Dostum zaten yazısını alıntı yapmadım. Biliyorum hikayeyi burada ne hikayeler okuduk:)
Printable View
BM Genel Sekreter Yardımcısı Panos Moumtzis, TSK'nın Fırat'ın doğusuna yönelik olası harekatına ilişkin, "Türkiye ile çok yakın koordinasyona hazırız" açıklamasında bulundu. Moumtzis, "Türkiye, insani konularda bize gerekli güvenceleri verdi" dedi.
Zaman, mekan mühimsiz.
Askerimiz fakirdendir.
https://www.youtube.com/watch?v=FLRyBfMd2es
hani kiminki daha uzaga yarismasi babinda degilde anektod olsun diye bir bilgi vereyim..
kitapci nickli bi arkadas var , 1 ocak tarihine kadar dolar 6.20 ustu benim alti senin ; 1000 dolares iddiaya var misin diye yazdim bu topige..
jurnallemis yoneticiye sildirmis..:)
biz bos yapmayiz ihtiyar heyeti abilerim..:)
sn. shorts nerede?
bilgisi olan var mı?
çoktandır yazmıyor...
adamlarda nasil bir serefsizlik var ki ucaklarinizi vururuz hava alanina girerseniz diyip bizi havadan durduruyolar.
kara harekatinda adamlara yuzlerce muhimmat verdiler.bosuna bugunu hesaplamamislar.
girip orada anti hava sistemleride dahil imha etmezsek bugun olmazsa 10 yil sonra basimiz cok buyuk derde girecek o bolge ile.
https://syria.liveuamap.com/en/2019/...-highly-likely
Havadan ilk bomba düştü bile buradan takip edebilirsiniz operasyonu.
Boş yapmasınlar ne hava sahası yasağı...
Saddam zamanın da 36. paralel vardı, ne Saddam ne de biz bir şey yapabiliyorduk, ayni şeyi bu sefer bize uyguluyor ********ler.
Ordu kuşa döndü, kalanların liyakati meçhul, bunlar desen yanar döner hiç bir dis politikaları yok, bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete!
Evet var bu işte bir bit yeniği,yüzlerce tır silah yardımının amacı varmış demek ki,umarım bir altınızda yazan üyenin bilgisi doğrudur,ne demek hava sahasını kapatmak,eğer bu sözde müttefik temsilcileri palavra sıkmıyorsa,yapılacak en mantıklı şey s-400 rampalarını sınıra yakın güvenli bir bölgeye kurmak ardından da hava destekli operasyona başlamaktır,görelim kim neyi engelliyor...
Hava sahası kapatmak diye birşey yok.
Denilen şu.
Koordineyi bitirdik.İstihbarat paylaşımıda yapmayacağız.
Yani isterseniz uçarsınız ama hataen birbirini vurmayla da sonuçlanabilir anlamına geliyor.
AKP'nin savaş çıkararak ekonomik krizi perdeleme politikası iş görüyor gibi. Millet Uzun'un peşine takıldı bile.
Ekonomi batmış kimin umurunda..
Trump konuşuyor ..
