebilirsiniz.Alýntý:
DIÞÝÞLERÝ/AKSOY: (SURÝYE'DE GÜVENLÝ BÖLGE) ABD'NÝN BÖLGEDEN TAMAMEN ÇEKÝLMEYECEÐÝ ANLAÞILIYOR-TRT HABER
hollandadan getirdiðim lale soðanlarýný ektim stresimi attým geldim buralarda sakinlemiþtir herhalde
TL'deki düþüþü engelleyecek geliþmeler neler?
Dün TCMB’nin PPK karar metninde deðiþikliðe gitmesi piyasalarda faiz indirime doðru bir adým olarak algýlandý ve fiyatlama da TL negatif oldu. Piyasalar, yurt içinde hem siyasi belirsizliðin hem ABD ile olan S-400 ve Ýran’dan petrol ithalatýna dair konulardaki anlaþmazlýðýn hem de ekonomik göstergelerdeki daralmanýn devam ettiði bu süreçte faiz indiriminin erken olduðu görüþünde. Özellikle son ayda gýda ve ithal mallardaki fiyat artýþlarýnýn enflasyonu yükseltmesi ve enflasyondaki mevcut seviyelerin hedefin çok üzerinde olmasý faiz indiriminin riskli olduðunu gösteriyor. Öte yandan maliye politikasýnda bahsedilen reformlarýn hangi kaynaklardan kullanýlacaðý ve içeriðine dair belirsizlik de yatýrýmcýlarý kaygýlandýrýyor.
Yurt içinde bu riskler devam ederken dolar cephesinde de olumlu bilançolar ve verilerle yükseliþin sürmesi kurun da hýzlý yükselmesine neden oluyor. Dün 5,98 seviyesine yükselen USD/TRY bugün 5,97’yi görmesinin ardýndan 5,93’ten iþlem görüyor.
Günün devamýnda ABD’den gelecek ilk çeyrek GSYÝH'nin beklentileri aþmasý durumunda ABD Dolar Endeksi tarafýndaki yükseliþ devam edebilir.
TL tarafýnda ise gelecek hafta TCMB’nin açýklayacaðý enflasyon raporu son derece önemli. Dünkü karar metninde hem enflasyondaki risklere vurgu yapan hem de buna karþýn þahin ifadeyi metinden çýkaran merkezin enflasyona dair açýklamalarý takip edilecek.
Gösterge olan brent petrolün 2018’in son çeyreðindeki kayýplarýný büyük oranda silmesi ve 75$ seviyesine yükselmesi Türkiye gibi petrol ithal eden ülkeler için maliyet artýrýcý bir durum ve Nisan enflasyonunda son ayda petroldeki yükseliþin etkili olmasý bekleniyor. Ayrýca gýda fiyatlarýnda da istenen düþüþün yaþanmamasý ve tarým ÜFE’deki artýþla beraber enflasyonun Nisan’da da yüksek seyrini korumasý bekleniyor.
Merkez, Haziran toplantýsýna kadar Nisan ve Mayýs enflasyonunu görmüþ olacak, ancak son 2 ayda belirttiðimiz hem iç hem de dýþ geliþmeler enflasyon üzerinde belirgin bir düþüþ yaþanmasýný engelleyebilir ve bu nedenle merkezin de Haziran’da faiz indirimine gitmesi yine riskli olabilir.
Kur tarafýnda da 6,0 seviyesine yakýn fiyatlamada bir miktar rahatlama olmasý için 5,70 altýna doðru düþüþ yaþanmasý gerekiyor. Haftalýk kapanýþýn 5,87 üzerinde olmasý kurda yeni haftada enflasyon raporu öncesinde alýcýlý fiyatlamanýn devam etmesine neden olabilir.
Kýsa vadede kurda düþüþ saðlayacak en önemli geliþmelerin baþýnda ABD ile anlaþmazlýk yaþanan konularda iyimser bir sürece girilmesi, YSK’nýn Ýstanbul seçimlerinin yenilenmemesi kararý almasý ve maliye kanadýnda reformlara dair daha anlaþýlýr bir üslup kullanýlmasý geliyor.
Kurda takip edeceðimiz direnç seviyeleri, 6,0-6,02 direnç bölgesi ve 6,09 olurken düþüþlerde ise 5,87 ve 5,82 destek konumunda.
5,9195 -0,0048 -0,08%
dýoalrda bi kýrmýzý gördüm sanki
evet evet bi kýrmýzý:)
Evet Konya Çumra diye paylaþmýþ doðru...
Aklýma bi zamanlarýn Çumra Kaðýt hissesi geldi...Sahi nooldu o þirkete ve hisseye ? Iþýklar Ambalaj olmuþ sanýrým þimdi baktým da...
aynen ya -- eðer doðruysa en ummadýðýmýz yerden gol yedik.
https://i.hizliresim.com/16538b.jpg
5,97 i iki kez denedi asamadi. Bu baglamda 5.85 e dogru bir duzeltme harekati beklenebilir.
SM-C5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her hafta perþembe günleri yutiçi yerleþik kiþi ve firmalarýn döviz alým satým bilgisi yayýnlanýyordu. Bu hafta yayýnlanmadý mi, yoksa ben mi kaçýrýyorum.
Ýþyatýrým ve Akyatýrým raporlarýnda da yok.
Belki de þimdiye kadar yaptýðý açýklarda tek katýldýðým noktadýr. Tabi o günün "Pazar" günü olmasý þartýyla..Alýntý:
TESK/Palandöken:AVM ve zincir maðazalar haftada 1 gün tatil edilmeli
Alýntý:
VakýfBank, 17 ülkeden 38 bankanýn katýlýmýyla 279,5 milyon dolar ve 723,5 milyon euro olmak üzere toplam 1,1 milyar dolar tutarýnda sendikasyon kredisi temin etti
TWITTER dan... Çýraðandaki düðün kimindi acaba? :-) :)
Çýraðandaki düðünde darp edilen avukatla ilgili savcýlýk, meslektaþýmýzýn hakaretler ederek polislere doðru yürüdüðünü iddia etmiþti. Görüntüleri izlediðinizde meslektaþýmýzýn söylediði tek þeyin "bir düðün için mi" olduðunu görüyorsunuz.
https://twitter.com/nedesemkine/stat...77567998582784
https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...138560-mDE7fm5
en son geçen eprþembnin raporlarý var
bi an acaba dünki hareketlenmenin sebebi bumu diye düþündüm
dün yayýnlamadýalr ya 25 inde yayýnlanmasý lazýmdý
Insallah buralarda cok oyalanmaz ve 6 uzerine cikariz.
SM-C5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Turkey to End Silence Over $20 Billion Mystery With Reserves
https://www.bloomberg.com/news/artic...ting-next-week