hayirlisi olsun[emoji4]
# yatırım tavsiyesi değildir #
Printable View
Hissenin beklenen haberi kaldımı?Spekülatör,Patron ve yöneticiler huzurlu akşamlar!!
Sabah 2.19 dan çıktım azda olsa kar ettim bilanço kötü bekleniyormuş ytd.
Sayın safran,
Keşke burada bekleyen arkadaşlara karşı bu yaptıklarınızı söylemeseydiniz. Daha mı şık olurdu acaba.. Bir de arkasından ben çıktım bilanço da kötüymüş siz ayvayı yediniz demişsiniz. Zarardayız diye herkes kan ağlıyor, sövüyor.. Neyse sizinde bir bildiğiniz vardır herhalde..
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklısınız galiba Sayın Muhabere ancak şu bir gerçek borsada birileri kazanırken birileri kaybeder dün ben kazanan taraftaydım ve içtenlikle paylaştım kötü niyetle yapmadım zarar ettiğimdede emin olun paylaşırım eğer paylaşımımla üzdüğüm arkadaşlar var ise özür diliyorum.
Sn. safran tebrikler bol kazançlar.
2.19da 8 bin lot işlem oldu :kahkah: hepsini sen satmış olsan ne yazar :kahkah: hepsi kar olsa ne yazar :kahkah: birde buraya yaziyorsun :kahkah: dün sabah krdmrd'te 100bin lot girdim kredili 10 dakika sonra 5 kademe yukaridan verdim :kahkah: biz yaziyormuyuz söyle kar ettim böyle kar ettim diye :kahkah:
Bilançoya gelince Zaten kimse iyi bilanço beklemiyorki Boşuna yazmissin :kahkah:
Ytd :kahkah:
2017 çöp oldu iki şirket halka arz becerisini! ama havuç ama gerçek, piyes tadında yaşadık elimizde ne var Bilanço şu ana kadar gelenlere göre gömü bulmaları şart,Spek,patron,yönetici huzurla uyuyun.
aslında hissede satıcı az, örneğin 2,23 e kadar toplam 95 bin kadar satıcı var, isteseler 2 dakikada yukarı atabilirler. Geçenlerde yabancı payı 22'lere cıkmış diye twiterden bir paylaşım yapmıştım ama kimsenin ilgisini bile çekmemiş, ama yabancı payı düştüğü zaman buralar karışmıştı.
https://i.hizliresim.com/D7B2Nl.jpg
SPK 2 şirketin halka arzını onayladı... Aralarında 2016 yılında basvuru yapmıs vertu iştiraki varmı YOK.. şaşırdık mı YOK.
bu şerefli şirketin şerefli yöneticileri halka arz kopyala yapıştır haberlerine devam edecek mi biri ertelendi smartiks. kaldı kafein.
halka arz furyası basladı 4 tane sirket arz oldu 5-6 kat talep geldi. bu furyadan yararlardı mı şerefli yöneticileri YOK.
VAR olan tek sey kucuk yatırımcı soygunculugu... yabancı payı azalmıs artmış hikaye..
ayrıca halka arz olunca ne olacak ki. 3 lerden alanlar var arz olacak diye simdi bi haber cikar ben 2.14 yerine 2.30 dan alırım kim kazanclı cıkar... yani alınıp yatırım yapılacak hisse mi YOK
ve beklenen aciklama geldi.
spk 6 aylik bilancolari gozonune alarak smartiks'in halka arzina onay vermemis.
bu sahtekarlara iyi olmus ???
12 aylik bilancolara gore tkrr basvuru yapacaklarmis, yapsinlar bakalim.
ama spk'yi tebrik ediyorum. pozisyonuma ters dussede, bu sahtekarlara prim vermemis
bakalim gorelim artik
# yatırım tavsiyesi değildir #
Valla ne diyelim artık. Geçmiş olsun herkese..
VERUSATÜRK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş
YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA
Şirketimizin halka açılma süreci kapsamında SPK’ya yaptığı başvuruya ilişkin olarak tarafımıza ulaşan bilgilendirme yazısında; Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yapılan değerlendirmede BİST’den gelen yazıda yer alan hususlar dikkate alınarak, 30.06.2017 tarihli mali tablolar kullanılarak yapılan başvurunun olumlu görülmediği belirtilmektedir.
Şirketimiz, 01.02.2018 tarih ve 2018/2 sayılı Yönetim Kurulu kararı gereği 31.12.2017 tarihli mali tabloların bağımsız denetim çalışmasının tamamlanmasını takiben, halka arza ilişkin başvuru konusunu yeniden değerlendirecektir.
Bilginize sunarız
Bir insan bu kadar keklenir. Ey spk şu ana kadar neredeydin. Servetimi gitti. Ama satmicam. Sabır bende.
HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu çakallar spk'nın onay vermeyeceğini bile bile başvuru yaptılar,aynı durum kafeindede yaşanacak göreceksiniz.
Smartiks ve kafein bunlar için halka arz aracı değil Sadece milleti kekleme aracıdır..1-2 sene daha böyle oyalarlar.
ŞU HALKA ARZ İŞİNİ KESİNLİKLE KAFANIZDAN SİLİN..BÖYLE BİR BEKLENTİ YOK...BOŞUNA BU BEKLENTİLER İÇİN GAZA GELİPTE BU KAĞIDA KİMSE ZIPLAMASIN ZIPLADIĞINIZ YERE ÇAKILIRSINIZ :kahkah: dışarıdaki 10 milyon lotun en az 5 milyonunu almadan düğmeye basmazlar... KİMSE BULAŞMASIN BU ÇAMURA.
