yükselecekken kafaya indiriyor kısacılar. Ne bahtsız bedeviymiş la bu kağıt
Printable View
yükselecekken kafaya indiriyor kısacılar. Ne bahtsız bedeviymiş la bu kağıt
#ISGYO 'da İş yatırım satıyor, Tacirler alıyor. Yatırım finansman satıyor, İş yatırım alıyor. Bunlar bunu hep yapıyor.
Cep to cep
Yukari cikmaya baslayinca ust kademelerde 300-400 bin lotlarla kademeler kalkacak.Kademelerdeki saticilar bu gunlerde kendi mallari.Baskiyi sona erdirince en azindan 1,35-1,40 araligina kadar zorlanmadan cikar seklinde dusunuyorum.Beklemekten baska yapilabilecek bir sey yok.Dilerim yanilmiyorumdur.Y.T.D
https://i.hizliresim.com/bB35gG.jpg
sağ cep sol cep
Bu hata sonu beklenen ilk çeyrekte, satışlarda artış yok, sadece kiralardan gelen gelir var, akyatırım ve ziraat yatırım tahminlerinde, geçen seneye paralel, 20 milyon civarı bir kar bekleniyor, yüksek kar beklentisi ikinci çeyreğe kalabilir. Senedin performansı bunu yansıtıyor.
var mı abilerden yorumlar
ilgilenemedik
Bu belirsizlikle bu kağıt 1.10'lara yakında merhaba diyecek. Kaçarı yok. Sonumuzu Allah hayır etsin. Bir kere yüz güldürmedi.
an itibarı ile isgyo alan ve satanlar..
https://i.hizliresim.com/nOnrE5.png
Evt hissemizin teknigi kotu duruyor. Hissenin ucuz oldugunu dusundugum icin buralari taban die dusunmustum. Ancak muhtemel yanildim. Kesin olmamakla birlikte dususun surebilecegi ihtimali daha kuvvetli gibi duruyor. Dussede maldayim fiyati ucuz. Teknik duzelmeden beklenen yukselisleri yapamayacagini dusunuyorum.
Not: y.t.d kendi goruslerimdir.
Takas analizleriyle nasil bir sonuca ulasabiliyorsunuz onu anlamiyorum. Takas verileri hissenin gelecegi acisindan bana gore cok bisey ifade etmez. Baktiniz baktiniz takasa bir sonuc ciktimi? Bence takas analiziyle bir sonuca varamayiz. Takasa bakip bakip spegi gordum diyenler var. Saskinlikla izliyorum.
Not: al sat tut degildir.
hlgyo ile isgyo gyo ların yüz karası
ikisine güvenip girdim havamı aldım
yine hüsranla bitecek benim maceram sanırım
devre kesiciyi görünce bir numara var sandım
benim gibi ördekleri avlamak içinmiş
iş işten geçince anlıyorsun
iki kuruş artsa da defolup gitsem
ölü numarası yapmaya devam edecek sanırım...ytd
Neredeyse bütün gyo'lar hareketini yaptı bi tek bu ve bunun gibi 2-3 tane gyo şirketi hala sürünüyor...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Kardeş sen bildiğin gibi yap, pek tecrübeli değilsin bence, burada hergün işlem yapan kurumlar var, mesela garanti pek günlük pek yapmaz, bugün 500bin lot almış, oyuncular temkinli, bu sefer baskı yapmıyorlar, garantinin alımı olmasa, 1.22 idi fiyat, geçen sefer garanti aldığında 1.38 den satmıştım 2-3 hafta önce, tahtanın üstü boş, açıkçılar mecburen yukarıdan alacaklar, 7-8 kademe götürür, garanti, tabi isterse. Yani borsada herkesin stili farklı. Para kazanıyoruz ki buradayız.
ısfın tavan oluyor iki gün üst üste ısgsy yüzde dört primli
ısmen de yükselenler listesine girdi şimdi
bu aynı bankanın iştiraki değil mi
neye göre senet seçeceğiz fiyat değerlendireceğiz
galibin oynadığı ata göre mi senet belirleyeceğiz....ytd
Ayni bankanin istiraki oldugu icin yukselmesi mi gerekiyor
Biri leasing sirketi
Digeri girisim sermayesi
Digeri menkul kiymet
Bu gayrimenkul yatirim ortakligi
Ne alakasi var, ne tur baglantisi var, anlayamadim aradaki iliskiyi
Elma ile armut muz portakal
Neye gore senet sececeksin, usenmeyip okuyacaksin bilancoyu, faaloyet raporunu, projeleri, gelecek projeksiyonlarini vs vs
Biraz da makro ekonomi bilgisi serpistirip, mikro ekonomik gelisme ve cari durumla harmanlayacakasin
Ayni grup istiraki diye hisse senedi alip satiyorsan, bence mevduat en sagliksi olur, ya da galip ne yapacak diye hareket ediyorsan, kibris a gitmek faydali olur, rulet poker , kollu makinalar falan, bu daha saglikli bir yatirim methodu olabilir
Galip 1 mia tl sermayeli birsirkete girer mi, zor, karsinda isyatirim ve yabanci yatirimci cok, tahta yapicilik zor.. herkesin bir gucu var kendi olcusund, girdigi hisselerin cogu sig sermayesi dusuk hisseler...
