oyakta bu kadar hisse yok normalde bildiğim kadar ile, metro nun aldıklarını mı boşaltıyor acaba??
Printable View
oyakta bu kadar hisse yok normalde bildiğim kadar ile, metro nun aldıklarını mı boşaltıyor acaba??
Dun metro aldigini sekerden bosaltti.
Bu gun de oyak bosaltiyosa dun aldiklarini...
?
İnsanlarla canının istediği gibi dalga geçebilen bir kağıt bu çok üzücü ytd.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...477cd80f2d.jpg
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
derinliğe göre 4,8 altı kapanış, tahminen 4,74 bekliyorum. Kesinlikle YTD değildir, ancak bir tahmin olabilir.
tam bunu yazdığım anda kırmış 4,8 i.. şaşırtmadı.
çorba parası çıkardık yine,
fazlasına izin vermiyor.
bilançodan sonra herkese benden pilav üstü döner :)
Vurkaçı birşey yaptık zanneden birkaç çapulcu kağıdı ytd.
Son işlemlere göre pastayı atabilir misiniz?
Sen buralarda yenisin sanırım canınımı yaktılar senin ufaklık ufff mu yaptılar sana ben şimdi kızıyorum o amcalara aglama sen
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 i ilk seferde geçemezdi zaten,
dolayısıyla 4.90 lardan trade yapılabilirdi.
4.7x desteğine çekildi.
şimdi 5 ten alıp 4.75 ten satanlar olmasa,
biz nasıl para kazanacağız di mi ?
aksine halbuki :oleyo:
tahta orada, 4.70 e kadar alıyorum.
4.70 yaz 900 900 gönder :oleyo:
bilanço gelince,
5.50 den falan "çapulcular" satar, tahtanın " gerçek uzun yatırımcıları" alır.
bir hatayı HEP yapıyorsan, hata sendedir.
Nugyo ben hiç zarar etmedim bugün de 4.89 girdim beklemek lazım nugyo anliktir birde otel satın haberi gelirse 6.00 bile konuşulur acele etmeyin sabır ytd
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Jorç bu bizim gibi gerçek yatırımcıya yapılmaz tahta *** olmuş yazıl beklemeye devam
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1816f6a288.png
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a49d7945af.pnghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b5858b5d9a.png
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Iyi de....
Sirket izin veriyor iste bunu hep soyledik. Saldiriyorlar galip malip sonra satiyolar, sirket de izin veriyor. Defalarca yazdik.
Simdi; galip almis metro dalmis seker is basinda, yani..... yine...
Yani bilemiyorum ki; trade yapmamali mi, galipe mi guvenceez ?
Trade yapana laf sokmak ile de olmuyor.
Bilemiyorum uzun ok de, al sata eli gitmeyen peki ok; de haberle temel ile gitmesin. Haber maber de yok.
Galiple de yola cikilmaz ki hani...
Sirket dövüyo adami bunu da yasadik hani... :)
Bilemiyorum hata kimde ?
Neyse, ucuzladi yine.. tahta orda :)
Biz burda ne yazarsak yazalim sanirim nafile.
Kolay gelsin.
Bilançonun iyi gelmesi süpriz olur. Bilançoya kadar bir miktar çıkartıp kötü bilanço ile tekrar aşağı vuracak gibi. Sonrasında ise çıkartmak için 5 ayı var. İstediği zaman yukarı gönderir. Geçen sene 100 mn kar yazdı. 5 değip değip düşmüş. Bu sene zarar yazmasına rağmen 4-5.50 bandında gidip gelmiş. Yabancı payı %60 civarı. Yabancı türkiyede gayrimenkul hisselerini toplamış. Bilançoya bakmadan öncesinde kağıdı almışlar. Ayrıca defter değeri 2 olan bir kağıttan bahsediyoruz. 3-4 aralığına düştükten sonra bu rakamları uzun sürede göstermeyedebilir. Dikkat dikkat !! YTD.
Yabancı payı yok hissede. Onlar şirkete ait kıpırdamıyorlar yerlerinden sadece 800 bin lot civarında alınıp satılan var. Kar zarar dönemsel değil proje teslimi ile ilgili. Bu yıl kar yazacak çünkü yeni teslimler girecek. Bilançoya bakmadan alım yapmışlarmış, sanki FM de oyuncu transfer ediyor ya tutarsa diye. Yabancıdan daha yabancı olup da yatırım yapanlara şaşıyorum...
