Saatlliklerde bariz fincan kulp formasyonu var. 21.2 üzeri 23.3 hedef olur. O nokta yanlış hatırlamıyorsam 200 günlüğün geçtiği yer.
Printable View
Saatlliklerde bariz fincan kulp formasyonu var. 21.2 üzeri 23.3 hedef olur. O nokta yanlış hatırlamıyorsam 200 günlüğün geçtiği yer.
Sağlam yatırım yapıyorlar. Gelirlerini 5e 10 katlamıyacak hiç bir işe girmiyorlar. Yıllar önce simit parasına aldıkları araziler oteller dükkanlar şimdi milyar dolar seviyelerinde ama bizim borsa bunları değerlemiyor hak ettiği fiyata bir türlü gelemiyor defter değerinin bile yarısı ederinde bizim borsa nın adını değişse iyi olur. gerçek anlamda bir borsa yok borsanın en derin kağıdı bile petkim mesela asparagas bir haber bahane edilerek tabana yapıştırabiliyorlar bunu denetleyen bir mercide yok ingilterede bu işleri yapanların bütün mal varlıklarına el koyulur. o gün zarar edenlerde kanıtlı olanlar zararlarını mahkemeden alırlar. bir daha o adamlar simit bile satamazlar.Her şeyin fason olduğu gibi borsamızda fason malesef. Dünya ya bizde de borsa var diye kurulmuş sanki. çıkan kağıdın tahtasını kapatıyosun düşenin niye kapatmıyosun. hikaye hikaye. Boşverin gidin kendinize harcayın bir cacık olmaz.
yatırım tavsiyesi değildir. ytd.
https://i.hizliresim.com/bnw8wi4.png
ALINTIDIR.
Dolar bazlı 10 yılda hisse durumları.1 üzeri doları geçmiş oluyor.
Kur artışından dolayı iş yapmayan bir şirket için müthiş kâr rakamları göreceğiz sanırım.y.t.d.
Bundan bir cacık olmaz,ben sattım, aşağıdan alacağım.....
Hiç sanmıyorum hareket zamanı geldi y.t.d.
Yakında buralar dutluktu deriz. Haftalık takip etmeli. 23 üzer hareket hızlanır.
Burayı okuyorlar. Ben de eminim. Lakin buralardan bu kağıdı satacagimizi mi sandınız? Aklımızı peynir ekmekle yemedik. Bugun tahtayı canlıdan izledim. 22.20 üzerine lotları kalın kalın dizdiniz hisseyi dizginlediniz. E hadi bunu bugün yaptınız yarın napicaniz? Bı yerde patlayacak hisse tutmayin küçük enisteyi bırakın gitsin da. Diğer gyolarin fiyat degişimine göre bu kâğıdın en az 24 lerde olması lazımdı şimdi. Ama güneş balçıkla sıvanmaz alırlar elinizden anahtarlari Mayk ayık olun.
Bir lafım da bank of eski adıyla Meri linch e. Ya kardeşim senin ereğin ne? Daha geçen hafta 22.5 ortalama alan sen. Kac gündür tahtayı bozan ve 22 ve hatta altından satan yine sen. Ne yapmaya çalışıyorsun? Robotları iyi programlayin arıza var robotlarda. Zarara programlanmislar.
Kar katlanıyor dolar yükseldikçe ama biz eridik
Dünkü uyarılarım ise yaradi sanki. Meri teyzenin robotlarını düzgün programlamislar.
Bu kağıt ne zaman 23 ü geçecek.Hayret nasıl 33 ü görmüş.Şimdi gitemezse ne zaman gidecek.Sabır.
Algyo nun sadece bugünkü kur farkından yazdığı karı 1 yılda kazanamayan şirketler var....du bakalım nolcek
Dolar arttıkça borsadaki şirketler TL cinsinden ucuzluyor. Borsadaki çıkış bu açıdan degerlendirilmeli. Ve fakat bizim şirketin kasası dolar dolu olmasına rağmen hala TL olarak da güdük fiyatlarda. Neyse endeks hisselerinden sonra yan hisselere sıra gelecek. Bizim alageyik buralarda durmaz.
Teknik olarak ise çanak hedefi 30 lu seviyeler. Daha orta uzun vade 60 li seviyeler hedef gözüküyor. Tüm paydaslara bol kazanç.
Dolar TL yıl sonu beklenti 10.30- 10.80 arası
Gene aykırı olayım.
Seçim geliyor bu belli ve karar alınırsa ne olur bunuda hesap eden varmı?
ALGYO yönetimi doları tutarmı elinde yoksa realizasyon yaparmı?
İktidar kaybederse yeni gelen iktidara kredi açılırmı?
Hala 2 yıl var seçime densede inanılmamalı.