Faizler yuksek oldugu surece konut ureten satan kiralayan sirketler icin handikap devam ediyor. Isgyo konsolide hem kiralayan, mal sahibi, hem uretip satan, hemde arsa vs yatirimi yapan birsirket
Dolayisiyla kira geliri uc assagi bes yukari hesaplanabilir, ust tavani belli en azindan, yillikta tefe tufe koyarsin sana ne kadar kira getirir belli olur.
Digeri sirket disi yuklenicilerle yaptugi uretim ve satis ile yaratilan kar ya da zarar, burasi da belli, ve sorun ana sorun burada , eldeki uretilen konutlarin satisi
Digeri ise gayrimenkul yatrim portfoy degerlemesi, ve buradaki artis azalis, gecen yil egeperla ile surpriz yapmisti
Ozetle bu hissenin ne oldugu, bilancoyu acarsan ortada, handikaplar ortada, olasi gelirler ortada, borclar tahviller vs vs..
Karmasik bir bilanco yapisi yok...
7,5 tenettu oder bugunku cari fiyatla, 11 ay sonra %6 getiri, yillik amaortisman suresi belli vs vs
Tüm zamanların en yüksek işlem hacmiyle devam eder oldu. Ama bi mok yok. Öyle işfine bakıp bakıp ağlamaklı oluyorum. Bizim günahımız neydi
Para işi nasip işi.uzulmenin anlamı yok.
Arkadaşlar yıl sonu kâr tahmini olan varmı varsa kaç TL
Dususler beni Sasirtmadi.
Buyuk gruplar , emeklilik fonlari, yabancilar. Kısacasi profosyoneller teknik bile duzelmemisken yuklu alimlara girerlermi sizce?. Hisse su haldeyken buyuk yukselislermi olur? dususlermi? Burasi borsa tabi hersey olabilir ancak ky olarak profosyoneller gibi dusunursek. Dusus trendi henuz sona ermedi. % 80 ihtimal yon yatay yada asagi devam edebilir diyorum. Hayirli artik. Bu hissenin islem hacmi isterse gunluk 20 milyon lota ciksin dusus devam ediyorsa. Hisse yukselmiyorsa bu yuksek islem hacimlerine bakarak hisse ucacak kacacak savsatalarina ben inanmam. Burda inananlar var. İnanada saygi duyarim . Borsa tabi hersey olabilir ancak buyuk ihtimalle dusecek yada yatayda devam edecegiz gibi geliyor bana.
Not: y.t.d. Kendi sahsi gruslerimdir.
Düşüş sonlanması diye milleti hisseden uzak tutmaya çalışmayın.dipi kimse bulamaz. İmkansız.sadece piyasa fiyatına bakıp dip olduğunu düşündüğün yerlerden kademeli alıma geçerek dibe yakın Maliyet yapılır.
Bedelsiz mi verecekti bu yoksa bedelsiz mi alacaktı milletten? Seçime kadar BİMEKS gibi olmasa bari fiyatta.
1.21
Hadi amaaa 112 bekliyoruuuz.
Neden devre kesici çalışmıyor? İlla bi anda mı düşmesi gerekiyor. aylardır düşüyor. Çıkarken girdi. 20 kademe geri geldik o andan bu yana.
iş finansı iyi inceleyin.oda böyle süründürdü yakın yıllarda..ersin suat görmedi..işsandık diğer çalışanlar görmedi chp görmedi**
finally* işbank şimdi işfinans küçük ortağı olmayı başardı**şirketi kur büyüt sonunda küçük hissedar ol..*
şanslı bahtı açık işbank dolaylı yeni ortak işfinans büyük ortak bu hisselemelerden yaklaşık 500 milyon üstü kazanmışmıdır..YARIM KATRİLYON yani..yok böyle bir kazanç.**
sırada işgyo gibi ..borsanın en bahtsız talihsiz şanssız şirketi işgyo şu an..sanki ufaktan elden çıkarıyorlar ..çaktırmadan kimse**görmüyor duymuyor..
ersin bu arada suatı müdürlükten aldı neden acaba..kendi kendini müdür yaptı tskb ye..hani şu işfinans ve işfaktöring diğer küçük kalan ortak.**çok önemli izle araştır paylaş çok öenmli işgyo damı sıra.**
bu maaşlı çalışanları kim denetliyor acaba.önemli kararları kim alıyor **el değişimlere ki,m seyirci kalıyor çok öenmli.**halkın emaneti bankamızda göz bebeğimiz bankamızda.**k.y cılar azapta..
Son 6 senede 30 sentin altını görmemiş, kağıdın sözde çoğu yabancıda olduğundan dolar bazlı bakalım, son günlerdeki hacim artışı fake, bence kağıtta el değişimi olmuyor, hep aynı fiyattan al ver, fake hacim. Kağıtta hareket için seçim onrasını beklemek lazım, buralarda süründürür. 28 cent civarına kadar gelebilir tahminim kısa vadede. Oradan da bir miktar alırım. Borsada fırsatlar bitmez. Aceleye gerek yok.
http://i.hizliresim.com/dOpAzX.png