pozisyon arttırmak gerekiyor...
Printable View
pozisyon arttırmak gerekiyor...
Bu hissenin önündeki güç her kimse ve neyse ... gün gelecek yenileceksin. bunu bil.
deh deh dehhh
Sayin Sasa:
En gec ikinci ceyrek bilanco ile belirttigim degerlere yakin olmasini bekliyorum. Gecen yilin bilanco ile ilk ceyrek beraber aciklanirsa ve zarar gelirse anlaki ikinci ceyrek rekor gelecek. Yanisi en gec ikinci ceyrek bilanco sonrasi ozsermayemiz 2 milyar tl olur. Ceo konussun. Bizde yillarin Alcar yatirimcisi olarak konusuyoruz. Bakalim veriyi Ceo mu tutturacak, bizlermi?
Alarko Carrier “E-Ticaret Bayiden Sevk” projesini hayata geçirdi 29/03/2024 11:08:28
Alarko Carrier, online siparişlerin, sipariş adresine en yakın bayilere yönlendirileceği ve teslimatların bayiler aracılığıyla yapılacağı “E-Ticaret Bayiden Sevk” projesini hayata geçirdi. Proje ile Türkiye’nin birçok noktasına 24 saat içinde teslimat yapılması hedefleniyor.
Sektörünün öncü markası Alarko Carrier, mart ayında hayata geçirdiği “E-Ticaret Bayiden Sevk” projesi ile müşteri memnuniyetini üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor. Müşteri deneyim yolculuğu olarak tasarlanan proje aynı zamanda, E-Ticaret sipariş oranlarının her geçen yıl arttığı Türkiye’de en önemli adımlardan biri olan lojistik süresinin kısaltılmasına da büyük ölçüde katkı sağlayacak.
Bayilerin de sürece dahil edilmesiyle çok daha güçlü bir yapı oluşturulan Proje ile Türkiye’nin birçok noktasına 24 saat içinde teslimat gerçekleştirilmesi ve lojistik süreçlerinde yaşanan birçok problemin ortadan kaldırılması hedefleniyor. E-Ticaret Bayiden Sevk projesi kullanıcı deneyimini iyileştirme konusunda sektöründe öncüler arasında olma niteliği taşıyor.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
DÖNEM KARI (ZARARI)
-411.416.305(2023)
482.853.004(2022)
Yazıklar olsun...
Fiyasko olmuş. Çok iyi bilançoların geldiği zamanlarda taban olduğu zamanlarda var . Nasıl tepki verecek bakalım . Belli önce aşağı sonra toparlar yada öyle olmasını dileyelim
Ytd
Bu başlığı şu anda 14 kişi okumaktadır. (2 üye ve 12 ziyaretçi)
hürriyet, eliot(çalı arkasında izleyen de var)
Genel Yönetim Giderleri
-303.302.954
-182.873.776
Pazarlama Giderleri
-643.961.355
-473.444.340
Araştırma ve Geliştirme Giderleri
-84.002.074
-57.745.440
Giderlerin manşallahı var,gelirler de bir icraat yok.
Sanırım asıl zarar 26 milyon euro’lu döviz kaynaklı kur farkı
Yorumlamayi gecen sayfada yaptim. Ikinci ihtimal cikti ne yazikki, kotu gosterip sag vurup. Ikinci bilanco da muazzam kar gosterecek dedim. Ikinci bilanco ile Konya gibi supriz yapmaz ise ben daha da bisi bilmiyorum derim. Yanilmisiz deriz. Yalniz bu bilanco ozel dokme harekatidir. Enf muh li gelsin o zaman son gulen biz olacagiz.
Ytd
alcar incelemedım goltaş bilanço ile gelecek hareketten vedalasıp alcar yıkılmam gerektıgını hıssedıyorum. Finansman sorununu cözmelerı gerekmektedir. bununda yolu bedelliden gecer.
Enflasyona ilk geçiş kapsamında, TMS 29 enflasyon düzeltmesi sonrası hazırlanan bilançoda oluşan
geçmiş yıl karları 1 Ocak 2022 tarihi itibarıyla 1.293.177.032 TL olup, 31 Aralık 2023 tarihi itibarıyla
satın alım gücü esasına göre hesaplanmış tutarı 3.500.265.681 TL’dir.
bilemiyorum sanki altında başka bişey var! kasasındakı paraya enflasyon muhasebesı yappıp fabrıkave dıger varlıklarda yapamamak bana biraz şey gibi geldi...
Sayin Dalaman;
584 milyonluk sermaye duzeltme farki var. yuzde 5000 bedelsiz yapabilir. Kaldiki ikinci ceyrek rekor bilanco ile daha da iyilesecektir.
