Patron neyi bekliyorsun...
Printable View
Patron neyi bekliyorsun...
Satan lavukları mı bekliyorsun...
Yine kimseler yok. İleride geriue dönük okuyan olursa bugün 29 mart 2023 fiyat 129.50
İleride bakarız
VKY-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seviyorum Naten seni bam bam bırakamam seni :)Sabırla bekleyenler iyi paralar kazanacak ama 2 yıl sonra yada 5 yıl sonra yatırımcı olanlar hissede bekleyenler para kazanacak.Benim borsada 2009 yılında ilk hissem Adel hissesiydi o zaman borsanın ne olduğunu bilmiyordum Abim adel al demişti o dönemde efsaneydi fakat Naten Adel den daha iyi gerçek olan budur.%400 bedelsiz sermaye artırımı daha ne olsun he ben 4 haneli rakamlarda bölünmesini isterdim kısmet değilmiş.
İlk yaşadığım tavan Naten 22 Eylül olmalı bam bam bam.:)
Zirvesi 220,900 Naten.
12 Nisan temettü günü Naten de net 0,90 kuruş daha ne olsun ilerde %400 bedelsiz sermaye artırımı iyi oran.Bölünme tarihi belli değil Spk onay süreci var.
Naten hissesinde düzeltme pistir ilk tavanı yaşadığımda 1 hafta düzeltme düşüş yaşamıştı.Böyle pis huyu var :)yarın için bir şey diyemem şuan kötü kapatmış seansı sabır gerekir.Diğer huyu gün boyu ölü taklidi yapar son 15 dakika da tavan olur.
Bugün temettü günü rallisine devam ediyor daha ne olsun.
atlayan atladı:kahkah:
134,40 122 hadi bakalım.....
Benim maliyetim sıfır zaten Naten de birinci öncelik bedelsiz sermaye artırımı olması buda spk onayına bağlı neyse bunlar ufak ayrıntılar.Önemli olan Naten patronun dürüst insan olmasıdır eylül ayından beri hissedeyim patron ile ilgili bir olumsuzluk yaşanmadı ayrıca hisse zirvesi 220 civarlarından düşüş yaşadı tüm hisselerde yaşandı düşüş yukarından sat aşağıdan lot sayısını arttır ben yapamam profesyonel değilim duygu ön plana çıkıyor o yüzden yapamıyorum bam bam yeni zirveler bekliyorum lakin teknikçiler büyük harekette olamazlar kar satışı yaptıkları için o da ayrı konu sonunda portföy yaptım rahatım artık psikoloji çok farklı anlatamam yaşanır seviyorum Naten seni nokta.:)
Sadece ben varım forumda ziyaretçi bile yok.Benim için para önemli değil Naten de maliyetim sıfır zaten kaldım hissede.Birinci öncelik bedelsiz sermaye artırımının gerçekleşmesi ve lot sayımın artmasıdır.Efsane Naten uyuyor.
Boşuna efsane Naten yazmadım yaşayan bilir.
Bankalarla hareket ediyor Naten çok tuhaf durum yeni farkına vardım.İyi bayramlar.İyi durum aslında bankalar ralliye başladığında Naten de büyük hareketine başlayacaktır kesinlik yok sadece tahmin.ayrıca çok sert hissedir tüm gün uyur son 15 dakika da tavan olur yaşadıklarımı yazıyorum.
Düşen borsada yeşil kapatması iyidir Naten.Testere piyasası devam ediyor
Sayfayı Biraz Renklendirelim...
Gerçek kaptan dalgalı denizde belli olur...
Çünkü deniz sakin olduğu zaman dümeni önüne gelen herkes tutabilir...
https://i.ibb.co/VpNgRkx/Fua-BHLPXs-AEdmqu.png
https://i.ibb.co/pzkLSsX/ooCHVTF.png
Daha önce yazmıştım bankalar büyük harekete ralliye başladığında Naten de büyük hareketine başlayacaktır sadece tahmin sıkıntı yok Naten de bankalarla aynı düşüşü yaşamış çok tuhaf durum belki de ben yanlış düşünüyorum ilerde belli olur.
Sevinsin biraz çoluk çocuk patron:kahkah:
İyiydi Naten keyif almak lazım artık geri gelmemesi lazım tahmin ralliye başladı kesinlik yok.
Geri geldi başladığı yere geri döndü sağlık olsun.
Daha önce yazmıştım 1,öncelik bedelsiz sermaye artırımının gerçekleşmesidir.
Ayrıca Naten sert hisse diğer hisselere benzemez tavan yaşadıktan sonra 1 hafta düşüş yaşayan hisse karakteri böyle genel seçimlerden dolayı çoğu hisse düzeltme düşüş yaşıyor daha önce yazmıştım bankalar ralliye başlarsa naten de ralliye başlayacak herhangi bir nedeni yok sadece düşüncem bu yönde ileride belli olur hele şu genel seçimler bitsin kötü piyasa taşıma suyla değirmeni çevirmeye çalışıyorlar sittin sene olmaz.Sabırla bedelsizi beklemeye devam.
Borsa rallide olsa patronda art niyet aranır fakat diğer büyük sektör hisseleri aynı düşüşü yaşıyorlar borsa düşüşte o yüzden bence kötü niyet yok patronda ben hissedersem durmam hissede.Fırsat her zaman var düşen borsada temeli iyi olanlarda düşüyor o yüzden sıkıntı yok küçük yatırımcı için büyükler balinalar düşünsün durumunu.
Testereye düşüşe devam ediyor borsa kapanış 4,506
Telefondan 100 üzerinde hisse izliyorum sadece 1 hisse Tugcelik % 9 prim yapmış ,Alfas % 2 prim,Bobet %1,44 prim diğerleri kırmızı düşüş yaşamış durumda testerede kıtır kıtır kesiyorlar neyse sağlık olsun.
Zayıf 1,çeyrek bilanço bak ben boş konuşmuyorum. değil 1 patron 10 patron gelse uçurması zor bence yarın düşüşe devam edebilir kesinlik yok tahmin.
SPK bültenin de onay gelsin bugün inşAllah
Tebrik etmek lazım Naten spekülatörünü fakat sert düzeltme yaşadı:) keyif yok elinin ayarı yok 150 civarları üzeri kalıcılık sağlarsa keyifli olur ayrıca 1,çeyrek naten esas faliyet karı düşük açıkladığı çeyrek kötü değil normal iyi bilanço denmez.
Naten piyasaya uyuyor seçim belirsizliği kötü algı yaratıyor umarım genel seçimler 2,tura kalmaz 1,turda biter.
Bu hafta gelmedi onay
Haftaya kısmet
Bugün bankalar tepki yükselişi yaptı.Naten uykuda ralli olacaksa bankalarla olacak.küçük yan hisseler geride kalabilir eğer seçim rallisi başlarsa sadece düşüncem belki de yanlış düşünüyorum.Sadece Xbank ve bankalar tepki yükselişi ralli denmez.Önümüzdeki haftalarda belli olacaktır kısmet.Ayrıca anketlerde Millet İttifakı önde gözüküyor.
Yarın perşembe onay beklentisi olabilir.
Naten ne zaman bilanço açıklayacak bilen var mi