Spek,Patron,yönetici huzurlu haftasonları!!!!
Vertuuu yine kazıkldı spek milleti geçen 2.38 yaptı bugün 2.07 gördü 30 kademe iyi vurgun yapıyo bunun speği.bugün alım yerine gelmişti aslında
bu haber yeni bir haber değil , piyasa biliyordu ertelendiğini , 12 aylık bilançolara göre tekrar başvuracaklar ,
15 şubat tan sonra yeni başvuru haberleri gelir. gayri ciddi hareket ettiler. bari kafein de böyle davranmasalar . kafein daha büyük bir şirket.
Öyle öyle! Son verilen 2,600 000 lot finans satışından(citi yabancıdan çıktı) en fazla piyasaya giden 1000 000 lottur ki 500-600 bin lotu alında 1,99 a kadar düştüğünde! Şimdide bu malları basmadan öne gönderilen arz haberlerinin tersine olumsuz arz iptal haberlerini göndermekte şerefliler alttan alabilmeye!
Ytd.Değildir.
Yakında kafein için spk'ya başvuruldu haberi gelir aradan 1 ay geçer spk başvuruyu reddeder,sonra smartiksi tekrar spk'ya gönderirler bekle babam bekle..sonra spk tekrar iptal eder,sonra kafeini tekrar spkya gönderirler spk yine iptal eder............ bunun sonu yok gibi :kahkah: böyle gider....
Bu başarısızlıkların bedelini mesela yöneticilerden soran varmı?Bir yıldır niçin beceremiyorlar?Burayı okuyarak yatırım yapmayın bir şirkete yatırım yapacaklar profesyonel danışmanlarınızdan fikir alın.Yatırım TAVSİYEM yoktur.
Profesyoneller de başvuru yaptı diye biliyor. Spk onayında diyor.. İki ihtimal var. Ya evet ya da hayır.. Profesyonellikten kasıt önceden bilgi almaksa bunu kim yapabilir ki.. Ytd
Ky hala Bu paçavrayı alıyor ya valla şaşıyorum :) bu paçavra 3 yıldan önce yeni bir tepe yapmaz..hatta 5-10 yılda diyebiliriz...bunun sonu rheag gibi yıllanmış şarap olabilir..
Size bu patronun ne kadar üçkağıtçı ve yalancı olduğunu ufak bir örnekle izah edeyim.
02-02-2018 tarihli KAP haberine ne diyorlar
VERUSATURK GİRİŞİM
SMARTİKSİN HALKA ARZINI 31-12-2017 tarihli MALİ TABLOLARA GÖRE DEĞERLENDİRMEK ÜZERE ERTELENMESİNE KARAR VERİLDİ.
yani kendileri karar vermiş :kahkah: hesapta kendileri ertelemiş :)
Birde daha sonra gelen KAP haberine bakıyoruzki
HALKA ARZ İÇİN yapılan başvuruyu değerlendiren SPK başvuruyu olumlu görmüyor ve geri gönderiyor..yani adam gibi iş yapın,evrakları adam gibi düzenleyin öyle gönderin diyor :kahkah:
ilk başta halka arzı kendileri ertelemiş gibi haber yayınliyorlar ,halbuki SPK bunların kıçına tekmeyi çoktaan koymuş bile :kahkah:
Spek,yönetici,patron doğrumu bu söylenenler bumudur hisseye saygı,yatırıma yatırımcı parasına özen insanlar güvendiler,peki gelinen nokta bumudur hisse black jack tahtası olarak mı görünmeli niye bunlar oldu cevaplarınız varmı?bence başarınız cevap olmalı.
Yine yemlemeye başladılar,bakalım bu sefer kaç tane piliçin tüyünü yolup çıplak bırakacaklar..insallah ky bu yemlemeye aldanipta kağıda dalmıyordur :) :)
bu şirkete enerji şirketi diyebilirsiniz... yada yazılım şirketi diyebilirsiniz.... yada ulaştırma lojıstık bence ortak olduğu şirketleri üs üste konulursa 20 li fiyatlara gitmemesi için hiç bir neden yok bence.....YTD.
Merhaba Vertu KY yemleme şirketidir.
iştiraklerinin değerini borsaya yansıtan şirketi ise VERUS tur.. vertunun 5. lerden 1.98 lere dususu sirasinda verus 12 lerden 26 ya yukselmiştir. cunku icinde KY yoktur..
tabi isterseniz siz 20 hayaliyle :Sad: alırsınız vertuyu 1-2 ay sonra kufrederek satarsınız
insanların hayalleri olmasa zaten boyle uyduruk yatırımcısını dolandıran.. 2016 yılından bu yana KAP'a yalan haberler gonderen firmanın hissesini borsada kim alır.
2017 bilancosunun 2016 ya kıyasla cok cok cok kotu gelecegini dusunuyorum. bilanco etkisiyle 3.10 lardan 2.50 lere demir atmıştı..
Bende bir hayal kurayım hayal yanlış anlamayın bilancodan hemen once veya sonrası belkim 1.9xx rakamları goruruz. yada bu rakamlar gorulmesin diye şirket bi güzellikk yapar kafein halka arz haberi gonderirir.. nasıl olsa smartiks ertelendi
hayaldir yatırım tavsiyesi olamaz
bence gidecek ana hissenin fiyatlarına ve birleşme olacak.....ytd.