döviz ticaretinde , istanbulun tahtakalesinin** ( **burada kast edilen eminönündeki tahtakale diye anılan yer değil , kapalıçarşı ayaklı borsası ) kapalıçarşısının , izmirdeki karşılığı neresi oluyore ?
Printable View
hisse.net in siz seçkin bay ve bayan misafirleri ile üyelerinin dünya bingöllüler gününü kutlarım....
15 gune karisicak bu is borsadaki yalanci bahar suanlik gelirler yanimiza 2 haftaya he bu arada s400 ler gelir bu is kapanirsa ki hic sanmiyorum o zaman bakariz duruma
Borsadaki yalanci bahar olmasa suan dolar 5.50 lere yolculuk yapiyordu 5.71 civarlarinda duruyor tfx te piyasa o s400 mevzusu cozulmeden dolardan vazgecmez gecemez simdilik olumlu havayi degerlendiriyor herkez sagda solda fakat borsada 84 binlerden girmeyen icin zemin kaygan abdden gelicek bi haberle terso olur yaptirim gelirse bide yuzde 50 zarar yazar giren 3 liralara dusmustu vakbn yaptirimsiz bi tweetle rahip meselesinde varin siz dusunun
Teknikten cok anlamam ama bugun bayramda gordugu dip noktanin 60 pip uzerinden donmus gibi. Bu bir anlam ifade eder mi?
Destek direnç bilen var mı? Altın da düştü...Sıkıldım. Selamlar.
Tebden buldum:
USDTRY’da izleyeceğimiz seviyeler:
o Direnç: 5.7987 / 5.8275 / 5.8762
o Destek: 5.7103 (100-günlük ortalama) / 5.6621 (Ramazan Bayramı dip ve kısa vade ana destek)
Selamlar.
toplamak icin uygun yerler, nakit olanlar icin guzel bir firsat yaratti sarilarin sulo..:)
5.62 bekliyorum almiyorum..:)
sayın jmk zararı hesaplamayın devir korunma devri temmuz bitmeden bu iş bitmedi s400 ler türkiyeye uçaktan inerken bile sırf o gün korunma amaçlı bi dünya insan dolar altına geçiş yapıcak buna emin olun amerikadan ses gelmesse temmuz içinde bu iş bitmiş der çıkarız az zararla karamsar olmayın korunma amacı ile bakın dolara altına kar amaçlı değil 1 gün de ne olur belli değil bu ülkede.
Anlaşılan tekniğe temele gerek yok,
Çevrendeki 5-10 kişiye sor büyük çoğunluk
dolar uçacak kaçacak,
bist düşecek diyorsa tersini yap en güzel
indikatör bu anlaşılan.Büyükler küçüklerin olduğu
pozisyonun tersini yaparak ve her türlü haber vs.
olanakları kullanarak çarpmasını biliyor öyle ya da böyle.
Aslında şöyle bence, büyükler problemleri çok önceden konusuyor akıllı para pozisyon alıyor, haberler sosyal medyaya ortamlara düşüp de vatandaş habere göre pozisyon alırken büyükler arkada daha vatandaşın duymadığı başka şeyleri konusuyor oluyor. Vatandaş da körü körüne işlem yaparak sürekli açıkta kalıyor. Manüel düşünmek lazım otomatik düşünce, haberle beslenme insanı ister istemez manipüle ediyor. Tv de tek satır haber izlemem gazete vb. Okumam sırf bu yüzden.
purple suç bizde değil sürekli ülkeyi karıştıranlarda çok bişey kalmadı 10 gün hepi topu bende vadeli mevduattan çıktım girdim dolara al satlardada hep zarar ettim bi kaç kar ettim 10 bin zarar var şuan şirket batırmadık neticede haklısın fakat senin aldığın günüde hatırlıyorum bu doların gidicek yolu var demiştin hatta o gün heryerden olumsuz haber geliyodu 2 hafta süre verdiler hava yağmurluydu psikolojik olarak bizi mafettiler cidden fakat ben artık düşeceğini sanmıyorum çok piyasa s400 ler geldikten sonra ne olacak onu görecek şimdilik vakit var diye borsaya şuraya buraya giriyorlar rüzgar bizden yana eser yakında bu saatten sonra günlük vadeli mevduat kullanıcam ders oldu bana swap müdahalesinde günlük mevduatta olsaydım şahsen 5.40 lardan alırdık en kötü tfx bi eftye bakardı ders bunlar işte 1 aylık vadeli mevduata bile girmem artık bu ülkede 1 gün çok uzun gerçekten.
Dolarin trump ve fed kabusu bitmiyor
Fed vuruyor dinleniyor trump basliyor
Tl nin en buyuk ve tek gücü trump ve fed yillardir bunlar olmasa tl ne olurdu acaba
Libya'da Hafter'e bağlı illegal milis güçler, dün 6 Türk vatandaşını alıkoydu. Habertürk yazarı Çetiner Çetin, 72 saat içinde rehinelerin teslim edilmemesi durumunda farklı senaryoların gündeme alınacağının ifade edildiğini aktardı.