https://www.pscp.tv/w/cGuapjEwNjQ4NT...4O06-4roizjw==
TRUMP: EĞER İNSANLIK DIŞI BİR ŞEYLER OLURSA TÜRKİYE EKONOMİSİNİ KESİNLİKLE MAHVEDERİM
Evet kritik yol ayrımına geldik. Aşağı tükürsen bıyık, yukarı tükürsen sakal mevzusu.Suriyeye hiç girmeseydik esad karşıtı hiçbir örgütü desteklemeseydik sığınmacılara kapımızı açmayıp bu milletin alın terini onlara yedirmeseydik, orada yine pkk pyd oluşumu olurmuydu? Cevap tabi ki EVET. Abd kendi yazıp yine kendi oynadı oynuyor oynayacak. Işidi icat etti, yedi düvelle güya aylarca vurdu ve bitiremedi. Pkk yı sahada ışidi bitirdi bahanesiyle silahlandırdı ve olayı uluslararası yasalara uygun hale getirdi. Bu arada memleketimizde ordumuz itibarsızlaştırıldı. Ekonomik anlamda ise son kurşuna kadar tüketildik. Dünya alem para basıp parasını değersizleştirirken biz dövizi baskılamak için milyarlarca doları heba etmekle kalmayıp üstüne kredi musluklarını açtık. Abd suriyeden asla çekilmeyecektir. Adamlar sadece daha güneye indiler. Pkklılar sahada ağır hezimete uğrarsa güneye inip abd güçlerinin arkasına sığınacaktır. Zaten bizimkiler 32 km muhabbeti kadar ilerleyip durmak zorunda bırakılacaklar. Abd birçok ambargo ile bunu başaracaktır. İş askeri boyuta gelirse f16 lar zaten dost ülke abd ye sıkamayacağı için bir işe yaramayacaktır. Eninde sonunda bu abd büyük orta doğu projesini gerçekleştirecektir. SAHADA ABD OYUNUNU BOZABİLECEK TEK ÜLKE RUSYADIR. Kimse buradan martaval okumasın. Gireriz ederiz diyip sallamak kolay. Ne güzel demiş ATAM. "Çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.” Allah mehmedimizi esirgesin demekten başka birşey gelmiyor elden.
Trump: Erdoğan’a daeş senin sorumluluğunda olacak dedim.
Trump: Türkiye’yi gözlemliyoruz umarım doğru olan şeyi yaparlar. Daeş ile mücadele için bugüne kadar 2.3 milyar $ harcadık. Daeş’i yendikten sonra bir 8 sene daha bölgede daha kalmak istemiyorum
Trump : Erdoğan ile iyi bir iliskimiz var .
Trump : Suriye’de kimsenin tarafını tutmuyorum
https://www.youtube.com/watch?v=jL8uDJJBjMA
Trump canlı yayında
Pentagonla alakasız konuşuyorlar adamı ciddi ciddi impeach edecekler sonunda. Aslında ciddiye alsalar çoktan ederlerdi de adamı eğlence olsun diye tutuyorlar heralde
Trump: Erdoğan kankamdır ona dokunmam ama Türkiye tam bir düşman.
Adam hikaye anlatmaya başladı. Nasıl dayanıyorlar ki buna :D I'll tell you what diye resmi konuşma yapan başkan mı olur ya. Adama göre herşey scam, hoax :D Tayyip bundan %100 daha yetkin valla.
Trumpin sevecen hali olmasa yarin sert bir gun beklerdim ama simdi yumusak olur. Turkiye daha onceki tehditte oldugu gibi alttan alir gibime geliyor.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dışişleri Bakanlığı: Türkiye, Fırat’ın doğusunu teröristlerden temizleyerek güvenli bölgeyi hayata geçirmekte kararlıdır
Trump 30 km den fazla girmeyin, sözünüzde durun diyo
:notr: 6 Mayıs tarihli Bloomberg ht yayını .. Enteresan ..
https://twitter.com/kubilay_boz/stat...383640065?s=21
Hicbirsey tesaduf degildir
Bunu anliyoruz
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ekonomik krizi bir şeye yüklemek gerekiyordu. Yoksa bu çöküşü anlatamazlardi... Bu meseleden de emin olun iç politika malzemesi çıkarip. Eriyen oyları toparlamaya çalışacaklar...
Dolar,5,8414
Hala trump a tepki var cok kotu adam diyor saftrikler adam ne yapsin tr icin daha
S400 u tek basina durdurdu tum abd ye karsi operasyon izni verdi
Dunku tehdit yalandan abd lilerin gazini alma isidi cok yogun tepki var kendi partisi bile yerden yere vuruyor kekolari satti diye. Onlara sirin görünsün diye tehdit etmek zorunda kaldi o da operasyon yapmayin demiyor isid konusunda sozunuzde durun demis
Yalniz azledilcek gibi olursa tl yerle bir olur