Aynı dusuncedeyim umarım dediğin gibi olur. Ama temkinli olmakta fayda var birçok hissede akıl almaz şeyler oluyor
Printable View
Aynı dusuncedeyim umarım dediğin gibi olur. Ama temkinli olmakta fayda var birçok hissede akıl almaz şeyler oluyor
Pazartesi ne yapar arkadaslar
Dusecek hali yok zaten aylardir surunuyor hisse. teknikte hazir zatenn yukselise pazartesi msgyo gunu olsun ins
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı olsun acaba karın ne kadarını temettü olarak dağıtacak
Ne kadarını ayıracak
ONEPLUS A5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada önemli olan bu beklentiyle hisse nerelere yükselir bütün mesele bu ?
Alanların maliyeti 9-10 arası;güzel bir bedelsiz haberi veya temettü haberiyle buraya oturabilir.beklentinin satın alındığı bist'te karlılık böyle devam ederse buralarda kalmaz.iş yapan bir gyo şirketi.sermayesinin düşük olması ,umut verici.ytd değildir.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ilk hedef 9.5 tl civari olur. Orayi asinca 12 tl civari surpriz olmazz
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1. Çeyreğe kadar olurmu sence ustad
Bugün bi göz attım birkacyerde kar yüksek gelse ne olur patron satışı olur diyorlar
Patron satsa ne olur. Ilk 6 dan 12 ye yukseliste patron 1.5 milyon lot satti ama hisse 12 ye cikti. Piyasada alici varsa patronun satmasi iyi bile olur kagit derinlik kazanir. Ki patronun bu bilancoyla 9 tl altindan pek hisse satacagini dusunmuyorum. Onumuzdeki hafta hareketli olacaktir
Zaten patronların hisse satabilmesi için yüksek kâr rakamını kullanarak spekle beraber yaptıkları bir operasyondu 6-12 yükselişi ve fiili dolaşım %2 den %9 a geldi, şimdide temettü beklentisini kullanıp aynı dümeni çevirecekler. Sonuçta ama öyle ama böyle mühim olan hissenin yükselmesi patron satsın dursun hisse yükseldikten sonra no problem...
Hiç kaale bile almadı. Açılışa bak ya
Devre kesti
80 lerden güzelce mal kitlediler millete yine...
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başa döndük
bu hisse lanet olmuş
Akşam kapanışı bekliyorum son 10 dk kala durumuna göre karar vereceğim. Ytd
Yönetim kurulu toplanana kadar iner çıkar Buralarda oyalanir Zaten karar çıkmadan kimse girmez bu hisseye
Götürmek istese elinde çok argüman var Tamamen patron tercihine bağlı
Kapanışa doğru eksiye geçecek heralde uyuz kağıt 👹👹👹👹👹
Eski Msgyo'lu olarak cüzzi bir miktarla tekrar aranızdayım arkadaşlar...
8 üstü kapatırsın artık spekciğim, kağıda tamamen hakimsin belli oluyor! Ytd.
ne diyim sana... ky topladin yine... bi de onlari dökmeye ugrasirsin
Bilanço bir işe yaramadı sür eşşeği temettüye...
Böyle hareketlerle herkesi kendinden soğutursa ilerde müsteri bulmakta zorlanırmıki. Güvendikleri burası TR ve sazan çok.
Bu günün pastasını atacak biri bulunur mu acaba ?
http://share.matriksdata.com/Images/...2124367944.png
twit ten alıntı...
Msgyo beter ol
Genel kurul ne zaman, temettu ne kadar ? Ee hadii.
Genel kurul oncesi yonetim kurulu ne verecekse toplanir kararini alir genel kurul onayına sunar.genel kurul tarihini 21 gun onceden kapta duyurmalari gerekir.ama oncesinde beklentim devam ediyor nasipte varsa aliriz dun al sata giremedik beklenti oldugu icin.y.t.d.
Bu sirketin ortaklarindan bir tanesi baticimin de ortagi...orada yapilanlari gorunce sizlere tavsiyem uzak durun...yarali parmaga isemez bunlar...
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
baticim in hikayesi farkli dostum. orda hicbir yerde olmayan ayricalikli pay diye bisey var... temettünün kaymagini onlar yiyor
Elinde olan zararda olan sabretmesi her zaman iyidir.ama dünkü hareketi gordukten sonra burada kolay ekmek olmayacak gibi gorunuyor.sayet yonetim sozunde durup%70 temettu veriyoruz derse buralarda hikaye olur hisse icin.ne taraftan bakarsan bak risk.borsa basli basina bir risk.herkese bol kazanc.y.t.d
Elinde 7-8 milyon lot arası mal taşıyan düşünsün. Bunlar öbür tarafa transfer olmuyor. Turşuda kurmayacaksa birşeyler yapar. Bizimki çerez. Biz bekleriz.
Bas yavrum bas nereye kadarhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...82f825d34a.jpg
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Temettü ile ilgili yönetim kurulu kararı ne zaman alınır tahmini olan var mı ? Ondan sonraya kaldı beklentiler olursa tabi.
Kaptırdığın malları almaya çalışırkende biz güleceğiz.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Normalde son ceyrek aciklandiktan sonra suresi yok.tupras hemen aldi temettu miktarini ve genel kurulda onaya sunacak.bugunde karar alabilirler haftayada veya obur haftaya ne verecekse.bir arkadas yazmis elinde dunya mal olan dusunsun diye .guzel tespit yapmis biz niye dusunuyoruz.sirketin popüleritesini onlarin artirmasi gerek bizim degil.kurumsal bir firmaysa ki biz oyle oldugunu dusunerek aldik gerekeni yapacaklardir diye umuyorum.bugun satan vakif yatirim dun aldigi mali teslim etti 705 te gap vardi oda kapandi artik ahci ne zaman gelecekse onu bekleyecez helva icin.y.t.d.
İlk çeyrek kârı açıklanmadan temettü durumu belli olur heralde o kadar da h.yar değillerdir...