Hafter grubunun yaptığı açıklamadan sonra Ankara'da da bu sürece dair yol haritası oluşturulmaya çalışıldı. Habertürk'te yer alan habere göre; sahada Libyalı aşiretler üzerinden bir diyalog kanalı oluşturulmaya çalışıldı. Bu çerçevede yapılan üç görüşmede de bir yol alındığı ifade edilse de, Ankara'nın her şeye hazırlıklı bir şekilde süreci yönetmeye devam ettiği belirtildi. Ayrıca yapılan diyaloglar ve aşiretler üzerinden, bölgedeki aktörler üzerinden yapılan görüşmeler bir yandan devam ederken, diğer tarafından da önümüzdeki 72 saat içinde rehinelerin teslim edilmemesi durumunda farklı senaryoların gündeme alınacağının ifade edildiği aktarıldı. Bu anlamda Ankara'da güvenlik birimlerinin çalışmalarının devam ettiği belirtildi.
İTO verilerine göre, İstanbul'da Haziran'da geçen yılın aynı ayına göre perakende fiyatlar yüzde 16,62, toptan fiyatlar yüzde 19,31 artarken, bir önceki aya göre ise perakende fiyatlar yüzde 0,98, toptan fiyatlar ise yüzde 2,09 azaldı.
Enflasyon negatif gelir.
Türkiye Cumhuriyeti Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne düşen füze ile ilgili olarak "Panik yapacak durum yok. Bu bir istisnai durum" dedi. KKTC Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay ise füzenin Suriye'den kaza sonucunda düştüğünü açıkladı.
Son dakika! Libya'da Hafter güçleri tarafından rehin alınan 6 Türk vatandaşı serbest bırakıldı.
Ne arzu ediyorsunuz?
Dolar kuru yükselsin diye bölgede bir savaş falan mı?
Hiç bir iyileşme, insandan yana olan bir veri dolarcıları mutlu etmiyor gibi bir izlenim yaymaktayız buradan tüm foruma...
Ülkemiz normalleşsin, üretim iş aş artsın.
Bizler zarar edelim.
Benim düşüncem de bu.
https://twitter.com/ANKACanliHaber/s...34315142868992
Damat gitti diyorlar ki diyen anka haber ajansı yani troll yada yandaş değil bu adamlar.
Merak etmeyin 17 Temmuzdan sonra dolarlariniz artacak......
İlk alımı yaptık bakalım. %50 ile..
Diğer alımı ya 2 parça halinde ya da tek parça halinde, aşağı iyi bir iğne yaparsa alırım.
Normalde 68-57 arası toplayacaktım ama bence kendine iyi destek buldu.
Zaman olarakta dipten uzaklaşması yakındır gibi geliyor.
Tabi ki tavsiye değildir, her koyun kendi bacağından..
not: aboo zarardayım bile.. :p
Bora Bey,
kendi kendimize olumsuz senaryo üretiyoruz diyorum savaş çıksın yazmıyoruz herhalde dimi ?
sanırım hiç youtube kanallarından gündeme dair haberleri izlemiyorsunuz
üretim olmadan hiç bir şekilde kalıcı düşüşler beklemeyin dolardan saman ithal eden sığır ihtal eden bir toplum haline gelmişiz biraz da ülke normalleşsin derken lafta değilde hükümetin icraatlerine bakmak lazım bu yüzden ben yatırımımı dolar üzerinden yaptım buralardan da maliyet düşürmeye devam fakat demek istediğim olumsuz haberlerle düşmüyor artık dolar kafasına göre takılıyor.
erdixx bey;
Şu başlıkta sürekli dolatr kurunun düşmesinden şikayet eden yazılar yazmaktasınız.
Eğer bir haksızlık yapmıyorsam başka bir paylaşımınızı görmedim.
Madem makro veriler bu kadar dolar kurunun aleyhine, dolar mutlaka çıkmalı (ya da çıkacak) o zaman bu kadar telaş niye?
Bakın misler gibi yapmışsınız analizini, almışsınız dolarınızı çekilin köşenize sakince bekleyin.
Değil mi?
Ya da boşver bu rasyonel yaklaşımları...
Nasolsa dolar kuru düştükçe ağlamaya devam.
ötv indirimi sona ermiş, ya devlet çevreci takılmaya başladı araba satışı azalsın istiyor, ya da otomotiv sanayi topu dikecek artık ne yerse yesin derecesindeler.
5.65 stopları da patlatıldı fx'te az önce.
Rxpu adamlar sürekli vurup vurup çekmiyor. Hep vuruyor. Önümüzde ne gibi beklentiler var yazında onlarla umutlanalım.