Bu sene şampiyon adayınız hangi güzide takımımız?
Printable View
Bu sene şampiyon adayınız hangi güzide takımımız?
Digitürkü iptal ettirdim bende.
Bu saatten sonra bu haber akışında değişiklik olmazsa taban yapmaz artık yön yarın bence yukarı olacak ytd
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nedense ben tersini düşünüyorum.gel gel hareketi olduğunu dusunuyirum..kalan arkadaslara gerçekten sabır ve bol şans diliyorum...sabah dipten alıp yüksekten verecektim ama mobile yetistiremedim.
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aldım satamadım brüt takas varmış
zorakipaşha
o .... ilk zamanlarda akp den tek beğendiğim bakandı ama artık gözümden düştü 5-10 milyon turist gelecek yerli turist tatile çıkacak sahil kasabalarındaki esnab kazanacak diye vaka sayılarını saklayacak her ayak oyununu yaptı son zamanlarda Ankarayı bitirdi. bizde covid karantinasına evde hapis kaldık
Ayhan hocam hiç sorma.. geçen ay hariç, bu ay fabrikada 23 kişi hastalandı.. aksi gibi adam da bulamıyorum.
bir tane bile vaka yok diye kendimizi takdir ediyorduk. mantar gibi çoğalmaya başladı.
tabandan çok az aldık , du bakam n'olacak..
Nasıl olsa alanlar satamıyor, paşamda istediği gıbı dans ettiriyor.. Buradan alıp guzel rüyalar görmek isteyenler iyi düşünsün..bol şans.. Kapanışta sağlam taban beklıyorum.. Umarım yanılırım.. Elinde olanlar için..
Arkadaslar bu hareketler normal. Kim ne derse desin bundan sadece yaklasik 1 ay onece 10-13Tl arasi alip 1 ayda %300 kazananlar tabiki fiyata bakmadan satacak. Tas attilarda kollarimi yoruldu?
Ama bu is yatirim isi. Devami onemli. Alirsin aglarsin, satarsin aglarsin. Pandemi, digiturk, ekonomi, ve fenerbahcemizin kendi performansi. Tabi birde opportunity cost olayi, asla unutmamak lazim alternatif yatirim araclarini
Tum KYlere saglikli ve bol kazanclar
Asla Ytd. Fanatik Fenerbahce taraftarinin nacizane deli sacma sahsi gorusleridir:)
Normale dönüyor gibi
zorakipaşha
Artık FENERBAHÇEM hissesi yerine GS hissesi taşısam da SON SÖZÜMÜZ ŞAMPİYON FENERBAHÇEMMMM......!!!!!
https://youtu.be/NJ2TkBrWA04 :halay::halay::halay:
Wshark dostum dediklerin o kadar doğru ki ama itibar veremiyorum sanırım senin görüşlerini hep beğenmişim bugüne kadar :kahkah:
Bazı yazarlar var bu topiğe girip sayfalarca içinde bi tık yazıp kaçan ortalığı karıştıran tipler, anlamadıkları olay şu sayfanın öncesini sonrasını bilemem ben yeni geldim sayılır ama şu başlıkta bir kaç yazar var gerçekten Fener aşkıyla topiğe giren, ya benim param yansın yanmasın umrumda değil tamam para kazanmayı herkes istiyor ama ben Fenerbahçeye hayatımın hiç bir evresinde para kazandıracak eşşek gözüyle bakmadım ki, benim tek hayalim omzuma çocuklarımı alıp yoğurtçu parkındaki taraftarların arasından geçerek stada girmek, şanlı tarihimizi anlatıp kurtuluş savaşında ülkenin kurtuluşunu nasıl sağladığımızı anlatmak, Fener borsada bana sağolsun kazandırdı, bu saatten sonra kazandırmasın batsın umurumda değil o sebeple buraya girip hani KY nerede ağlayan yok diyerek ağlama bekleyen Fenerbahçe ruhundan yoksun kişilere söyleyeceğim şey gidin diğer takımların bağşlıklarına girin kesin ağlayan birilerini bulursunuz burada ağlama yok yıllar sonra ilk kez başarının kokusunu alan eski günlere hasret köpek balığı gibi aç taraftar var takımımız bizden de vahşi olacak bu sene inşallah :hi:
Kaç kere Brüt gelecek dedik ya, o kadar inip çıkma hareketi yapıncaSM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burası borsa sayfası, yanlış yerde yazıyorsunuz, yönetici arada bir taraftar linki veriyordu, orası daha uygun benceSM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
borsa duygusallık kaldırmaz , evet hasta ve fanatik ruhlu olabiliriz , cubukluya asikta olabiliriz lakin burasi borsa forumu..
bol kazanç..
