şükür yanıltmadı kebabımızı aldık kalanlara bol şans
Printable View
İşte borsa budur tamamen algı İki hafta önce söyleselerdi fiyat buraya gelecek diye gözümü kırpmadan satarım derdim ama şimdi elim sat tuşuna gitmiyor
Dostlar, önceki yazdığıma paralel bir şekilde flama hedefi olan 650'li fiyatlara gelmiş bulunuyoruz. O zaman da dediğim gibi buralarda biraz dinlenmesini beklerim şahsen. Ama kağıdın kendi dinamiğinden çok, diğer bedelsizlerle birlikte hareket etmesi ve onlardaki şişiklik beni biraz çekindiriyor açıkası. Kendimce bir nebze kar aldım. 650'leri kalıcı geçmesi ile çanak formasyonu çalışabilir. Ama kağıdın aşırı alımda olduğunu unutmamanızı dilerim. Herkese bol kazanç
640-654 arası aramıza yeni katılan üyelere hoşgeldiniz diyelim...Sağım faaliyetine başladı soysuz, ş.siz...
Şe....z deniz kaçtan aldında kaça basıyorsun.i....eee
sındırmeye calısıyor korkmayın kartn bu zamanı gelcek
Dedem darbeli matkabı çıkarttı, bilanço mu ağır basacak darbeli matkap mı ? 3 vakte kadar görürüz diye düşünüyorum.
Ekside ne yakışır ama
Bu köpoğullarının yedi sülalesine sevgi! göstersen, para için Allah bereket versin der. Ar mı? Onur mu? Şerr.. mi? Para mı desen, para derler... Tatlı tatlı ooohhh ne güzel...
RSİ yüksek olunca tabanda tavanda olabilir.Karton da bu durum olabilir.YTd.
90 üzeri rsi li hisseler tavan tavan gidiyor.
Bir çırpma yada silkeleme daha olabilirmi?
Yada patroncuğum haberi patlat artık.
YTd.Kent bedelli,bfren ketüm bizimki daha ketum.
Bırak artık direnmeyi patroncuğum.:(
Beklediğim gibi 650'lere takılıp dinlenmeye başladı. Açıkçası nerede biter, nereden döner bişey demek güç. Fakat benim stratejim şu olacak:
1- Yarın düşük açıl 600'leri denemeye gelirse 650'den sattıklarımı 600'lerden yerine koymayı denerim. Ama tedbirli tutarım. Çünkü Kent her an, her saat dağılabilir.
2- Direkt yukarı açarsa ise yine yeterince dinlenmediği için 650'leri kolay aşmasını beklemem. Oralardan dönerse de orta vade kağıdın bir süre yataya bağlayacağını beklerim.
Güzel kazandık, bence kızılan kadar tahtaya taş konulmadı, sağlıklı hisselerde olacak dinlenmeler bunlar :)
Herkese iyi kazançlar.
Katiliyorum bir sure 580-650 bandindan dinlenebilir..umarim su manipulatif kagitlara satis gelir de bizimkinin seyrini gozlemleriz..yoksa her yukselis stresi artiriyor sagliksiz bir goruntu veriyor..iyi kotu 430-650 yapti 1 ay icinde kimse tahmin edemezdi bu kadar gidecegini oyle ya da boyle..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sayın pmngr,
Bu kadar çıkacağını kimse tahmin edemezdi derken
Size göre çok çıktığını anlıyorum
Ama şunuda bilinki ben ve benim gibiler bırakın bu çıkışı
Daha yükseğini bekliyoruz
Bu çıkış bizim için yetersizdir.bu çıkış benim gibiler için bi şey ifade etmiyor
Ama yeni almış olanlar için iyi çıkış olabilir
Tabi bence
Yeterli gorseydim satip cikardim %75 ile dvm ediyorum
Bir de bence sunun bilinmesi gerekir kartondan kent veya diger manipulatif hisselerin performansini beklemek hayalcilik olur..diger tahtalarda ne boyle bir ky yigilmasi var ne de boyle bir patron yaklasimi, belli ki ciddi manipulasyon var kent=kchol!!!..uzun suredir bekleyenler bence benchmark i yanlis aliyorlar..herkesin tarzi kendine ama bu nevi yaklasimlar yatirimciyi sadece huzursuz eder mutsuz eder..bu benim fikrim..ytdegildir
olay atışmaya dönmesin ama
bizler yıllardır bekliyoruz zaten bu tür bir çıkışı.
bir ayda %200-300 çıkanlar varken
büyüklü küçüklü
bunun %50 yapmış olmasını niye beklemeyelimki
zaten kent-pettrokent-vs vs tavan tavan gitmese yinede gitmeye bilirdi
onlara görede yine az gitti..
her neyse
pozisyonlar farklı beklentiler farklı
bazısı %10 yeter der çıkar
bazısı başka beklenti ile girer çıkar
bizim beklentimiz henüz gerçekleşmedi
şu kent dönmeden bi gideydi emenuke
bizde satıp çıkaydık artık.