Seçim kararı alınana kadar dolar/TL nereye kadar gider.?
YTD.
4.çeyrekde dolar bazlı şu anda 100 milyon cepte.İlerde ne olur bilinmez diyecemde dolar yönü yıllardır hep aynı.
Tek realizasyon ne zaman olacak onu kestirmekde.
sayın körbalta sırasıyla fikirlerimi söylemek isterim
bu zamana kadar hesap eden oldumu HAYIR etselerdi USD bu değerlerde olmazdı
ALGYO usd yi elinde tutacaktır v e haklıdırdaülkedeki mevduatların yüzde 60 usd bazlı
bir dizi anlaşmalar olabilir
hayır inanılmamalı yarın da olabilir 2023 te de
usd çıkışlar genelde MB İLE ilgili olaylarda vgerçekleşti
saygılar
Üslüp aykırı.
Seçim olursa haberi dahil dolar düşer.
İktidar değişirsede düşer.
Yabancı girişi olabilir.
Ve borsa zirveye 5 cente hareketi yapar.YTD.
Yani dolardan gelen yada gidene takılınmasın.Kazanacağı kiraya bakılsın.
Endeks de dönüş sinyalleri alıyorum.YTD.
ÜLKEM günlük yaşıyor lakin ben yıllara göre planlı yaşıyorum.
1,5 yıl neki? 6 ayda önceden alsak 14 ay kadar bir şey kaldı.
Yine meri linch para dağıtıyor. 22.7 al 22.5 ver. Ben olsam robotların başındaki adamı sutlardim. Robotların ayarı bozuldu aloo.
Dağıtmıyor ,saran da alan da aynı grup.
Usd 10 tl ye geldi,daha ne kadar dayanır buralarda,eli.mahkum yükselmeye. SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 yıl önce her ay 100 lot ALGYO alınsaydı bu günkü değeri ne olurdu acaba
247 milyon 434 bin küsür kar gelmiş yanlış okuma yapmadıysam.
243.377.253 TL 9 Aylık dönem karı. Hayırlı olsun.
Otel bu sene coşmuş. Muhtemelen otelin yeniden değerlemesi de çok iyi gelir.
https://twitter.com/nokipen/status/1...157068802?s=21
bilanconun ne kadar geleceğini bilmiyorlarmıs gibi moruklar saldırı emri verecek gibi....
218 mis gecen yıl 3.ceyrekte, şimdi 243,ne cosmasi, çok kötü neredeyse.yarin eksi yapar
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu an otelde kalanlar kişibaşı 200 eurodan kalıyorlar !
Sezonun bitmesine birkaç gün kaldı ...
Bugünkü 1,5 milyonluk para çıkışının sebebi bu mudur acaba ?
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/fintables/status...5nf2hjepw&s=19
ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen sene 3. çeyrekte kur yükselmiş, 4. çeyrekte kur düşmüştü. Bu sene 3. çeyrekte kur neredeyse stabildi, 4. çeyrekte ise artıyor. Hillside’ın yeniden değerlemesi de bu performansla geçen seneye göre çok daha iyi olur gibi. Mis gibi bilanço ama piyasa nasıl fiyatlar kimse bilemez.
bilanço guzel. Asil 12 aylik tam iyi olacak. bilanço okumayi bilmeyenler borsa yapmasin lütfen. yarin basarlarsa eklerim.
Geçen çeyreğe göre dönen varliklarda artış duran varlıklarda azalış var. Bunun sebebi ne ola ki? Birşey mi sattılar?
Otelin getirisi harika olmuş bu arada. Geçen çeyreğe göre satışlar brut kar ve favök anlamlı şekilde artmis. Ben begendim. Bakalım piyasa ne der. Algyo son çeyrekte en parlak bilançosunu getirebilir. Kur artışı ve yeniden degerlemeler yüksek karlılık getirecektir. Yakında yeni otel alımının kapı da düşer. Bence artık fiyatlarda yeni kademeye geçer biraz da orada dansederiz. Tüm ortaklara bilanço hayırlı olsun.
Kesinlikle doğru.
Ayrıca Marmaris otel işi olursa, tam temettü hissesi olur. On numara bilanço daha ne olsun.Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Duran varlıklardaki azalış ,
Eurobondun vadesi 1 yıldan kısaldığından , dönen varlıklardaki Finansal Yatırımlara aktarılmış.
Ben söyleyeyim Sayın devletmemuru,
Otelden tahakkuk eden kısım,
Kur farkları ve faiz gelirleri,
Uzun dönem eurobondların kısa vadeliye geçen kısmı ve vadeli mevduat kısımları vs vs.
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada gözden kaçmasın Özsermaye 2 milyar sermaye 64 milyon.