Not: yazdıklarım hisse fiyatı ile ilgili değildir.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Galip nereye bulassa kurutuyor nugyo değerli bir hisse sadece ani hareketler var sonra sankilik burda yazılacak Her şey küçük yatirimci korkutuyor yazık biraz ciddi yorumlar yapalım lütfen ytd
Bir hisse, bu hissenin 2 gündür yaptığı gibi hareketler yapıyorsa küçük yatırımcının korkması gereken bir hisse. defter değeri 2, iş yatırımın raporunda gözüken %56 yabancı oranınında yok olduğu iddaa ediliyor ki. Şeffaflık isteyen bir platformda bu denli oyunlar oynanıyorsa Kap'ın yeni önlemleri brüt takas getirecektir.
Yukarıda yorumum altına mışmış vız mış tarzı bir yorum yapan arkadasa gelince. Uslubunu düzeltmen gerekiyor. Benim için problem yok. Bu uslup seni zaten bolca çıkmaza sokuyordur.
Kardeşim.benim söylemek istediğim insanlar tanımlıyor ve hep zararına satış yapıyorlar
Teşekürler
Hisse 3 olursa komik olur diyen arkadasimizin, para piyasasinda imkansizin olmadigini kolay yoldan ogrenmesini temenni ederim. Zor yol cok para kaybetmek demek. Gecen sene bircok hissenin tutarlari yari yariya geldiğinde bir coklari borsaya donmemek uzere kepenkleri kapatti hatirlatayim. Portföy oluşturmakta fayda var.
Bir de böyle kanaat önderleri türedi. Annesinin altın gününde yan odada otururken duyduğu cümleleri gelip sınıfta arkadaşlarına satan ortaokul öğrencisi gibi iki rapor okuyup hemen yapıştırıyor yetmedi yeni ergen gibi alınganlık da gösteriyor.
Dön sermaye 10 milyon tavan 40 milyonken hissedar paylarına bak ordan buraya gelince kim yerli kim yabancı anlarsın. Ne kadarı dolaşımda ne kadarı değil, sahibi kim, halka açıklık %55 ken nasıl %26 ya düştü, tahsisli artımda kim ne kadar yatırdı hisse payı ne oldu öğren sonra caka sat burda. Okuyan da şeffaflık uzmanı dernek başkanı zanneder hepimiz yalancı bi sen doğrucu davutsun. Millete burda fiyat ver sonra üslup de, bürüt takası hisseye değil sana getirmek lazım.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
"Büyük Oyunu" görüyor musun gardaşım ?
Vay anasını ya, bu ne cahillik...
Meğer Nurol GYO Citibank'ınmış da bizim haberimiz yok.
:oleyo:
Sen nasil bir cocukluk gecirdin :) Anne baba eğitim veremeyince çocuğun düştüğü vahim durum. Suç senin degil. Hissenin yatırımcısından bile ne kadar oyun oynandığı belli oluyor...
Aylık takas durumu dikkat çekicidir. https://pbs.twimg.com/media/DMcl7UfWsAAMHrX.jpg
diğer teknik acıklmalar ve detaylar linktedir.... https://twitter.com/luxattt/status/920741123156512769
Saol sv luxat.
Luxat da iyidir, eskidir borsada..
Ya bu arada hasan, bi git... 😏
Bilanco geri sayimi veriyorum. 10 !
Şirketin çok yüksek finans borcu ve ticari borcu ( 1.5 milyar civarı) ortada ve şirketin satıştaki ünitelerin tamamını satsa kısa ve orta dönemde şirketin edilebileceği nakit ortada,,,
Peki bu somut verilere rağmen uzun süredir bu hlsse çok uçacak çok kaçacak idiasında bulunanlar niye şirket kaynaklarını rakamsal olarak somutlaştıracak veriler sunmuyor? Şirketin satıştaki bütün üniteleri ne kadar nakit sağlar? Sürekli Proje değerlerini sumarak sinsilikte yapmasınlar. O projelerdeki ünitelerin önemli kısmı satılmış ve bir kısmıda toprak sahiplerine ait.
Şirket finans durumu bu kadar olumsuz iken, sektörü bu kadar olumsuz iken çok büyük hedefler verenlerin dayanağı nedir?
Cok buyuk hedef veren kim ise yazisini koy bilelim ogrenelim. Ben cok buyuk hedef veren kimseyi gormedim senelerdir burdayim.
Bos yazilar......
beceriksizlik şundan kelli;
şu andan itibaren bilanço gelene kadar 5 üstü yap,
bilanço iyi gelcekse ordan alsınlar.
bilanço kötü gelcekse 5 üstünden sat.
ama gerçekten nerede o beceri, arıyorum, cidden yok.
mantık bile yok.
bu kadar salak bir spek hayatımda görmedim.
ve evet, işi biliyorsan çok para kazanabilirsin burada..
bi kere bu spekten zeki olduğumuz aşikar. çok net bu.
mesela hala mal alabiliyorum bu fiyatlardan ve hala veriyor birileri, kim ?
yani... şaka gibi.
?
bana burdan mal veren kaçtan almıştır ?
...
feci aptalca spekülasyonlar.