tupras
Fake atmıyorsa 1 yılın düşenini kırıyor
https://i.hizliresim.com/MPR6Kg.png
Printable View
tupras
Fake atmıyorsa 1 yılın düşenini kırıyor
https://i.hizliresim.com/MPR6Kg.png
Bıdon vergıyıarrtıracak sanayı endexınde dıkkalı olmak lazım
fake falan degıl hızlı toparlnama olacak
Tılkı dıkkalı ol operler adamı
Bunlara bulasmaya degmez uzuncuyuz ve yıne parayı bulduk
onumuz acıkarkamız boklu bakalım ne olacak
Biden’ın Danışmanı: Türkiye'yi köşeye sıkıştırmak ya da yaptırımlar yoluyla ekonomisini çökertmek arayışında değiliz
halk tavanlar.
Thyao ve Halkbankda baya küçük yatırımcı birikmişti sevindirdi pala herkesi helal olsun, özellikle 4.80 - 5 civarından Halkbank alan çok olmuştu......
Piyasa bize uckagitci sahtekar abd lilerin dediklerine inanmamayi ogreteli cok oldu :)
Bunu diceklerini yazmıştım buraya
Yaptirim kesinleşti bence
Once tokatlasinlar iyice piyasada
pompeo pompeo
sen kimsin yaa?
patrik dediğin bir devlet memuru nihayetinde.
herif spot ile vadeli arasındaki 1.000 puanlık makası ısrarla kapatmıyor.
lan adi pala, neyin peşindesin olum? :he:
Garanti tahtasında yabancı takasında 800 mn lot satılmış corona'dan beri, ellerinde 1 milyar falan kalmış
yani yabancılar on seneden fazladır 3 dolardan, 4 dolardan yada 5 dolardan satmadıkları garanti hissesini 1 doların altı fiyatlara gömmüşler.. mükemmel iş çıkarmışlar, süper trade olmuş, şahane fon yönetimi :)
https://i.hizliresim.com/tJvN1Y.png
11.11.2020 14:16:31 Erdoğan: Ekonomi politikalarımızı üç saçayağı üzeinde inşaa ederek hedeflerimize ulaşacağız
11.11.2020 14:16:05 Erdoğan: Acı da olsa doğru reçeteleri uygulamaktan kaçınmayacağız
11.11.2020 14:14:58 Erdoğan: Milletimizde işareti aldığımızda hiç tereddüt etmeden gereğini yerine getiririz
11.11.2020 14:14:09 Erdoğan: Değişim gerekiyorsa bunun yeri ve zamanını Cumhurbaşkanı belirler
11.11.2020 14:12:10 Erdoğan: Yeni Merkez Bankası başkanmıza da çalışmalarında başarılar diliyorum
11.11.2020 14:11:06 Erdoğan: Kendisi sağlık sorunları sebebiyle vazifesinden affını istedi
11.11.2020 14:10:34 Erdoğan: Ülkemize önemli hizmetler veren Berat Albayrak'a teşekkür ediyorum
11.11.2020 14:07:45 Erdoğan: Ekonomimizi ayakta tutmayı hedeflerimizden kopmamayı başardık
11.11.2020 14:06:30 Erdoğan: Ekonomi önceliklerimizin en başında yer alıyor
Bir gün de konuşurken borsa düşmesin, ben şortçu olsam konuşmadan önce şort açarım, kaç zamandır bu böyle
Bizdeki yabancı hayranları özellikle forumda çok denk geliyor. Yabancı abi. Uzun dönemci abi. Adam alıyor tutuyor abi.
Gördük resmen yabancıyı, şu an geri gelirse malı kucaklamış olmayacak mı? Yabancı var yabancı var. Bazıları siyasi (blackrock vb) bazıları hakikaten iyi trade ediyor, bazıları zirvede mal kucaklıyor. 11 dolara halk bank almış adam 1 dolara satıyor al sana yabancı. Şu eziklik psikolojimizden bir kurtulamadık, çok üzülüyorum.
acı da olsa doğru reçeteler
ve vadeli halen tavan değil,
delirmemek elde değil asdas. :he:
Erdoğan: "Önümüzdeki dönemde ekonomi politikalarında güven ve kredibilite kazanımına daha fazla odaklanacak, ülke risk primini düşüreceğiz." -AA
Erdoğan: "Türk ekonomisine ve Türk Lirası'na güvenen yerli ve uluslararası yatırımcıların kazancını kendi kazancımız olarak görerek, yatırımcılara her türlü kolaylığı gösterecek, desteği vereceğiz."
ABD ve AB'nin Türkiye ile ilişkilerini değerlendiren Carpenter, Erdoğan'ın Rusya'dan S-400'leri satın alması, Doğu Akdeniz, Libya ve Dağlık Karabağ politikalarının "sorumsuzca" olduğunu ve bir müttefike yaraşır olmadığını ifade etti.
En çok libya konusununa takıldım. Oysa ki rusyaya karşı abd bizi orada destekledi.
https://tr.euronews.com/2020/11/11/j...okertmek-degil
DoWar'ın olası 30 Bin++'sıyla 19-Kasım'ın ?+faiz%'sini de satın alma ayaklarıyla tırmanıyor klasik BistekA..
Faiz sebep enflasyon netice dedi.... :he:
11.11.2020 14:23:51 Erdoğan: Faizlerin en azından enflasyon seviyesinde tutulma mecburiyeti bu konuda verdiğimiz mücadeleyi zora sokuyor
açıklamalarına bakarsak sanki piyasanın istediğini vereceğiz diyor... faizi enflasyon seviyesinde tutma zorunluluğu falan...bakalım göreceğiz...
merkezz dolara müdahalede yetersiz kalıyor galiba.
tamam düşsün de gülçe gibi düşürmenin anlamı yok.
piyasay dengeleyiver azıcık.
yavaş yavaş düşsün. asdas.
Reyiz kisaca bicak kemige dayandi ne isterlerse vericez
Dolar 7.5 7.1 loading
Olan yüz yirmi milyar dolara oldu
Abi şu an gelir alırsa alana kadar biz köşe oluruz onu biliyorum.
O değil de reis netice metice derken şu robotu devreden çıkartsam mı dedim yemin ediyorum manyak manyak konuşuyor hala yapma abicim yaSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o her zaman esen gürleyen adam gitmiş...sanki bambaşka birisi konuşuyor...
11.11.2020 14:25:22 Erdoğan: Yeni Merkez Bankası başkanının ve Maliye Bakanının atacakları her adımda yanında olacağız