Gerilerse alim firsati olarak degerlendirecegim kendi acimdan.
(Buyuk Hun Imparatorunun 434-453MS isimini tasiyan ) Bey e de bi lafim var. Asagi cok basarsan gereksiz yuk bindirirsin. Kantarin topuzunu kaciripta cok basayim deme. Bana illaki kendini desifre ettirdin, ky ya karsi yaptigin bu doldur bosaltin da bi sonucu olacak. Hersey para degil Vedat Beyle hakkinda ayrintili konusmaya bakar.
YTD
Çok teşekkür ediyorum. Şunun için sormuştum. Üzerinde kadar bedelsiz dururken sadece bedelli yaptığında SPK'nın onay vermeyeceğini düşünüyorum. Zaten tek başına bedelliye de sanırım gitmez. Yüksek bedelsiz ve bedelli birlikteliği... Gayet mantıklı.
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl yani bedelli ihtimali mi var?İlk kez bahsi geçiyor….sasrdım…
Sayın subat4 bedelsiz ihtimalinde yıllardan beri geçiyor ama yapmıyorlar . Şahsi fikrim olmayacağını düşünüyorum . Kur farkı kaynaklı bir durum söz konusu . Ha bunu kullanırlar mı bilemeyiz yada bu fırsatı kaçırırlar mı. Pazartesi ve Salı ne kadar dirayetli olduklarını görmek içğn bizim içinde bir fırsat . 1. Çeyrek sonuçlarını da görmek gerekiyor diye düşünüyorum . Selamlar
Ytd
Satış Gelirleri 5.542.863.421
Satışların Maliyeti (-) -4.550.658.866
BRÜT KAR (ZARAR)
992.204.558
Pazarlama, Satış ve Dağıtım Giderleri (-) -643.961.355
Genel Yönetim Giderleri (-) -303.302.954
Araştırma ve Geliştirme Giderleri (-) -84.002.074
%10000 bedelsiz potansiyeli var, aynı zaman da çok iyi bir muhasebecisi var, yönetim pazarlama ar-ge adı altında paraları yok etmiş...
800 mil. tl döviz yükümlülüğü nü de eklediğimiz de bu sonuç kaçınılmazdı...
bu insanların tek hedefi var ky ye uzun süre hisse taşıtmak...
aynı bilanço benzerliği ile Konya çim yaptı sonra efsane kar geldi...
bunun da akıbeti acaba öyle olur mu? diye düşünmeden edemiyor insan...
haftaya belli olur tüm gözler de bunda olacaktır.
spek salak ise aşağıdaki basar yok akıllı adamsa Konya çim gibi yukarı çeker...
bekleyip göreceğiz
Bu bir tahmin arkadaslar. Benim öngörüm. sermayesı düşük şirketlerde bedelliden korkmayın. özsermayesini güçlendirmesi gerekiyor. gk belli olur .pazartesi Aksam k haberi düsmesi beklenebilirdi fakat 9 gün tatile cıktıklarını varsayarsak Bayramdan sonra gk haberi gelir.
Sagolun Sayın Eliot,bıraz rahatladım ben anlamıyorum borsadan altına yatırmak yerine altınları bozup buna yatırdık,tavsıye üzerine gvendık,şirketi geçmiş hareketleri vs inanarak aldık,aldığımdan beri pandemı hariç hep umudu kıran hareketler sergiledi,hala geçen seneki fıyatlarda olması,grafıkler o kadar guzellesmısken baskı altında tutulmadı,tarıhı bilancoda bile taban yaptırılması, Şu anda da gitmemek için direnmesi beni korkutuyor….. Korkudan da ziyade bekleyen derviş muradına ermiş, Tekkeyi bekleyen çorbayı içer,borsada Uzun vade beklemek kazandırır vs gibi laflar, Sabra olan inancım tükenmek üzere… muadillerine bakıyorum,bunu mu alsak egeen mi diye arafta kaldığımızda bunu seçmenin pişmanlığını dıbıne kadar yaşıyorum,ne Şirket ne CEO ne spek hıc mı karşımıza ıyı bırılerı çıkmaz… sona geldik artık o sene bu sene derken bu hareketler çok rahatsız ediyor.. Tabı hersey nasıp …Allah Beklediğimiz karşılığını fazlasıyla nasip eder inşallah…Sayın Sasa500 şirkete güvensem korkmam da bırakın kötüyü onca ıyı haberı bıle hiç eden Alcar bedellide kım bılır nasıl kullanır bu haberi diye Korkuyorum
Bu grubtan sadece Alarko holding bedelli yapmış borsaya Kote olalı. Ne Alcar ne de Algyo bedelli yapmamış . Pek ihtimalde vermiyorum .1. Çeyreği beklemek lazım.