Kent bu hafta döner işte o zaman gerçeği görürüz..Bu arada bilanço ne zamandı
Umarim beklentiniz gerceklesir sn turquaz..dedigim gibi hekesin risk/return algisi farkli..bu arada yanlis anlasilmasin dardl 2.2; blcyt 1.6; uluun 2.4 maliyetle al/sat larla tasimaya devam ediyorum..ortalama yatirim vadem 2-3 sene civarinda..herkese bol sans
al-sat yada sat-al yapmayı keşke becerebilseydim
yılda iki defa %10 dan al-sat yapsak
maliyet diye bir şey kalmazdı ortada..
bunu becerebilenleri takdir ediyorum..
5 haziranda filmin sonunu görmek, 2021 genel kurula kadar beklemek üzere kağıda ne var ne yok girdik ama kısa vade bu performansı beklemiyordum. Gün içi hareketleri bile (+)(-) hatırı sayılır meblağ oluşturuyordu. Neredeyse kağıdın yükselişine sevinemez oldum. Çünkü darbe yediğimiz diğer kağıtlara göre kısa vadeli bu primi stres yapmaya başladı ve çıktık. Şu an itibariyle verdiğimiz karar doğru görünmüyor. Ama Ünal'a bundan sonra sitem- küfür etmiycem, bana göre kendini affetirdi.
Patrona kufur meselesi degil de su karton forumunu son 2 aydir merak edip okuyan biri bu kufur kiyameti gorse tahtanin yanindan gecmez ve %50 kari kacirirdi..o yuzden diyorum borsada alirken kazaniyorsun..simdi temmuz basinda 430-450 den karton alan bir yatirimci patrona kufreder miydi etmezdi tabi ki..iste olay o..burada yazanin eski veya yeni boyle bir sorumlulugu da var..bu arada patronu savunur gibi oluyorum oyle birsey olanaz adami tanimam etmem profesyonel olmadigi da belli ama o sadece isin bir yönü herseyi degil
Paşa benden alsın cehennemin tepesine götürsün. (Hedefim net.. 10+ yıldır taşıyıcılığı mın diyeti olmalı) Sürekli insanlardan küfür duyacağına, şükür duysun... Gereğini yapar artık umarım. Onca yıl bakkal sermayesi ile beklenti yaratıp, bir sürü insanın günahına girdi. Yukarıdan sattı, aşağıdan aldı. (Resmi ve gayri resmi) Adam manüpilasyonun ağa babasını yaptı, yıllardır. Saydırmakla çok çok az bile yapıyoruz. Dua yerine beddua yı tercih etti yıllardır. Çünkü biliyor, tahta derinleşti mi, fonlar gelecek, belki karlı sektör diye yabancı gelecek. Daha söylenecek, yazılacak o kadar çok şey var ama yeni üyeler bunu şuan anlayamaz.... Şuan herşey güllük gülistanlık. Acıyı daha tatmadılar inşallah tatmazlarda.
efsaneyi hatırlayalım :)sahipleri farklı iki eşşek kasabanın ortak ahırına bağlanılır. esekler aralarında sohbet ederken biri derki benim sahibim çok iyi çok merhametli yemimi fazla verir çok yük yüklemez tüylerimi tarar demiş. digeride benim sahibimde çok eziyet eder yemimi az verir yükümü çok koyar bide döver demiş. diğer esekde neden katlanıyorsun peki diye sorunca eşek derki bir gün sahibim eşiyle kavga ediyordu vede dediki hanım bi daha dediğimi yapmazsan seni bu eşeğe s..tiririm dedi. o yüzden beklentim var demiş. 😂😂😂 12 YIL hic kartonsuz uyumadım 😊 nasıl bir uzuncuysam artık🤦*♂️
Affınıza sığınarak eskilerin bir deyimi,yada lafı vardı.
Geceleri donsuz yatarım kartonsuz asla.[emoji24][emoji1250][emoji3]ytd.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayde bakalım dedem darbeli matkabı köklemeye başladı, bilançoseverler lütfen yörüngede kalın, çıkıp en tepeden sattıydık gibisinden kendinizle ve yazdıklarınızda çelişeceğiniz tuhaf şeyler yazarsanız tefe koyarım ona göre :)
Hoş ben sizin o durumda hiç yazmayacağınızı adım gibi biliyorum ya neyse, hepiniz sırra kadem basacaksınız. :)
Bedelsiz grubuna çıkışta katılmayıp, olaki tabanlarında eşlik ettirdiğinde benden çekeceğin var yav.ak aga....
