Ya alıyorsa şuan😊 ki normal akşam akşam günün stresini atar elic yazdiğını sonra gördüm özür çelik kardeş emeğine sağlık
Printable View
Bu kaplar Trakya cama yarar mı
Bu birleşmede avantajlı olan hisse hangisi sizce sayın çelik
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı geceler Hocam. ECİLC sadece kısada bir al-sat yapmak için takibe aldım. Hava yolları ile alakalı hisselerin zamanı gelmedimi. Bugün para girişi listesinde EREĞLİ NET +6.MİLYON LOTLA 2.SIRADA YER ALIRKEN THYAO, TAVHL VE CLEBİ GÜZEL PARA GİRİŞİ OLMUŞ. Eğer öne çikarlarsa hangileri öne çıkabilir sizce?
Ambalaj sektörünün duayeni , avrupanın en büyükleri arasında olan , bist in lokomotif kağıtlarından ve beklentisi yüksek olan karton bugün tavanı basması ve ilginç hareket etmesi . Kartn un klasik hareketlerinden . Burda kalırmı yoksa yenimi başladı. Abd ve avrupa borsaları ve vadelileride çok iyi . Nasıl olur ???
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tavanı bozması
content://com.android.chrome.FileProvider/images/screenshot/15947665663267586025146357559492.png
Para girişi olan listeyi gönderemedim. Listedeki çoğu hisseye önemli derecede para girişi olmuş..
Nthol ..kou takip edilir ytd
gsdho..kou takip edilir ytd
15 Temmuz kahraman Türk milletinin demokrasi bayramıdır. Kutlu olsun.
Bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca, onun uğrunda, kendini tarihe verenlerindir.
Bu ülke için şehit olanlara Allah' tan rahmet dilerim. Bir daha böyle kötü olaylardan ülkemizi korusun .[emoji1250][emoji1250][emoji1250][emoji1250]
[emoji106][emoji120]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah vatan hainlerine geçit vermesin..
Birliğimizi bozmasın...
Demokrasi bayramımız kutlu olsun...
15 Temmuz şehitlerine ve bütün şehitlerimize Allah rahmet eylesin... gazilerimize sağlık versin.
Onlar kendi canlarını feda etmeseydi ne hallerde olurduk bunu aklımızdan çıkarmamalıyız...
Sayın celikcomak, fırsatını bulduğunuzda zoren hakkındaki görüşlerinizi bizimle paylaşır mısınız?
Hisse portföyünüzde mi? Zoryenin halka arzı hisseye ne kadar etkir? Bu hissede ne kadar beklenmeli ? Kısa, orta ,uzun vadede beklentileriniz ne yönde olur? Zorlunun diğer hisselerindeki hareketi burda da bekleyebilir miyiz?
Şimdiden teşekkürler.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abd uluslararası ticaret mahkemesi türk çeliğine uygulanan ek vergiyi haksız buldu. Bu ereğli ve diğer çelik şirketlerine doping etkisi yaratabilir.
Rusyayla uçuşlar bugünden itabaren başlayacak. Bu haber havacılık sektörü için iyi bir gelişme.
Bu haberler önceden satın alınıyor genelde...
Yine de hareketlenir belki...
Borsada bir beklentiyi önceden öngörüp satın almak lazım. Beklenti gerçekleşince gecikmiş olunuyor...
Değerli hocam yarın ECİLC ı elden çıkarıp onun yerine BRYAT yakın takibe uygun mu? Bedelsiz kervanına da katılma ihtimalinide düşünüyorum. Fikrinizi almak istiyorum eğer mümkün ise. Hayırlı akşamlar hocam.
15 Temmuz Milli birlik ve Demokrasi Bayramımız kutlu olsun. Tüm şehidlerimizin ruhu şaad olsun. Allah (cc) dahili ve harici hainlerden ülkemizi esirgesin. “Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır”
Merhaba arkadaşlar cümleten hayırlı akşamlar. Tüm şehitlerimizin ruhu şad mekanı cennet olsun inşallah 🤲
Psdtc ile ilgili fikri olan varmı ?
Çelik hocam bununla ilgili ne düşünüyorsunuz ?
Sn Çelik hocam; Kordsa hakkında görüşlerinizi öğrenmek isterim..