Ytd
Spk kanun gereği bedelsiz kaynakları varken bedelli yapamaz diye biliyorum Şu gerçekte var şirkete acilen para lazım
Bir bekleti bedelsizi var diye yatırım yapılmaz
Ortak carrier Amca birseyler yapabilir ….
Carrier ın arsa ve gayrimenkullerde hakkı yok bakınız daha once satılan arsada ki habere
1,400 altına izin verirse fiyatlamadan iyi cvp gelmez
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alarko Carrier, güneş enerjisini yüksek ve verimli bir şekilde değerlendirmek için alüminyum çerçeveye sahip çift camlı ve bifacial özelliklere sahip paneller geliştirdi.
Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
İklimlendirme sektöründe köklü deneyime sahip Alarko Carrier, yenilikçi çözümleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Güneş enerjisinin temiz ve sürdürülebilir bir enerji kaynağı olduğunu vurgulayan marka, Alarko Diamond Serisi alüminyum çerçeveye sahip Çift Camlı Bifacial (BF) Fotovoltaik Paneller ile kullanıcılarına benzersiz bir enerji deneyimi sağlıyor.
Yenilenebilir enerjiye olan bağlılığını bir adım öteye taşıyan Alarko Carrier, güneş enerjisini yüksek ve verimli bir şekilde değerlendirmek için alüminyum çerçeveye sahip çift camlı ve bifacial özelliklere sahip paneller geliştirdi. Panel arkasına yansıyan güneş ışınlarından da enerji üretilmesini sağlayan teknolojisi ile maksimum verimlilik sağlarken anti-refle kaplı çift cam ile kullanıcılara arttırılmış PV Panel ömürlü lineer performans ve güneş ışınımından daha fazla yararlanma imkânı sunuyor.
Alarko Diamond Serisi Bifacial (BF) Fotovoltaik Paneller, üretiminde kullanılan her bir parça üretim teknolojisi ve malzemesi (BOM List) Alarko Carrier mühendisliği alt yapısı ile titizlikle seçilip, 11 kalite kontrol noktasından geçirildikten sonra tüketiciyle buluştu. İleri teknoloji ürünler, güneş enerjisini en etkin şekilde kullanmayı hedefleyen kullanıcılar için ideal bir çözüm sunuyor.
.........
8.4.2024 Matriks 9.31
neden alcar?
ceonun 5 ay oncekı açıklamasına göre 22mılyon dolar ıhracat siparişi alınmış artması beklenıyor.(25 buyume beklentısı)
finansman olarak zorluk yaşıyor. kredi maliyetleri arttıgı için sermaye arttırması sart. bedelli bu şirket için olumludur. sermayesi düşük şirketlerden asla bedelliden korkmayın. Bedelliye talep olması için yüksek bedelsizle birlikte vermeside şart.(yada ahsıslı sermaye arttırımı yapabilir)
zirveden düsüşte ceonun konusmasında enflasyon muhasebesının yapılacagı belirtilmişti. gelen bilançoda muhasebe yapılmadıgı aşıkar. Eskişehir fabrıkası ile gebze fabrıkasının muhabesını merak edıyorum. amortisman baktıgımızda neredeyse 3/2 amortsımana gıtmıs güncelleme şart.
Isı pompası konusunda ciddi bir talep patlaması yasanacagından bahsedıldı. Fransa ile Türkiye arasında %90 fark oldugu(fr 150bın tr 10bın) artıştan bahsedıldı. Enerji verımlıgılı adına Trden bu kapsamda destek gelmesını beklendıgı belırtıldı
* Yeni fabrıkaya geçiş işlemlerinden dolayı 4. ceyrek bılancosu kötü geldi. eskısehır fabrıkası üretime baslaması .1 ceyrek bılancomuzun oldukca iyi gelecegını düşünüyorum.+
up up up up
Tavan olup bozdu . Akşam seansını nasıl kapatacak acaba yanlız sert hareketti
Dün akşam ki KAP ı bilerek 18 Nisan kredili işlem yasağının biteceği tarihe attılar.
Tesadüf mü ? bence hayır.
Bir şirket bu kadar kötü niyetli olmaz.
Ne yapmaya çalışmak istiyorlar bilinmez..
Yasağın bitmesi pek yaramadı
https://www.tradingview.com/x/0tTRihar/
1550 üzeri kapanışlar.....eski zirveyi test ettirebilir mi.....