1 taban daha yedik kaldı 1..:)
İnşallah dün alanlar satabilmiştir.. Dün fener almak için erken dedik, takım şuan için Bjk ve gs gerisinde futbol olarak.. Ben gs maçını görmeden bir lot almam.. Bu hafta Hatay maçını alsa bıle gs maçı sıkıntılı geçebilir kaldıkı Hatay maçıda çantada keklik değil.. Dıkkatli olmakta fayda var 10 tl olan senet şuan 34 tl bunu unutmamak lazım.. Nereden düştüğünün pek önemi yok..
Hissede olanlar için elbette isterim.. Tavan bıle olsun.. Ama ben bır lot almam.. Arkadaşlar hareket zaten mantıksızdı çok şişirdiler.. Bu hızla giderse sezonda fıyatlayabıleceği rakam kalmıyordu.. Hepsini fıyatlamış oluyordu.. Alınacak ki inşallah olmaz bır ıkı mağlubiyetle makul fıyatlara gelebılır.. Ben futbolumuzu hıc beğenmedim.. Ancak sezon sonu bız şampıyon olacağız diye düşünüyorum..
Alin alin sudan ucuz 50 lerden 30 lara kadar dustu. Bende zamaninda bir sazanlik yapip 100 lerden 30 lara dustu diye aldim 7 - 8 sene hammalligini yaptim. Yatirim tavsiyesi degildir ister alin ister satin isterseniz tursusunu kurun beni baglamaz. :)
Burdan almak riski almak.Borsa risk zaten.Taze kuru Kent gıda 300/500 lere gelirken risk degilmiydi.Fenerin kadrosu geniş ve başarıya aç.koc un bu senede pardon demeye yüzü yok.Dolayisiyle Fener istikrar yakalar öne geçerse kağıt eski seviyeleri gorurde gecerde.. aksi zaten uçurum.
Bencede FB toparlayacaktır.. Ytd
Ben çok cüzi lotla katıldım.Cimbomlu olarak destek attım.Malum Fenerde çıkarken diğerlerini götürmüştü.Az lot olsun heyecan olsun.
Kap : Sağlık kontrollerinin tamamlanması ile p rofesyonel futbolcumuz Vedat Muriqi'in İtalyan Kulübü S.S. Lazio'ya, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 17.500.000 Avro net bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır.
Transfer bedeline ilaveten, S.S. Lazio kulübünün sportif sonuçlarına bağlı olarak S.S. Lazio, Kulübümüze aşamalı olarak azami net 2.500.000 Avro bonus bedeli ödeyecektir.
Ayrıca, S.S. Lazio tarafından Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde S.S. Lazio tarafından elde edilecek transfer bedeline bağlı olarak Kulübümüze %5 bonus bedeli ödeyecektir.
Yarın sabah 31 leri görüp 34 üzerinde kapanış yapacağıni düşünüyorum. Eğer Muriç satışıyla hacimsiz arti acarsa daha aşağı yolu var demektir. Genelde %5 ten fazla eksi olup artıya geçtiğinde düşüşler bitmiş oluyor. Birsüre 32-36 bandında yatay seyretmesini bekliyorum
Sarı Lacivertliler, Wolfsburg'dan 27 yaşındaki stoper Marcel Tisserand'ı kadrosuna kattığını açıkladı.
Transferin hızlı takımı Fenerbahçe, Lemos'un ardından bir stoper takviyesi daha yaptı. Sarı lacivertli ekip,*Marcel Tisserand'ı transfer ettiğini duyurdu.
Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullandı:
"Kulübümüz, Almanya'nın VfL Wolfsburg takımından Marcel Tisserand'ı transfer etmiştir. Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nin milli formasını giyen Tisserand ile 3+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır.* Marcel Tisserand'a camiamıza hoş geldin diyor, Çubukluyla başarı dolu yıllar ve şampiyonluklar diliyoruz."
Geçtiğimiz sezon Wolfsburg'da forma giyen Tisserand, 23 resmi maça çıkarken 1 gol attı, 2 asist yaptı. 1993'te Fransa'da doğan yetenekli stoper, aslen Demokratik Kongo'lu.*Tisserand milli takım formasını da 16 kez terletti.
yarin herşeye açık , taban açıp tavan yapabilir , tavana gidip taban yapabilir..
izleyip görelim..:) ytd
33 benim icin onemli bir destek. Bugun gorecegiz
Ama digiturk yani yayin isi pozitif bir sekilde cozulmeden genel olarak tum spor hisselerinin isi cok zor. Devlet el etmazsa bu Katarlilarla is yapmak cok zor. 3 gune bir yeni kriz yasanir