marketler 09:00 - 21:00 arası açık
Printable View
marketler 09:00 - 21:00 arası açık
Ohal loding...
Ohal ilan edebilmek için devletin faturaları giderleri kısaca maaşları karşılaması lazım.Şuan imkansız görünüyor.Bu virüs çok işletme batırır.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Normalde her EV YAPIMI ORGANİK ELMA SİRKESİ nin temas anında öldüremediği hiçbir virüs veya mantar yok.
Eğer olurda Virüs bulaştığını hissederseniz, bunu içmeyi deneyin. Faydalı olma ihtimali çok yüksek. Marketlerde satılan elma sirkeleri dandik, onları denemeyin. organik falan deseler bile organik değil katkılı.
Bende zamanında yoğun bağırsak hastalığı olmuştu. Ne ilaç aldıysam içtiysem faydası olmadı. Tıpta tedavisi yok. Organik elma sirkesini o zaman keşfettim zamanla tedavi etti. vücutta dahili veya harici bir virüs veya mantar varsa, ilk deneyeceğiniz Organik elma sirkesi olsun.
Mesela ağzınızda sürekli aft çıkarsa tedavisi yok tıpta. Ama organik elma sirkesi için. 2-3 günde kesin geçiriyor.
Mesela saçınızda geçmeyen kepek varsa, organik elma sirkesi sürün bekletip durulayın, kesin tedavi ediyor.
Virüs ve mantara karşı inanılmaz etkili. Kocakarı ilacı değil. Bilen biliyor. özellikle Amasya elmasından yapılanı çok etkili.
Bugün sağlam bir açılış yapacağız.Trump açıklamaları ilginç.Ekonomi ile corona arasında tercih olacaksa ekonomiyi tercih edecek gibi.Ekonomik yıkımın coronodan daha etkili olacağını düşünüyor.Avrupa ülkelerindede virüs zirve bir haftaya zirve yapacak gibi.Normallesme yavaş yavaş başlarsa nasılki kötü haberlere tepki verdik aynı şekilde iyi haberlerede tepki vereceğiz.
Gpg fon ne hale gelmiş dün -1.91 düşecek ne oldu ki? Hisse yoğun fonlar bu kadar düşmemiş. Mevduat üstü getiri beklentisi ile fona girenler bir ay da -7.5 kaybetti. Türkiye de fon yönetme işi ne kadar kolay. Hesap soran yok nasıl olsa.
Üstadlar Webster üstadımızdan açılış yorumlarını alalım.
Değişkenlere geçiyor muyuz?
Piyasa buradan döner mi?
Altın fonlarına nasıl bakalım.
Doların gidesi var mı?
Üstad mikrofon sizin...
Tesekkur ederim.bulabilecegim bir yer varmi ? Elma sirkesi surekli kullanirim zatenSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese günaydın.. bugün güzel bir açılış bekliyorum .. günün devamında bist üzmez bizi inşallah bugün
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan tahmini +1.924, ortalama tahmin ise +1.940 oldu. Foreks'in 32 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek beklenti +4.
Viop +4 ile açıldı
Hay maşallah virüs bitti galiba :) tavan açacaklar zorlasalar mübarek ama dolardaki hareketten belliydi...sanki dolar 6 lara inecek gbi fiyatlıyor
Dow vadeliler + 4.5
Birazdan devre keserler
Dolar 6.51 den göz kırpıyor ne dersiniz? uyanmadı mı üstadlar :)
endeks 88 bin üzerinde kalmadıkça 82-88 arası gider gelir, 88 üzerine atarsa 92-94 binlere gider de onun için bir sebep yok şimdilik, acaba fonlar ve hisseler için satıp alttan alma fırsatı mı, yoksa mal mı kaptırırız ona karar veremiyorum.
arada bu tip sıçramalar olacaktır bu bazıları için satış fırsatı da oluyor...toparlanma sinyallerini corona vakalarındaki azalış ile satın alacağız o nedenle beklemekte fayda var gibi görünüyor...
memorex üstad bugün bize kvb ile ilgili tüyo verebilir mi acaba....sanıyorum tahvil faizinde düşüş olabilir bugun almak mantıklı olabilir tabi memorex üstadın yorumlarını alalım önce
Kvbalar icin erken piyasada işleme acilmayan vadeliler vardir beklememiz lazim biraz
Petrol fonunda bir yanlislik mi var acaba ? Dun petrol yukseldi fakat fon - 1.73 getirmis :(
Anlayan anlar artık, dün mesajlar uçmuş:
https://i.resimyukle.xyz/cLOI10.jpg
Memorex dün yanıldı. Kvba daha iyi getiri sağladı ppf 0.02. Kvba 0.03 [emoji4]
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gpg boğa piyasında risk almadı.Ama pair trade kaybettikçe dow dax petrol gümüş ne varsa düşen alıyor.
Bana yalancımı diyorsunVOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben memorex i eleştiriyorum sadece bunda alınacak bir durum yok
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%50 %50 de. kaldi.secimi bize biraktiSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.