Korkarım ki saatlik de çift tepe yapıyor
Öyle hatırlıyorum
Bir arkadaş güncel grafiği atarsa bakarız
Kırmızıyı dün bekliyorduk
Olsun olduya eline sağlık dede
Sen bu işi biliyon
Asıl Kent vb diğer manipülasyonun karekökünün yapıldığı bedelsiz tahtalarının zembereği boşalınca merak ediyorum neler olacağını. Milletin çok pis canı yanacak ama kendi düşen ağlamaz tabi. Milletin yuvasını yıkacak bu manipülatör ş...sizler. Olan çoluk çocuklara olacak :(
https://i.resimyukle.xyz/WTSIK5.png
grafik 60 dk.
Benim bilgim yeni zirve yapmadan bir önceki zirveyi geçemediği rakamlar. 2 li tepe
dün 654.90 bugün 659
dün654.90 bugün 654.80 altı veya yakınları
YTD.
Bizim hikayemiz sektörün şirketin geleceği abd ye ihracatın yüzde 100 artması plastik ambalajın yasaklaması oluklunun yerini kuşe alması baskı ve reklama uygun olmasıyla, e ticaret etkisi, dünya da Esg lere para yatıran dev fonlar....
Dede mede bedelsiz dağ havası Heidi polyanna bunlar altı boş söylemler..
esg yazdığım günlerden bugüne %50 yaptı dün..
Şimdi hangi söylemlerin peşinden araştırma yapıp inanmalıyız herkes görmüştür vizyonumuzu geliştirmessek geri kalırız her yıl üstüne koymak zorundayız
Petkim tuprs uv yatırımcıları ile çok tartıştım tuprs 120 lerdeydi onlar geleceğin farkına varamadılar 1 2 senede ne hisselerin uçtuğunu gördüler üstelik çok donanımlı adamlar yaptı bu hatayı her yıl kendini geliştirmeyen yaya kalır patronla akraba olur ...
Allah mahçup etmesin inşallah bizi bir an önce yükselsin hedefimize selametle..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dedem hisse alım haberi gönderir bugün...
Çok beklersiniz.. Tam tersi olmasın da. Haber maber göndermesin aman. Yılda bir kapa genel kurul haberinden başka bişey paylaşmaz Papaz genelde. Arada bi tepeden satış, dipten alış haberi gönderir, resmi olan 5-10 bin lot arası alış/satış haberi (Tabi gayri resmi olan bu rakamları kat kat üzeridir)
[QUOTE=sertol;4610268]Bizim hikayemiz sektörün şirketin geleceği abd ye ihracatın yüzde 100 artması plastik ambalajın yasaklaması oluklunun yerini kuşe alması baskı ve reklama uygun olmasıyla, e ticaret etkisi, dünya da Esg lere para yatıran dev fonlar....
Dede mede bedelsiz dağ havası Heidi polyanna bunlar altı boş söylemler..
esg yazdığım günlerden bugüne %50 yaptı dün..
Şimdi hangi söylemlerin peşinden araştırma yapıp inanmalıyız herkes görmüştür vizyonumuzu geliştirmessek geri kalırız her yıl üstüne koymak zorundayız
Petkim tuprs uv yatırımcıları ile çok tartıştım tuprs 120 lerdeydi onlar geleceğin farkına varamadılar 1 2 senede ne hisselerin uçtuğunu gördüler üstelik çok donanımlı adamlar yaptı bu hatayı her yıl kendini geliştirmeyen yaya kalır patronla akraba olur ...
Allah mahçup etmesin inşallah bizi bir an önce yükselsin hedefimize selametle..
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/Q
Sayın Sertol,
Fikirleriniz çok değerli lakin katılmıyorum yüzde 50 yapmasının sebebi diğer bedelsizlerdeki hareketti..Evet verdiğiniz bilgiler doğrultusunda çok iyi prim yapması lazım ama malesef burada eskilerin artık bıktınız biliyorum ama hep dile getirdikleri faktör var malumunuz o yüzden bu hissede bence etkilemez..
...ABD ye karton mu ihraç etmişler,kim uydurmuş bu yalanı izlediğim ABD liman ithalat verilerinde ne Kartonsan ne de onun dış ticaret şirketinin böyle bir ihracat verisi yok.Hem ABD dünyanın sayılı paper üreticisi neden ithalat yapsın,navlun bedeli bile konteynerdeki karton kalıplarının fatura bedelini geçer...