Gora... Bir cisim yaklaşıyor : ))))
Printable View
O.ç spek satışa başladı
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pçn kağıdı inerken hergün çıkarken eziyetli çkyr
Sessizlik...😈😈😈
Amma palavra sıkanlar olmuş ben yokken (cezalıyken) yahu.
Katarlılarmışşş pehhh :)
Malı kucağa vermişler yine.
Katarlılar kim ygyo kim. Sallayın da biraz destekli sallayın yahu. Allah islah etsin.
E.s2m kağıt taban yapmazsan o.ç. emin ol
77 ye kadar gelme ihtimali olabilir?81 üzeri kaldığı müddetçe gücünü korur..
[QUOTE=Roni38;1157476]77 ye kadar gelme ihtimali olabilir?81 üzeri kaldığı müddetçe gücünü korur. Bu oçları 77 de yapar 67 de yapar insan o. Ç olunca herşey yapar niyelikli dolandırıcı bunlar
Son geleceği yer buradaydı.Geldi şimdide yön yukarıda????Ytd dir
Makul bir çizgiye kadar gidebilir.Biraz yukarıya ibme yapabilir ytd dir.
altta 77 var deneyebilir.
lakin ben döneceğini ve günü en azından 0,83 -84 gibi kapatabileceğini sesli olarak düşünüyorum.inşallah olur.80 altı pek iyi değil kısa vadede
Bu o.ç ları bu kağıda 0.65 göstertecek
80 den aşağı salmaz ...
İndikçe aşağıya alım giriyorlar bu resimdeki gibi milyon lotlar oldukça inerler aşağıyahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4f3fc1d8c6.jpg
şuanki hali ..
Ek 10245
Nasıl olsa herkes ineceği yeri biliyor ,elinde lotu olup bilen arkadaşlar buralardan satsın dediği yere gelince alsın ne güzel kâr eder iste.
rotayı çizen babalar hariç kimse kesin hareketi kestiremez hatta bazen babaların bile eline verecek büyük babalar sahne alır o zaman sen seyret cümbüşü işte.
Herkes rahat olsun bu hissenin geleceği yer 80 ..Altı çok çok zor.Buradan yukarıya ivme görünuyor.Ytd dir.
borsada zor veya imkansız diye bir şey yoktur ...sabah tavan olan akşama taban olan çok hisse gördüm .veya tam tersi.kesin konuşmamak lazım 083 üstü iyidir.diri tutar hissseyi.0,80-0,83 arası diken üstü 80 altı kısada sıkıntılı olur.
Her inişin bir çıkışı olur.Sıfıra gelecek değil ya ..Biraz da çıkış gelir belki ytd dir
Noluyor yaaaa
Millete sopa çekiyorlar..
Yok kardeşim bu borsa adamı hasta eder.
Hisse pert oldu.99 neresi 76 neresi ??????
bi ara twitterde muzcu vardı...ne oldu gören varmı....
işin şakası bir yana eğer 77 kırılırsa 70 altı gündeme gelir o zamanda gemiye çok sayıda ky dalar iş uzar korkutmalı ama öldürmemeli spekettin dayı.sür biraz yukarı çalkala dökülen dökülür zaten ondan sonra çarşaf gibi deniz sür maviliklere dicem ama şuan piyasa korkuyu fiyatlıyor.kafadan 10 gün boşa gitti şimdiden...
Battık...........
taban görürmüyüz ?????
vakit borsada en iyi ilaçtır.şunu hatırlatayım borsada kaybedilen para borsada kazanılır..iki saat önce herşey yolundayken koskoca dünyada iki salak devlet başkanı yüzünden tüm dünya piyasası etkilenebiliyor.satmadıktan sonra hiç bir hisse zarar yazmaz ama önemli kriter zaman.onun için ne diyor piyasadaki abilerimiz...acil ihtiyacın olmayan para ile borsada yatırım yap (trader herkesin harcı değil)ayrıca paranın tümü ile işlem yapma.neden çünkü bu gibi ekstrem durumlarda dipten alacak gücün olsun ortalamayı düşür en ufak tepkide zararını çıkartmış olursun.daha önce de yazmıştım uzuncuyum anlık veya haftalık hareketler ilgilendirmiyor kafamdaki yere gelirse satmayı düşünürüm yada çok acil para ihtiyacım olursa çaresiz kalırsam satarım.evet 90 lardan satsaydık iyi para kazanırdık ama 1 saat sonrasını kimse kestiremiyor (kesin satsaydım 1 üzerine çıkardı :) ).bakalım zaman neyi gösterecek.
0.75 kesin iniş istikametihttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ebbb0e71d5.jpg
hareketin başladığı yere 0,69-0,70 aralığına kadar gelecek gibi duruyor
sonra da bir ayı tuzağı yapıp oraların altına sarkabilir ama bu hisse de açığa satış dışında para kazanmak zor gözüküyor
uzun vade de iyişallah herkes maliyetlerine ulaşır ...
Kademe nasil
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spek hadi götür artık.Buralar alış icin iyi...
kademe son hali ...
Ek 10257
Satılık hisse kaldımı ki ????